shop
0

Schuberth beste merk van het jaar

Schuberth beste merk van het jaar

De lezers van het Duitse MOTORRAD magazine hebben opnieuw Schuberth verkozen als beste merk helm in 2016.

Voor de elfde keer op rij wint Schuberth de Award, die gehouden wordt onder de lezers van MOTORRAD. Meer dan 60 procent van de stemmers verkoos Schuberth tot beste helmenmerk van het jaar. Ieder jaar worden de lezers van MOTORRAD gevraagd naar hun favoriete merk, in tal van categorieën. Dit jaar lieten 52 172 lezers hun stem horen en het merendeel koos hierbij dus voor Schuberth, in de categorie beste merk helm.

CEO van Schuberth Jan-Christian Becker reageert enthousiast:

"Het is een enorme blijk van vertrouwen als we door de lezers van MOTORRAD voor de elfde keer op rij gekozen worden als beste merk. Meer waardering voor onze inspanningen bij Schuberth is nauwelijks mogelijk. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar, want we nemen graag de uitdaging aan om voor de twaalfde keer verkozen te worden tot beste merk".

Of de stemmers geheel objectief waren tijdens het invullen van de enquête is nog maar de vraag. MOTORRAD mag dan wel het grootste motormagazine van Europa zijn, de meeste lezers zijn afkomstig uit Duitsland, net als het helmenmerk Schuberth dat de Award in ontvangst mocht nemen.

Schuberth beste merk van het jaar.
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen