shop
0

Jacks

Motorjack voor veiligheid en comfort

Motorjassen voor heren zijn er te kust en te keur, de juiste vind je bij MotoZoom. Een motorjas beschermt tegen het klimaat en bij een onverhoopt ongeval. Daarbij moet een motorjas tegelijk heel veel draagcomfort bieden, want motorrijden moet heerlijk blijven. En tenslotte moet de motorjas de juiste uitstraling hebben; en dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Welke motorjas bij welke motor?

Om te beginnen moet je letten op het type motor dat je rijdt. Een sport-motorjack heeft een pasvorm die is afgestemd op een sportieve zithouding, terwijl een tour-motorjas ontworpen en geknipt is voor een nagenoeg rechte zithouding. Een all-road jas is dat ook, maar is ook voorzien van veel uitgebreidere ventilatie-opties, omdat off-road rijden fysiek zeer inspannend kan zijn. Een jack voor een custom motor is ook ontworpen rondom de typische zithouding op een chopper of cruiser; lang genoeg in de rug en kort genoeg in de taille om niet dubbel te gaan zitten. De naked bike rijder wordt tegenwoordig ook op zijn wenken bediend, met semi-sport jacks die op het eerste gezicht lijken op supersport jacks, maar qua pasvorm toch op een rechtere zitpositie zijn afgestemd en een ingetogenere vormgeving hebben. Een urban jas is een redelijke nieuwkomer in Nederland en is speciaal afgestemd op de behoeften van scooterrijders in en rond de stad.

Welk motorjack bij welk gebruik?

Daarnaast is het gebruik heel erg van belang. Als je bijvoorbeeld woon werkverkeer met je motor doet, dan spelen hele andere eisen een rol dan wanneer je een motorjas vooral voor vakanties of circuit rijden gebruikt. Zo wil je dat een woon-werk verkeer motorjas liefst voorzien is van een laminaatEen technisch zeer hoogwaardige constructie waarbij het membraan aan de buitenstof gelamineerd wordt tot een enkele sterke laag die beschermt tegen alle weersinvloeden. Meestal is er sprake van een 3 laags laminaat, waarbij het ademende en waterproof membraan direct tegen de binnenzijde van de slijtvaste buitenstof gelamineerd wordt en een beschermende voering, die aan de binnenzijde tegen het membraan wordt gelamineerd, om beschadigingen te voorkomen. Gelamineerde kleding voelt door deze constructie steviger aan.
Gelamineerde stoffen absorberen bijna geen water in de buitenste laag stof en dat is voor motorrijders een groot voordeel. De kleding blijft in feite altijd droog en blijft zo zijn isolerende waarden behouden. Nadeel is de kostbare productiemethode van het laminaat en de vaak ingenieuze ventilatieconstructies. Alternatieven zijn de Z-liner en de G-Liner.
-membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , terwijl een motorjack voor mee op vakantie bij voorkeur een uitneembaar waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  heeft. En een sportief jack dat je op het circuit gebruikt moet van leer en aanritsbaar aan de broek zijn en voldoende plek bieden voor een volledige rug protector.

Welk motorjack bij welk seizoen?

Verder speelt het seizoen waarin je het motorjack gebruikt een grote rol. Ga je het hele jaar door motorrijden of rij je alleen in de zomer bij mooi weer op de motor? In dat laatste geval wil je liefst een doorwaai-jas, in het eerste geval een state of the art all-weather motorjas met uitneembare regenvoering en uitgebreide ventilatie-opties voor de warmere dagen. En voor de lente-zomer-herfst gebruik (wij noemen dat 'mid-season') kun je prima uit de voeten met een textiel en/of leder jack met een ademend regenmembraan dat je erin of erover kunt dragen.

>Een motorjas beschermt

Alle motorjassen bieden extra veiligheid tegen doorschuren door het gebruik van allerlei sterke leersoorten en/of extra sterke textielvezels zoals CorduraTextiel van een speciaal type polyamidevezel dat ontwikkeld is door DuPont. Het materiaal is zeer resistent tegen abrasieve invloeden (schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. De extreme vezelsterkte, de levensduur en het aangename draagcomfort van Cordura® maken het daarom het perfecte materiaal voor motorkleding. Motorkleding van Cordura® is beduidend lichter, ademt beter, is aangenamer te dragen en makkelijker te onderhouden dan leren motorkleding. . Aanvullend daarop zijn onze motorjassen op veel plaatsen voorzien van speciale ISO 4916 veiligheidsnaden en de nodige applicaties zoals Superfabric, titanium en andere High Tech materialen om de motorjas nog schuurvaster te maken. Bijna alle motorjassen zijn bovendien voorzien van Ce gekeurde schouder en elleboog-protectoren. En nagenoeg elk motorjack is voorbereid voor een aanvullende rugprotector. Last but not least zijn de betere motor jacks voorzien van ritssluitingen om ze aan de broek te kunnen ritsen, zodat de jas in het geval van een calamiteit niet omhoog-stroopt. Tenslotte kun je nog kiezen voor een opvallen neon kleurtje of je kiest voor een neon overtrek-vestje voor extra zichtbaarheid.

Motorjack Dominator Gore-Tex

sale
1.099,99 989,99
sale
1.099,99 989,99
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Plusplunten

3 Laags GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. Pro laminaatEen technisch zeer hoogwaardige constructie waarbij het membraan aan de buitenstof gelamineerd wordt tot een enkele sterke laag die beschermt tegen alle weersinvloeden. Meestal is er sprake van een 3 laags laminaat, waarbij het ademende en waterproof membraan direct tegen de binnenzijde van de slijtvaste buitenstof gelamineerd wordt en een beschermende voering, die aan de binnenzijde tegen het membraan wordt gelamineerd, om beschadigingen te voorkomen. Gelamineerde kleding voelt door deze constructie steviger aan.
Gelamineerde stoffen absorberen bijna geen water in de buitenste laag stof en dat is voor motorrijders een groot voordeel. De kleding blijft in feite altijd droog en blijft zo zijn isolerende waarden behouden. Nadeel is de kostbare productiemethode van het laminaat en de vaak ingenieuze ventilatieconstructies. Alternatieven zijn de Z-liner en de G-Liner.
Jack blijft droog onder alle omstandigheden
gemakkelijk te ventileren
voorbereid op koelvest en nek brace
Comfortabele SEEFLEX CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
protectoren

Minpunten

Prijzig
Door het GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. Pro laminaatEen technisch zeer hoogwaardige constructie waarbij het membraan aan de buitenstof gelamineerd wordt tot een enkele sterke laag die beschermt tegen alle weersinvloeden. Meestal is er sprake van een 3 laags laminaat, waarbij het ademende en waterproof membraan direct tegen de binnenzijde van de slijtvaste buitenstof gelamineerd wordt en een beschermende voering, die aan de binnenzijde tegen het membraan wordt gelamineerd, om beschadigingen te voorkomen. Gelamineerde kleding voelt door deze constructie steviger aan.
Gelamineerde stoffen absorberen bijna geen water in de buitenste laag stof en dat is voor motorrijders een groot voordeel. De kleding blijft in feite altijd droog en blijft zo zijn isolerende waarden behouden. Nadeel is de kostbare productiemethode van het laminaat en de vaak ingenieuze ventilatieconstructies. Alternatieven zijn de Z-liner en de G-Liner.
voelt de buitenstof minder soepel aan
Omschrijving
REV'IT!

Motorjack Dominator Gore-Tex

Ontdek, verken en verdwaal! Ontwikkeld voor de echte globetrotters, op basis van feedback van mensen die al jaren onderweg zijn. De Dominator GTX is een jas die voldoet aan alle wensen die jij als wereldreiziger op twee wielen kunt hebben. Qua bescherming is het dik voor elkaar, dankzij de gloednieuwe SEEFLEX CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
protectoren op de schouders en ellebogen, een Seesoft rugprotector en stevige materialen aan de buitenkant. De zeer comfortabele, lichtgewicht en waterdichte buitenlaag maakt dit de perfecte jas voor rijden in verschillende klimaten, omdat je amper voelt dat je hem aan hebt terwijl je gaten ontwijkt en moddersporen volgt.

PROTECTION:

 • Outershell: 3L GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® Pro nylon 600D stof | 3L GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® Pro Armacor stof | 3L GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® Pro Talisman stof | PWR|Kevlar stretch | Lorica® | neopreen
 • WP: 3L GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® Pro fabric Protection SEEFLEX™ level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  CE bescherming | SEESOFT CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  rugprotector insert – type RV | Veiligheidsnaden
 • Visibility: gelamineerde reflectie
 • Composition: 84% Polyamide, 16% ePTFE

  ERGONOMIC:

 • Fit: tour pasvorm | standaard
 • Adjustability: verstelbandje | flexisnap | in hoogte verstelbare verstelbanden | verstelriempjes | Rits op de zoom | V-flap met rits Ventilation VCS | aquadefence | VCS | zipper
 • Features: VCS | aquadefence met Fidlock® magnetische sluiting | verstelbare protectorzakken | voorbereid voor Challenger verkoelend vest | Voorbereid Connector HV vest | Voorbereid voor Adventure nek brace | korte en lange verbindingsrits | stretch gedeeltes | stretchpanelen | aero cool 3D mesh | Verwijderbare stretch manchetten | Verwijderbare niergordel | collar hook
 • Pockets: waterproof opbergzakken | hand warmer zakken | Mouwzak | XL opslagzakken | binnenzakken | napoleon zak | Verborgen zak

   

  MotoZoom is officieel REV'IT Platinum dealer en REV'IT! GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. Expert dealer. Je kunt dus rekenen op premium service en expertise.

   

  SKU: 307910

 • Combideals met de Motorjack Dominator Gore-Tex

  Combideals

  Motorjack Dominator Gore-Tex + Motorbroek Dominator Gore-Tex

  Motorjack Dominator Gore-Tex

  Motorbroek Dominator Gore-Tex

  110,40
  extra combikorting 1.431,58
  Motorjack Dominator Gore-Tex + Motorbroek Dominator Gore-Tex + motorhandschoen Dominator Gore-Tex

  Motorjack Dominator Gore-Tex

  Motorbroek Dominator Gore-Tex

  motorhandschoen Dominator Gore-Tex

  150,00
  extra combikorting 1.589,97
  Motorjack Dominator Gore-Tex + Motorbroek Dominator Gore-Tex + motorhandschoen Dominator Gore-Tex + Infinity EVO Gore-Tex motorlaars

  Motorjack Dominator Gore-Tex

  Motorbroek Dominator Gore-Tex

  motorhandschoen Dominator Gore-Tex

  Infinity EVO Gore-Tex motorlaars

  212,99
  extra combikorting 1.841,94
  Motorjack Dominator Gore-Tex + Motorbroek Dominator Gore-Tex + motorhandschoen Dominator Gore-Tex + Infinity EVO Gore-Tex motorlaars + Adventure systeemhelm E1 Mono

  Motorjack Dominator Gore-Tex

  Motorbroek Dominator Gore-Tex

  motorhandschoen Dominator Gore-Tex

  Infinity EVO Gore-Tex motorlaars

  Adventure systeemhelm E1 Mono

  300,26
  extra combikorting 2.191,03

  Anderen kochten ook

  Motorjack Poseidon Gore-Tex
  sale
  REV'IT!
  665,99
  Beoordeling

  Plusplunten:

  Kwaliteitsjas van de bovenste plank
  GoreTex: guaranteed to keep you dry
  gelamineerd membraan, dus ook de buitenstof blijft droog
  Ideaal voor intensief gebruik, bv. woon-werkverkeer
  directe ventilatie makkelijk tijdens het rijden te bedienen

  Minpunten:

  M
  L
  XL
  XXL
  3XL
   

  REV'IT! motorjas en motorpak maattabel

  A BORST

  Meet rond het breedste gedeelte van je borst, onder de oksels. Houd je meetlint horizontaal.

  B TAILLE

  Meet rond je middel, het smalste gedeelte van je taille. Houd je meetlint horizontaal.

  C HEUP

  Meet rond het breedste gedeelte van je heup, ongeveer 20cm onder je middel. Houd je meetlint horizontaal.

  D DIJ/BOVENBEEN

  Meet rond je dij/bovenbeen, net onder je kruis. Houd je meetlint horizontaal.

  E BINNENBEEN

  Sta rechtop tegen een muur en vraag iemand om je op te meten. Dit doe je vanaf je kruis tot je hiel.

  F ARMLENGTE

  Meet vanaf de schouder (opperarmbeen) tot de pols.

  ⇄ inch
  ⇄ centimeter
  MAAT (NUM) MAAT LENGTE (CM) BORST (cm) TAILLE (cm) HEUP (cm) BINNENBEEN (cm)
  46 XS 155-170 91-94 77-83 95-99 78
  48 S 160-175 95-98 84-87 99-101 79
  50 M 170-185 99-102 88-91 101-104 80
  52 L 170-185 103-106 92-96 104-107 81
  54 XL 175-190 107-110 94-102 107-112 82
  56 XL 175-190 111-114 103-107 112-115 83
  58 XXL 175-190 115-118 108-111 115-118 84
  60 3XL 175-200 119-122 112-117 118-122 85
  62 4XL 175-200 123-126 118-122 122-128 86
  • 3L GORE-TEX® Pro nylon 600D stof; 3L GORE-TEX® Pro Armacor stof; 3L GORE-TEX® Pro Talisman stof; PWR|Kevlar stretch; Lorica®; neopreen
  • 84% Polyamide, 16% ePTFE
  • 3L GORE-TEX® Pro fabric
  • SEEFLEX™ Level 2 CE bescherming; SEESOFT CE-level 2 rugprotector insert – type RV; veiligheidsnaden; GORE-TEX® Pro Talisman panels
  • gelamineerde reflectie
  • tour pasvorm; standaard
  • verstelbandje; flexisnap; in hoogte verstelbare verstelbanden; verstelriempjes; rits op de zoom; V-flap met rits
  • VCS | aquadefence; VCS | zipper
  • VCS | panel met Fidlock® magnetische sluiting; verstelbare protectorzakken; voorbereid voor Challenger verkoelend vest; voorbereid Connector HV vest; voorbereid voor Adventure nek brace ; korte en dubbele lange verbindingsrits; stretch gedeeltes; stretchpanelen
  • waterproof opbergzakken; hand warmer zakken; mouwzak; XL opslagzakken ; binnenzakken; napoleon zak; verborgen zak

  Gemiddelde beoordeling (3 Reviews)

  Gemiddeld 4.7  Eric Schot
  Allroad & Offroad
  Reviews: 2
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Topjas!

  09-01-2017

  Eindelijk weer eens geen zwarte jas :) Had mijn vooronderzoek al gedaan bij Motozoom en op de Rev'It! site. Wilde een jas die goed slijtvast is en veel handige opbergvakjes heeft. Nou deze jas heeft ENORM veel verschillende zakken en, wel of niet, verborgen vakjes. Ingebouwde niergordel/riem zit ook prettig tijdens het rijden en houdt je lekker warm. Jas heeft al 1 of 2 buien te verwerken gehad. Ik ben droog gebleven! De druppels die er nog op lagen, schud je er zo af. Enig "min"puntje is dat de jas bij het aantrekken erg stug voelt (komt door de ingeweven gore-tex laag). Maar als de jas eenmaal "verwarmt" is door je lichaam, wordt deze gauw soepel.

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie

  Reviews: 3
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Prima jack

  28-08-2016

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  Jeroen Evraets
  Allroad & Offroad
  Reviews: 1
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Revit Dominator Jas

  30-07-2016

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 4.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  1. Doorzoek de V&A:
  2. Niet te vinden?

  Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  klantenservice

  Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Motorjack Dominator Gore-Tex?
  Er zijn nog geen vragen gesteld
  Maattabel
   

  REV'IT! motorjas en motorpak maattabel

  A BORST

  Meet rond het breedste gedeelte van je borst, onder de oksels. Houd je meetlint horizontaal.

  B TAILLE

  Meet rond je middel, het smalste gedeelte van je taille. Houd je meetlint horizontaal.

  C HEUP

  Meet rond het breedste gedeelte van je heup, ongeveer 20cm onder je middel. Houd je meetlint horizontaal.

  D DIJ/BOVENBEEN

  Meet rond je dij/bovenbeen, net onder je kruis. Houd je meetlint horizontaal.

  E BINNENBEEN

  Sta rechtop tegen een muur en vraag iemand om je op te meten. Dit doe je vanaf je kruis tot je hiel.

  F ARMLENGTE

  Meet vanaf de schouder (opperarmbeen) tot de pols.

  ⇄ inch
  ⇄ centimeter
  MAAT (NUM) MAAT LENGTE (CM) BORST (cm) TAILLE (cm) HEUP (cm) BINNENBEEN (cm)
  46 XS 155-170 91-94 77-83 95-99 78
  48 S 160-175 95-98 84-87 99-101 79
  50 M 170-185 99-102 88-91 101-104 80
  52 L 170-185 103-106 92-96 104-107 81
  54 XL 175-190 107-110 94-102 107-112 82
  56 XL 175-190 111-114 103-107 112-115 83
  58 XXL 175-190 115-118 108-111 115-118 84
  60 3XL 175-200 119-122 112-117 118-122 85
  62 4XL 175-200 123-126 118-122 122-128 86
  Technische specificaties
  • 3L GORE-TEX® Pro nylon 600D stof; 3L GORE-TEX® Pro Armacor stof; 3L GORE-TEX® Pro Talisman stof; PWR|Kevlar stretch; Lorica®; neopreen
  • 84% Polyamide, 16% ePTFE
  • 3L GORE-TEX® Pro fabric
  • SEEFLEX™ Level 2 CE bescherming; SEESOFT CE-level 2 rugprotector insert – type RV; veiligheidsnaden; GORE-TEX® Pro Talisman panels
  • gelamineerde reflectie
  • tour pasvorm; standaard
  • verstelbandje; flexisnap; in hoogte verstelbare verstelbanden; verstelriempjes; rits op de zoom; V-flap met rits
  • VCS | aquadefence; VCS | zipper
  • VCS | panel met Fidlock® magnetische sluiting; verstelbare protectorzakken; voorbereid voor Challenger verkoelend vest; voorbereid Connector HV vest; voorbereid voor Adventure nek brace ; korte en dubbele lange verbindingsrits; stretch gedeeltes; stretchpanelen
  • waterproof opbergzakken; hand warmer zakken; mouwzak; XL opslagzakken ; binnenzakken; napoleon zak; verborgen zak
  Reviews

  Gemiddelde beoordeling (3 Reviews)

  Gemiddeld 4.7  Eric Schot
  Allroad & Offroad
  Reviews: 2
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Topjas!

  09-01-2017

  Eindelijk weer eens geen zwarte jas :) Had mijn vooronderzoek al gedaan bij Motozoom en op de Rev'It! site. Wilde een jas die goed slijtvast is en veel handige opbergvakjes heeft. Nou deze jas heeft ENORM veel verschillende zakken en, wel of niet, verborgen vakjes. Ingebouwde niergordel/riem zit ook prettig tijdens het rijden en houdt je lekker warm. Jas heeft al 1 of 2 buien te verwerken gehad. Ik ben droog gebleven! De druppels die er nog op lagen, schud je er zo af. Enig "min"puntje is dat de jas bij het aantrekken erg stug voelt (komt door de ingeweven gore-tex laag). Maar als de jas eenmaal "verwarmt" is door je lichaam, wordt deze gauw soepel.

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie

  Reviews: 3
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Prima jack

  28-08-2016

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  Jeroen Evraets
  Allroad & Offroad
  Reviews: 1
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Revit Dominator Jas

  30-07-2016

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 4.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  Vraag & Antwoord
  1. Doorzoek de V&A:
  2. Niet te vinden?

  Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  klantenservice

  Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Motorjack Dominator Gore-Tex?
  Er zijn nog geen vragen gesteld
  sale
  1.099,99 989,99
  sale
  1.099,99 989,99
  Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
  Ophalen in één van onze winkels?

  Hulp Nodig?

  Bel Ons

  088-8889888 
  (werkdagen
   10 - 18 uur)

  Stel een vraag

  vragen & antwoorden

  Heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Motorjack Dominator Gore-Tex?

  1. Doorzoek de V&A

  2. Niet te vinden?Stel een vraag

  en krijg antwoord van kopers van dit product of onze klantenservice

  Vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het de klantenservice

  Laagste prijs garantie
  Snelle verzending
  Gratis verzendkosten
  Gratis betaalkosten
  Gratis 1 jaar retourneren
  Achteraf betalen