shop
0

Textiel motorjassen

Textiel motorjas voor veiligheid en comfort

Textiele motorjassen voor heren zijn er te kust en te keur, de juiste vind je bij MotoZoom. Een motorjas beschermt tegen het klimaat en bij een onverhoopt ongeval. Daarbij moet een motorjas tegelijk heel veel draagcomfort bieden, want motorrijden moet heerlijk blijven. En tenslotte moet de motorjas de juiste uitstraling hebben; en dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Welke motorjas bij welke motor?

Om te beginnen moet je letten op het type motor dat je rijdt. Een sport-motorjack heeft een pasvorm die is afgestemd op een sportieve zithouding, terwijl een tour-motorjas ontworpen en geknipt is voor een nagenoeg rechte zithouding. Een all-road jas is dat ook, maar is ook voorzien van veel uitgebreidere ventilatie-opties, omdat off-road rijden fysiek zeer inspannend kan zijn. Een jack voor een custom motor is ook ontworpen rondom de typische zithouding op een chopper of cruiser; lang genoeg in de rug en kort genoeg in de taille om niet dubbel te gaan zitten. De naked bike rijder wordt tegenwoordig ook op zijn wenken bediend, met semi-sport jacks die op het eerste gezicht lijken op supersport jacks, maar qua pasvorm toch op een rechtere zitpositie zijn afgestemd en een ingetogenere vormgeving hebben. Een urban jas is een redelijke nieuwkomer in Nederland en is speciaal afgestemd op de behoeften van scooterrijders in en rond de stad.

Welk motorjack bij welk gebruik?

Daarnaast is het gebruik heel erg van belang. Als je bijvoorbeeld woon werkverkeer met je motor doet, dan spelen hele andere eisen een rol dan wanneer je een motorjas vooral voor vakanties of circuit rijden gebruikt. Zo wil je dat een woon-werk verkeer motorjas liefst voorzien is van een laminaatEen technisch zeer hoogwaardige constructie waarbij het membraan aan de buitenstof gelamineerd wordt tot een enkele sterke laag die beschermt tegen alle weersinvloeden. Meestal is er sprake van een 3 laags laminaat, waarbij het ademende en waterproof membraan direct tegen de binnenzijde van de slijtvaste buitenstof gelamineerd wordt en een beschermende voering, die aan de binnenzijde tegen het membraan wordt gelamineerd, om beschadigingen te voorkomen. Gelamineerde kleding voelt door deze constructie steviger aan.
Gelamineerde stoffen absorberen bijna geen water in de buitenste laag stof en dat is voor motorrijders een groot voordeel. De kleding blijft in feite altijd droog en blijft zo zijn isolerende waarden behouden. Nadeel is de kostbare productiemethode van het laminaat en de vaak ingenieuze ventilatieconstructies. Alternatieven zijn de Z-liner en de G-Liner.
-membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , terwijl een motorjack voor mee op vakantie bij voorkeur een uitneembaar waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  heeft. En een sportief jack dat je op het circuit gebruikt moet van leer en aanritsbaar aan de broek zijn en voldoende plek bieden voor een volledige rug protector.

Welk motorjack bij welk seizoen?

Verder speelt het seizoen waarin je het motorjack gebruikt een grote rol. Ga je het hele jaar door motorrijden of rij je alleen in de zomer bij mooi weer op de motor? In dat laatste geval wil je liefst een doorwaai-jas, in het eerste geval een state of the art all-weather motorjas met uitneembare regenvoering en uitgebreide ventilatie-opties voor de warmere dagen. En voor de lente-zomer-herfst gebruik (wij noemen dat 'mid-season') kun je prima uit de voeten met een textiel en/of leder jack met een ademend regenmembraan dat je erin of erover kunt dragen.

>Een motorjas beschermt

Alle motorjassen bieden extra veiligheid tegen doorschuren door het gebruik van allerlei sterke leersoorten en/of extra sterke textielvezels zoals CorduraTextiel van een speciaal type polyamidevezel dat ontwikkeld is door DuPont. Het materiaal is zeer resistent tegen abrasieve invloeden (schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. De extreme vezelsterkte, de levensduur en het aangename draagcomfort van Cordura® maken het daarom het perfecte materiaal voor motorkleding. Motorkleding van Cordura® is beduidend lichter, ademt beter, is aangenamer te dragen en makkelijker te onderhouden dan leren motorkleding. . Aanvullend daarop zijn onze motorjassen op veel plaatsen voorzien van speciale ISO 4916 veiligheidsnaden en de nodige applicaties zoals Superfabric, titanium en andere High Tech materialen om de motorjas nog schuurvaster te maken. Bijna alle motorjassen zijn bovendien voorzien van Ce gekeurde schouder en elleboog-protectoren. En nagenoeg elk motorjack is voorbereid voor een aanvullende rugprotector. Last but not least zijn de betere motor jacks voorzien van ritssluitingen om ze aan de broek te kunnen ritsen, zodat de jas in het geval van een calamiteit niet omhoog-stroopt. Tenslotte kun je nog kiezen voor een opvallen neon kleurtje of je kiest voor een neon overtrek-vestje voor extra zichtbaarheid.

REVIT motorjack Poseidon 2 GTX

sale v.a.
749,99 674,99
sale
749,99 674,99
v.a.
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Plusplunten

Minimale wateropname door gelamineerd GTX membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. 
Lichter, veelzijdiger en eenvoudiger verstelbaar
Uitneembare GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. stormkraag
Voorbereid voor SEESOFT CE-level 1Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken.
 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
.
borstprotector

Video's:

Omschrijving

REVIT motorjack Poseidon 2 GTX

REV'IT! Jack Poseidon 2 GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.

Over de Poseidon GTX outfit heeft REV’IT! bergen feedback ontvangen van kilometer vretende woonwerkers en reizigers uit alle uithoeken van de aardbol. Al die informatie hebben ze ter harte genomen om een geweldig product nog verder te verbeteren. De feedback leidde tot nieuwe inzichten, constructies en oplossingen die nu naadloos verwerkt zitten in de tweede generatie Poseidon 2 GTX.

Het Poseidon 2 GTX jack is lichter, soepeler, veelzijdiger, eenvoudiger verstelbaar en biedt – als je dat verlangt - een nog effectievere luchtdoorstroming dankzij de gepatenteerde VCS-aquadefence (Ventilation Control System). Bovendien heeft REV’IT! een verwijderbare GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® stormkraag aan het jack toegevoegd voor die momenten dat de weersomstandigheden echt uit de hand lopen.

De buiten laag is vervaardigd uit een combinatie van twee- en drie laags GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® stof, die (regen)wateropname tot een minimum beperkt. De stof garandeert niet alleen het allerhoogste niveau in waterdichtheid en ademende eigenschappen, maar is ook toonaangevend in snij-, scheur- en slijtvastheid. Voeg daarbij de bekroonde SEEFLEX™ CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
protectie - standaard aanwezig op de ellenbogen en schouders -en niemand wilt ooit meer iets anders. Wat betreft bescherming biedt REV’IT! je als opties een uitneembare CE-goedgekeurde borstbeschermer en de mogelijkheid de rug beschermer in het rugpand aan te brengen. Op deze manier geniet je helemaal van 360 graden bescherming.

KENMERKEN

Korte en lange verbindingsrits
Met de korte en lange verbindingsrits kan deze jas/broek aan iedere broek/jas uit de REV´IT! collectie vastgemaakt worden.

Afneembare stormkraag
De afneembare stormkraag geeft je meer nekprotectie dan de standaard kraag door zijn hoogte. Het sluit wind en water buiten en het houdt je nek beschermd. De drielaagse constructie is robuust, zeer goed ademend en kan dankzij de ritssluiting eenvoudig afgenomen en aangebracht worden. De klem- en lussluiting rond de nek geeft een ideale verstelling, dus pasvorm.

Collar hook
Met de collar hook en lusje kunt u de voorkant van uw kraag terugbuigen en vastzetten waardoor verkoelende lucht over de keel en nek kan vloeien tijdens warmere periodes van het jaar, zonder dat hierbij de openstaande kraag flappert.

Voorbereid voor Challenger verkoelend vest
Deze jas is voorbereid voor een Challenger verkoelend vest. De Challenger kan met de verbindingsritsen aan de buitenstof vastgeritst worden.

Voorbereid Connector NEON vest
Met het Connector NEON vest kun je je jas op een efficiëntie en gemakkelijke manier zichtbaarder maken. Het vest kan aan de jas worden vastgemaakt. Het goed zichtbare vest biedt extra veiligheid.

VCS | panel met Fidlock® magnetische sluiting
Ventilatie is fijn op warmere dagen, maar niet gewenst in koud weer. Deze verwijderbare panelen zorgen voor optimale ventilatie en blijven geopend dankzij de FidLock® magnetische sluiting. FidLock® magnetische sluitingen gebruiken niet alleen de aantrekkingskracht van een magneet maar ook de afstotingskracht. Dit zorgt voor een sterke sluiting met één hand tijdens het rijden of geopend of gesloten als het weer daarom vraagt.

V-flap
Om de wind te blokkeren, is er achter de rits op de manchetten een lederen V-flap is gezet.

BUITENSTOF

2L nylon 400D GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® stof
Deze stof is gemaakt van grof 400 denier supertaai nylon, goed voor superieure slijt- en scheurvastheid. Door het GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  op het nylon te lamineren wordt een 100% water- en winddichte en tegelijkertijd goed ademende buitenschaal gecreëerd met uitmuntend comfort.

3L GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® nylon 400D stof
GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® lagen zijn gemaakt voor rijden onder extreme omstandigheden. De stof is gemaakt van grof 400 denier supertaai nylon voor superieure slijt- en scheurvastheid. Een high-performance GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  is aan een steviger buitenmateriaal en binnenvoering gelijmd. Het voordeel van een drielaagse constructie is een geringere wateropname van de buitenlaag met als resultaat betere ademende eigenschappen, dus meer comfort onder alle weersomstandigheden.

SuperFabric®
SuperFabric® technolgie is een vooruitstrevend proces dat gewone stoffen verandert in unieke materialen met een hoge mate van bescherming. Meerdere beschermschildjes worden dicht op elkaar in de stof aangebracht, maar ze blijven wel gescheiden van elkaar om maximale flexibiliteit te geven. Deze micro beschermplaatjes geven een extra beschermingslaag, zonder gewicht toe te voegen en helpen voorkomen dat de onderliggende lagen stof afslijten. Superfabric® is vijf keer slijtvaster dan leer, maar weegt de helft minder.

ISOLATIE

Uitneembare thermische binnenvoering

WATERDICHTHEID EN ADEMENDHEID

3L GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® stof

PROTECTIE

SEEFLEX™ level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
CE bescherming

CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
gecertificeerd volgens de nieuwe norm EN1621-1:2012 is de SEEFLEX™ protector de jongste innovatie van onze R&D afdeling. Deze nieuwe norm test de impactniveaus ook op verschillende temperaturen. De SEEFLEX™ protectors presteren aanzienlijk beter dan de nieuwe norm vereist, zonder in te boeten aan draagcomfort. De protector heeft unieke ventilerende kenmerken, is flexibel en weegt vrijwel niets, wat allemaal bijdraagt aan de passieve veiligheid van de rijder.
 
Voorbereid voor gedeelde bortsprotector SEESOFT™ CE-level 1Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken.
 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
.

De protectorzak in dit REV'IT! kledingstuk is op maat gemaakt voor de gedeelde bortsprotector SEESOFT™ CE-level 1Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken.
 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
.
, een simpele upgrade voor maximale veiligheid.

Voorbereid voor SEESOFT™ CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
rugprotector - Type RV

De rugprotectorzak in dit REV'IT! kledingstuk is op maat gemaakt voor de SEESOFT™ CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
rugprotector - Type RV, een simpele upgrade voor maximale veiligheid.

VERSTELMOGELIJKHEDEN

Verstelriempjes

Verstelbandjes

Flexisnap
De REV'IT! flexisnap maakt het mogelijk om de omtrek van de kraag makkelijk aan te passen aan de persoonlijke wensen van iedere rijder. Een jas wordt vaak in meerdere seizoenen gedragen en met de flexisnap is het mogelijk om de kraag in een handomdraai te verstellen. Tijdens de winter geeft een wijdere kraag de mogelijkheid om de jas te combineren met een balaclava of windkraag, terwijl een wijdere kraag in de zomer meer verkoelende wind in de kraag toelaat.

VENTILATIE

VCS | aquadefence
Wanneer het aquadefence systeem is geopend verkoelt de rijwind het lichaam direct. Wanneer de rits of het paneel gesloten is, sluit de regengoot het systeem 100% wind- en waterdicht af. De regengoot zorgt er ook voor dat er geen water door de ventilatieopeningen naar binnen kan, zodat je droog en comfortabel blijft. (EU patent EP 2574249, US patent US 13/630.520, NL patent NL 2007513)

VCS | zippers
De VCS ritsen bevinden zich op strategische plaatsen, waar ze zorgen voor een optimale luchtstroming om het lichaam te koelen. De luchtstroom kan worden geregeld door de ritsen te openen of sluiten.

 

SKU: 308588

Combideals met de REVIT motorjack Poseidon 2 GTX

Combideals

REVIT motorjack Poseidon 2 GTX + REVIT motorbroek Poseidon 2 GTX

REVIT motorjack Poseidon 2 GTX

REVIT motorbroek Poseidon 2 GTX

49,50
extra combikorting 1.120,48

Anderen kochten ook

REVIT Motorjack Dominator Gore-Tex
sale
989,99
Beoordeling

Plusplunten:

3 Laags GORE-TEX Pro laminaat
Jack blijft droog onder alle omstandigheden
gemakkelijk te ventileren
voorbereid op koelvest en nek brace
Comfortabele SEEFLEX CE-level 2 protectoren

Minpunten:

Prijzig
Door het GORE-TEX Pro laminaat voelt de buitenstof minder soepel aan
M
L
XL
XXL
3XL
XYL
REVIT Motorjack Lucid
sale
159,00
Beoordeling
S
M
L
XL
XXL
3XL
4XL

Gemiddelde beoordeling (5 Reviews)

Gemiddeld 3.6Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: Niet de goedkoopste maar topkwaliteit

22-11-2019

De jas zit als gegoten. Hij is echt waterdicht en de ventilatiemogelijkheden zijn top. Ik had hiervoor de eerste versie. Die was al goed maar behoorlijk zwaar. Dat is bij deze zeker niet meer het geval. De verstelmogelijkheden zijn ruim voldoende. De zakken wat minder praktisch, er kan niet echt veel in. In de praktijk blijkt dat geen punt te zijn. Kortom, echt een aanrader als je een goede breed inzetbare jas zoekt.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 5.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Thijs Holzapfel
Allroad & Offroad
Reviews: 2
ik raad dit product aan!

REVIEW: Zit gelijk lekker!

22-10-2019

Ik heb de jas nu een aantal weken. Gelijk de eerste keer een lang weekend mee weg geweest, flink wat regen gezien, geen spatje regen er doorheen, heerlijk. In combinatie met de bijbehorende broek nagenoeg droog gebleven. Wel wat opkruipende regen in het midden (voorkant) net boven de broek, daar zit geen rits en m'n extra vest er onder zoog wat water naar boven. Kan wellicht voorkomen worden door de volgende keer het vest wat naar boven om te slaan(?) De jas is van zichzelf is geen lichtgewicht, maar daar heb ik geen last van gehad. De zakken op de voorkant zijn wat lastig te openen en er kan weinig in omdat ze redelijk strak op/in de jas zitten. Geen minpunt voor mij omdat ik eigenlijk alleen de zak gebruik die ter hoogte van de borst zit. De hele jas is erg goed in te stellen door middel van diverse bandjes die je makkelijk kan verstellen. Minpuntje vind ik wel de "sluiting" van de mouwen. Deze kan je alleen sluitend maken om je pols door middel van klittenband. Dit had ik graag met een rits gezien in combinatie met een verstelbaar bandje. (bandje 1 keer stellen en vervolgens de rits makkelijk sluiten). Geen dealbreaker maar wellicht iets voor de volgende generatie van deze jas. In de zomer nog niet mee gereden dus qua ventilatie nog geen ervaring mee. Duurzaamheid moest ik invullen maar kan ik eigenlijk nog niks over zeggen aangezien ik de jas nog niet zo lang heb. Echter voelt alles zeer solide aan, dus ik gok dat dat wel snor zit. Het oog wil ook wat en ik moet zeggen, de jas (al dan niet in combinatie met de broek) ziet er top uit. Bij mij zit maat M als gegoten (1.80m en 70kg)

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 4.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: niet geheel tevreden

17-07-2019

Positief: het jack is waterdicht, laat geen water door, het ziet er goed uit, Negatief: na 4 weken gebruik begonnen de zwarte banden over de zakken en de broek te schilferen die de naden bedekt, wat niet in deze prijsklasse zou moeten gebeuren.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 3.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 2.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 2.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: zeer tevreden

17-07-2019

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze jas. Kwaliteit uitzonderlijk goed, voelt erg solide aan, ritsen voelen sterk aan. Ellebogen, schouderstukken en optionele rug- en borstbeschermers als deze heb ik geinstalleerd, en voelen redelijk comfortabel aan, ook de mate van aanpassing aan de jas is geweldig, je kunt de armen en de taille aanpassen aan je lichaamstype. Het is een goed doordacht jasje met een goed ventilatiesysteem en een minimalistisch ontwerp waar ik dol op ben. Een nadeel van deze jas is de binnenste thermo voering. Dit is niet op zichzelf als een afzonderlijk jasje te dragen, hetgeen je mag verwachten voor de prijs die je betaalt. In rechtop zittende positie als touring of adventure bike-jas voelt natuurlijk en comfortabel. Goretex waterdichtheid en levensduur van de jas is iets dat ik nog moet tetsen en de tijd zal het leren. Met betrekking tot de maatvoering zou ik voorstellen om een ​​maat groter te worden dan je normale maat! Bijv. Mijn gewicht is 85 kg met een lengte van 182 cm (normaal / atletisch gebouwd) en maat XL past me als een handschoen!

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 5.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 4.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker
ik raad dit product niet aan!

REVIEW: Tegenvaller

09-04-2019

Na een ongeluk moest ik een nieuw motorpak hebben en aangezien ik onwijs tevreden was met mijn vorige (een Poseidon 1, zelfde model maar vorige uitvoering dus), maar weer een Poseidon gekocht. Deze nieuwe Poseidon is niet alleen een paar honderd euro duurder dan de vorige, hij is ook meteen minder warm (voor in de winter), heeft veel minder ventilatie-gaten (voor in de zomer) en als je hem zonder de binnenjas draagt heb je ook al vrij snel wondjes op je ellebogen van de protectoren. Waar ik met de vorige Poseidon met -10 nog lekker een tshirt onder m'n motorjas aan kon trekken, zit ik met deze nieuwere en duurdere Poseidon al bij 5 10 graden te bibberen op mijn motor. Beetje jammer dus...

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 2.0
Waar voor je geld 1.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 3.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 3.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de REVIT motorjack Poseidon 2 GTX?
Er zijn nog geen vragen gesteld
Reviews

Gemiddelde beoordeling (5 Reviews)

Gemiddeld 3.6Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: Niet de goedkoopste maar topkwaliteit

22-11-2019

De jas zit als gegoten. Hij is echt waterdicht en de ventilatiemogelijkheden zijn top. Ik had hiervoor de eerste versie. Die was al goed maar behoorlijk zwaar. Dat is bij deze zeker niet meer het geval. De verstelmogelijkheden zijn ruim voldoende. De zakken wat minder praktisch, er kan niet echt veel in. In de praktijk blijkt dat geen punt te zijn. Kortom, echt een aanrader als je een goede breed inzetbare jas zoekt.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 5.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Thijs Holzapfel
Allroad & Offroad
Reviews: 2
ik raad dit product aan!

REVIEW: Zit gelijk lekker!

22-10-2019

Ik heb de jas nu een aantal weken. Gelijk de eerste keer een lang weekend mee weg geweest, flink wat regen gezien, geen spatje regen er doorheen, heerlijk. In combinatie met de bijbehorende broek nagenoeg droog gebleven. Wel wat opkruipende regen in het midden (voorkant) net boven de broek, daar zit geen rits en m'n extra vest er onder zoog wat water naar boven. Kan wellicht voorkomen worden door de volgende keer het vest wat naar boven om te slaan(?) De jas is van zichzelf is geen lichtgewicht, maar daar heb ik geen last van gehad. De zakken op de voorkant zijn wat lastig te openen en er kan weinig in omdat ze redelijk strak op/in de jas zitten. Geen minpunt voor mij omdat ik eigenlijk alleen de zak gebruik die ter hoogte van de borst zit. De hele jas is erg goed in te stellen door middel van diverse bandjes die je makkelijk kan verstellen. Minpuntje vind ik wel de "sluiting" van de mouwen. Deze kan je alleen sluitend maken om je pols door middel van klittenband. Dit had ik graag met een rits gezien in combinatie met een verstelbaar bandje. (bandje 1 keer stellen en vervolgens de rits makkelijk sluiten). Geen dealbreaker maar wellicht iets voor de volgende generatie van deze jas. In de zomer nog niet mee gereden dus qua ventilatie nog geen ervaring mee. Duurzaamheid moest ik invullen maar kan ik eigenlijk nog niks over zeggen aangezien ik de jas nog niet zo lang heb. Echter voelt alles zeer solide aan, dus ik gok dat dat wel snor zit. Het oog wil ook wat en ik moet zeggen, de jas (al dan niet in combinatie met de broek) ziet er top uit. Bij mij zit maat M als gegoten (1.80m en 70kg)

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 4.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: niet geheel tevreden

17-07-2019

Positief: het jack is waterdicht, laat geen water door, het ziet er goed uit, Negatief: na 4 weken gebruik begonnen de zwarte banden over de zakken en de broek te schilferen die de naden bedekt, wat niet in deze prijsklasse zou moeten gebeuren.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 3.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 2.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 2.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: zeer tevreden

17-07-2019

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze jas. Kwaliteit uitzonderlijk goed, voelt erg solide aan, ritsen voelen sterk aan. Ellebogen, schouderstukken en optionele rug- en borstbeschermers als deze heb ik geinstalleerd, en voelen redelijk comfortabel aan, ook de mate van aanpassing aan de jas is geweldig, je kunt de armen en de taille aanpassen aan je lichaamstype. Het is een goed doordacht jasje met een goed ventilatiesysteem en een minimalistisch ontwerp waar ik dol op ben. Een nadeel van deze jas is de binnenste thermo voering. Dit is niet op zichzelf als een afzonderlijk jasje te dragen, hetgeen je mag verwachten voor de prijs die je betaalt. In rechtop zittende positie als touring of adventure bike-jas voelt natuurlijk en comfortabel. Goretex waterdichtheid en levensduur van de jas is iets dat ik nog moet tetsen en de tijd zal het leren. Met betrekking tot de maatvoering zou ik voorstellen om een ​​maat groter te worden dan je normale maat! Bijv. Mijn gewicht is 85 kg met een lengte van 182 cm (normaal / atletisch gebouwd) en maat XL past me als een handschoen!

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 5.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 4.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker
ik raad dit product niet aan!

REVIEW: Tegenvaller

09-04-2019

Na een ongeluk moest ik een nieuw motorpak hebben en aangezien ik onwijs tevreden was met mijn vorige (een Poseidon 1, zelfde model maar vorige uitvoering dus), maar weer een Poseidon gekocht. Deze nieuwe Poseidon is niet alleen een paar honderd euro duurder dan de vorige, hij is ook meteen minder warm (voor in de winter), heeft veel minder ventilatie-gaten (voor in de zomer) en als je hem zonder de binnenjas draagt heb je ook al vrij snel wondjes op je ellebogen van de protectoren. Waar ik met de vorige Poseidon met -10 nog lekker een tshirt onder m'n motorjas aan kon trekken, zit ik met deze nieuwere en duurdere Poseidon al bij 5 10 graden te bibberen op mijn motor. Beetje jammer dus...

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 2.0
Waar voor je geld 1.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 3.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 3.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Vraag & Antwoord
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de REVIT motorjack Poseidon 2 GTX?
Er zijn nog geen vragen gesteld
sale v.a.
749,99 674,99
sale
749,99 674,99
v.a.
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Hulp Nodig?

Stel een vraag

vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de REVIT motorjack Poseidon 2 GTX?

1. Doorzoek de V&A

2. Niet te vinden?Stel een vraag

en krijg antwoord van kopers van dit product of onze servicedesk

Vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het de servicedesk

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen