shop
0

Winkels

In onze winkels wordt je altijd enthousiast ontvangen door mensen met dezelfde liefde voor motorrijden als jij. Vakkundig geholpen worden alsof je binnenwandelt bij een vriend, dat is waar het omgaat bij Motozoom. Of je nou opzoek bent naar een volledig motorpak, een helm, een accu, een busje kettingvet of gewoon zin hebt om onder het genot van een bakje koffie door de winkel te neuzen, je bent van harte welkom.

MotoZoom Amsterdam

Amsterdam is erg ruim en trendy opgezet, het is het grootste filiaal van Motozoom. Hier wandel je van wanden vol met motorjassen, motorbroeken, leren pakken, en laarzen ineens door een heuse helmentuin. Bij binnenkomst kun je voor je gemak je spullen opbergen in een kluisje zodat je met lege handen kunt rondneuzen. Trek gerust die ene mooie jas eens aan, of pas de helm waar je altijd al van droomde.

MotoZoom Held power Store

Het filiaal in Amsterdam is met ingang van mei 2016 ook een Held Power Store geworden met onder andere een flinke collectie sportief leer en textiel kleding met GoreTex. Naast Held vind je er ook grote merken als REV’IT!, Alpinestars, Dainese, IXS, TCX, Daytona en vele andere terug. “Elke soort rijder vindt bij ons zijn outfit, zowel tourrijders als sportieve rijders, all road rijders en urban rijders met hun mooie café racers zijn bij ons kind aan huis” merkt Eva, filiaalleider motoZoom Amsterdam op. "In onze winkel vind je elke soort rijder, we hebben een hele hoge diversiteit aan klanten. Omdat wij als team de winkel als thuis ervaren, kennen we het assortiment door en door en geven we je advies op maat. Ook na je aankoop kun je altijd bij ons terecht, show je motor, vertel hoe je je aankoop ervaart of maak gebruik van onze uitgebreide garantie. Een goede service, dat is wat voorop staat!"

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00


SPECIALE OPENINGSTIJDEN

Hemelvaartsdag 10:00 - 17:00
Eerste Pinksterdag 12:00 - 17:00
Tweede Pinksterdag 10:00 - 17:00
 

ADRESGEGEVENS

Jarmuiden 45
1046AE te Amsterdam

Benedenverdieping van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht Helmen wand van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht Aanzicht snelweg mega spandoek motor kleding winkel motoZoom te Utrecht Elke vrijdag fridaynight hangout motor kleding winkel motoZoom te Utrecht De trap naar de bovenverdieping van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht Assortiment op de benedenverdieping van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht Kassa en balie van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht De tussenverdieping van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht Jeans en textiel assortiment van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen