shop
0

Winkels

In onze winkels wordt je altijd enthousiast ontvangen door mensen met dezelfde liefde voor motorrijden als jij. Vakkundig geholpen worden alsof je binnenwandelt bij een vriend, dat is waar het omgaat bij Motozoom. Of je nou opzoek bent naar een volledig motorpak, een helm, een accu, een busje kettingvet of gewoon zin hebt om onder het genot van een bakje koffie door de winkel te neuzen, je bent van harte welkom.

MotoZoom Apeldoorn

MotoZoom Apeldoorn gaat verhuizen en is daarom  sinds 1 november gesloten. In het voorjaar gaan we weer open op een nieuwe lokatie!

"De ligging van ons filiaal is ideaal" vindt Gerald, filiaalleider in Apeldoorn. "Voor motorrijders met een liefde voor mooie ritjes kan een winkel geen betere plek hebben. Binnen een mum van tijd rijd je vanaf ons filiaal over kleine weggetjes op de veluwe. Voor rijders die liever even snel binnen wippen, neem de afslag op de A50 en je bent er." Jan-Willem is trots op de sfeer in de winkel: "Iedereen groet elkaar net zoals we op de motor doen. Daarnaast zijn onze verkoopadviseurs vriendelijk en servicegericht, maar wat verwacht je dan ook? Van je passie je werk maken, dat wil toch iedereen!"

MotoZoom Held center

Drie jaar na de opening heeft de winkel in Apeldoorn een metamorfose ondergaan en is een motoZoom Held Center ontstaan. Held is een van de grootste Duitse producenten van kwalitatief hoogwaardige motorkleding en toebehoren en het wordt tijd dat de Nederlandse motorrijder dit 70-jaar oude, sterke merk van onze oosterburen nog beter leert kenen. De unieke samenwerking tussen Held en motoZoom heeft geleid tot een bijzondere winkel met de meest uitgebreide Held collectie van Nederland.

Motorkleding en motoren onder één dak

Het motorhart van Apeldoorn, waar het beste van twee werelden samenkomt: motoren en motortoebehoren onder één dak. Door de unieke combinatie van Premium Motors en Motozoom in één pand, kun je na geshopt te hebben bij ons altijd nog even met een bakje koffie een kijkje nemen bij de gave motoren van onze buren.

 

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag Gesloten
Let op: okt t/m mrt Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag & Maandag Gesloten
 

SPECIALE OPENINGSTIJDEN

20 mei 1e Pinksterdag Gesloten
21 mei 2e Pinksterdag Gesloten
3 juni koopzondag Gesloten
8 juli koopzondag Gesloten
5 augustus koopzondag Gesloten
2 september koopzondag Gesloten
 

ADRESGEGEVENS

Steenbokstraat 27
7324AZ te Apeldoorn

De laarzenwand van motor kleding winkel motoZoom te Apeldoorn Een motor om je kleding pasvorm te testen van motor kleding winkel motoZoom te Apeldoorn Dit is Jessica, filiaalmanager van motor kleding winkel motoZoom te Apeldoorn De helmen entree van motor kleding winkel motoZoom te Apeldoorn Als je wilt afrekenen moet dat in de kassacirkel van motor kleding winkel motoZoom te Apeldoorn Koffie of thee? Altijd welkom in de koffiecorner van motor kleding winkel motoZoom te Apeldoorn Nog meer motorhelmen van motor kleding winkel motoZoom te Apeldoorn
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen