shop
0

Communicatie­sets

Alle motorhelmen onder één dak

Motorhelm kopen? Hier vind je de beste collectie motorhelmen van Nederland voor heren en dames; van integraalhelm tot jethelmEen helm zonder kinbescherming, van systeemhelm tot crosshelm en van police-helm tot allroad-helm. Bij motoZoom vind je uitsluitend helmen waar wij zelf ook mee rijden, helmen die qua pasvorm, ergonomie en veiligheid aan onze hoge normen voldoen. Want de helm is zonder twijfel het belangrijkste accessoire dat je nodig hebt.

Pasvorm van de motorhelm

Het allerbelangrijkste aspect is de pasvorm van een motorhelm. Verreweg het beste kun je naar een motoZoom winkel in Amsterdam, Apeldoorn of Utrecht komen voor deskundig advies van een van onze goed opgeleide helmspecialisten. Alleen dan weet je zeker dat de helm goed past en comfortabel zit, en dus veilig is. Of kom zelf uitgebreid helmen te passen en bekijken, als je dat prettiger vindt.

Voordelige motorhelm kopen?

Helmen verschillen enorm in prijs. Dat komt deels door de gebruikte materialen en productietechnieken. Deels ligt dat ook aan de faciliteiten waarover een helmmerk beschikt. Zo ontwikkelen grote merken als Schuberth, HJC, Shoei en Shark hun helmen in windtunnels, in tegenstelling tot andere merken die een helm alleen met de computer ontwerpen. En dat verschil merk je pas op de weg. Daarom kun je alleen in onze shops elke helm 24 uur proefrijden en vrijblijvend terugbrengen als hij niet bevalt.

Motorhelm dames

Ook voor de dames zijn er een flink aantal helmen die zowel veilig als stijlvol zijn. Zo is er bijvoorbeeld de speciale Schuberth C3 Pro Ladies uitvoering of de Shoei J.O jethelmEen helm zonder kinbescherming. De meeste helmen van bijvoorbeeld HJC en Shark zijn sowieso uniseks (of gender neutral) en in verschillende maten.

Sena 30K

sale
329,95 299,95
levertijd 3 ą 5 weken
sale
329,95 299,95
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Video's:

Omschrijving

Sena 30K

Tot maar liefst 16 rijders in één groep:

Sena 30K: Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.Mesh intercom communicatie systeem

Met de 30K Headset zet Sena een grote stap in de intercom techniek. De Sena 30K is niet zomaar een Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.Headset maar is dankzij de nieuwe Adaptive Mesh- Networking Technology, ontwikkeld door Sena, een multifunctioneel communicatie systeem en verbind rijders met elkaar op een geheel nieuwe manier.

Waar in het verleden de onderlinge gebruikers van een groep eigenlijk altijd in een denkbeeldige ketting waren verbonden (schakels),  creëert de Sena 30k een echt netwerk waar altijd iedereen met elkaar verbonden is. In de oude situatie kon het gebeuren dat zodra er een schakel uit de ketting weg viel, de voorste leden van de groep niet meer met de achterste in verbinding stonden; net als een gebroken ketting. Bij een Mesh netwerk heb je geen ketting dus heb je ook geen problemen meer wanneer er schakels uitvallen. Wanneer een rijder buiten bereik van het netwerk komt dan heeft dit dus geen invloed op de werking van de groep. Op de achtergrond blijft het Mesh netwerk nog wel zoeken naar de missende schakel, zodra deze weer binnen bereik komt, wordt hij vanzelf weer toegevoegd.

In de private mode kan er verbinding gemaakt worden met maximaal 16 bestuurders binnen een straal van 2 km. Wanneer er 5 of meer deelnemers in de groep zitten dan kan er door Het Mesh netwerk tot een afstand van 8 km gecommuniceerd worden

Dubbele intercom: Bluetooth én Mesh

De Sena 30K beschikt over een innovatieve dubbele antenne en 2 processoren. Eentje voor de Mesh Intercom techniek en een voor Bluetooth. De Sena 30K kan dus de Mesh techniek en Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.techniek combineren. Hierdoor kun je ook verbinding blijven maken met de motorrijders die nog beschikken over andere Blluetooth systemen.

Wereldwijd bereik met de Sena RideConnected App

Bovendien kun je gebruik maken van de Sena RideConnected App. Door deze app te gebruiken kun je gesprekken voeren met gebruikers waar ook ter wereld, zolang je smartphone beschikt over een internetverbinding.

De gemakken van de Sena 30K

de Sena 30K is net als alle andere headsets van Sena waterdicht en kan communiceren met elk ander Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.headset op de markt zodat je gemakkelijk kunt communiceren in grote groepen zonder dat iedereen dezelfde headset nodig heeft. De laadtijd bedraagt 1.5 uur voor een maximale gebruiksduur van 12 uur. Maar de 30K van Sena beschikt ook over een quick charge methode waardoor u de headset binnen 15 minuten gedeeltelijk kunt opladen voor een gebruiksduur van 3 uur. 

Een overvloed van functies

Onderweg kun je de Sena 30K bedienen met je stem, uiteraard kun je ook gebruik maken van de eenvoudig te bedienen Jog Dial knop. De Sena 30K maakt tevens gebruik van Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.4.1 waardoor de Headset te gebruiken is met een Sena Handlebar Remote. Natuurlijk kun je je telefoon met de headset verbinden en zodoende draadloos bellen. En een FM radio met 10 voorkeurzenders ontbreekt natuurlijk ook niet.

Sena 30K communicatieset: een echte multitasker

De Sena 30K is een ware multitasker: Je luistert je muziek, radio en/of GPS instructies op de achtergrond terwijl je intercom gesprek actief blijft; dus geen hinderlijke onderbrekingen tijdens een gesprek. De 30K drukt de muziek/GPS/radio subtiel naar de achtergrond en zodra je gesprek klaar is, komt deze gelijk weer terug. Deze functie is een van de meest in het oog springende eigenschappen van de Sena 30K. Bij andere Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.headsets ervaar je als gebruiker altijd dat er geschakeld moet worden tussen de bronnen. Dit houdt in dat de onderlinge communicatie wordt verbroken als bijvoorbeeld de navigatie een melding wilt geven. Pas nadat de navigatiemelding is geweest, kan de onderlinge communicatie weer tot stand gebracht worden. Superirritant!

Bij de Sena 30K zijn deze schakelmomenten helemaal verleden tijd dus.

Belangrijkste Kenmerken Sena 30K

 • MESH intercom
 • Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.4.1
 • Audio multitasking
 • Voice Command
 • Intercom 2KM
 • Multi-way intercom
 • Group intercom
 • Advanced Noise Control
 • FM Radio
 • Remote control (optioneel)

Specificaties Sena 30K

Algemeen

 • Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.intercom: tot 13 uur
 • Mesh intercom: tot 8 uur
 • Gebruikstemperatuur: -10°C - 55°C
 • Afmetingen:
  • Hoofd module: 102 mm x 56 mm x 27 mm
  • Speaker: diameter 40 mm – dikte 6.5 mm
  • Boom microfoon lengte: 190 mm
 • gewicht: Module: 61 gram

Mesh Netwerk - Bluetooth

 • Mesh intercom technology
 • Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.4.1
 • Headset Profiel (HSP)
 • Hands-Free Profiel (HFP)
 • Advanced Audio Distribution Profile (A2DPAdvanced Audio Distribution Profile (A2DP) is een bluetooth-profiel waarmee mono of stereo hifigeluid in een hogekwaliteit over een draadloze bluetoothverbinding verzonden kan worden. Het verrschilt met bluetoothaudio dat slechts bedoeld is voor spraakoverdracht en slechts over beperkte kwaliteit beschikt in vergelijking tot het superieure A2DP. Zowel het verzendende apparaat als het ontvangende apparaat dient A2DP te ondersteunen.)
 • Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)

Intercom

 • Maximale intercom bereik: tot 2 km in open terrein (tot 8 km met Mesh Networking) 

Audio

 • Ingebouwde SBC Codec
 • Advanced Noise Control™
 • Wide volume control

FM-radio

 • Ingebouwde FM radio met RDS AF (Radio Data System Alternate Frequencies)
 • Radio regio: wereldwijd
 • 10 preset station geheugen met automatische scan functie

Batterij

 • Laadtijd: 1,5 uur
 • Quick Charge: 20 minuten laden is goed voor 5 uur Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.intercom of 3 uur Mesh intercom
 • Type: Lithium polymeer

Inhoud verpakking

 • Sena 30K Main Unit
 • Helmet clamp kit
 • Wired Boom Microfoon
 • Wired Microfoon
 • Hook and Loop Fastener for Boom and Wired Microphone 
 • Microphone Sponges
 • Glued Surface Mounting Adapter
 • Foam Speaker Covers
 • Speaker Pads
 • Hook and Loop Fastner for Holder
 • Boom Microphone Holder
 • 2.5 to 3.5 mm Audio Cable
 • Rubber Pads
 • Imbus Sleutel
 • Speaker Port Cover
 • USB Power & Data Cable (Micro USB Type)
 • Cigarette Charger

 

SKU: 43000101v

Anderen kochten ook

Er zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Sena 30K?
Er zijn nog geen vragen gesteld
Reviews

Er zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?
Vraag & Antwoord
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Sena 30K?
Er zijn nog geen vragen gesteld
sale
329,95 299,95
levertijd 3 ą 5 weken
sale
329,95 299,95
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Hulp Nodig?

Stel een vraag

vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Sena 30K?

1. Doorzoek de V&A

2. Niet te vinden?Stel een vraag

en krijg antwoord van kopers van dit product of onze servicedesk

Vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het de servicedesk

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen