shop
0

Textiel motorjassen

Textiel motorjas voor veiligheid en comfort

Textiele motorjassen voor heren zijn er te kust en te keur, de juiste vind je bij MotoZoom. Een motorjas beschermt tegen het klimaat en bij een onverhoopt ongeval. Daarbij moet een motorjas tegelijk heel veel draagcomfort bieden, want motorrijden moet heerlijk blijven. En tenslotte moet de motorjas de juiste uitstraling hebben; en dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Welke motorjas bij welke motor?

Om te beginnen moet je letten op het type motor dat je rijdt. Een sport-motorjack heeft een pasvorm die is afgestemd op een sportieve zithouding, terwijl een tour-motorjas ontworpen en geknipt is voor een nagenoeg rechte zithouding. Een all-road jas is dat ook, maar is ook voorzien van veel uitgebreidere ventilatie-opties, omdat off-road rijden fysiek zeer inspannend kan zijn. Een jack voor een custom motor is ook ontworpen rondom de typische zithouding op een chopper of cruiser; lang genoeg in de rug en kort genoeg in de taille om niet dubbel te gaan zitten. De naked bike rijder wordt tegenwoordig ook op zijn wenken bediend, met semi-sport jacks die op het eerste gezicht lijken op supersport jacks, maar qua pasvorm toch op een rechtere zitpositie zijn afgestemd en een ingetogenere vormgeving hebben. Een urban jas is een redelijke nieuwkomer in Nederland en is speciaal afgestemd op de behoeften van scooterrijders in en rond de stad.

Welk motorjack bij welk gebruik?

Daarnaast is het gebruik heel erg van belang. Als je bijvoorbeeld woon werkverkeer met je motor doet, dan spelen hele andere eisen een rol dan wanneer je een motorjas vooral voor vakanties of circuit rijden gebruikt. Zo wil je dat een woon-werk verkeer motorjas liefst voorzien is van een laminaatEen technisch zeer hoogwaardige constructie waarbij het membraan aan de buitenstof gelamineerd wordt tot een enkele sterke laag die beschermt tegen alle weersinvloeden. Meestal is er sprake van een 3 laags laminaat, waarbij het ademende en waterproof membraan direct tegen de binnenzijde van de slijtvaste buitenstof gelamineerd wordt en een beschermende voering, die aan de binnenzijde tegen het membraan wordt gelamineerd, om beschadigingen te voorkomen. Gelamineerde kleding voelt door deze constructie steviger aan.
Gelamineerde stoffen absorberen bijna geen water in de buitenste laag stof en dat is voor motorrijders een groot voordeel. De kleding blijft in feite altijd droog en blijft zo zijn isolerende waarden behouden. Nadeel is de kostbare productiemethode van het laminaat en de vaak ingenieuze ventilatieconstructies. Alternatieven zijn de Z-liner en de G-Liner.
-membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , terwijl een motorjack voor mee op vakantie bij voorkeur een uitneembaar waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  heeft. En een sportief jack dat je op het circuit gebruikt moet van leer en aanritsbaar aan de broek zijn en voldoende plek bieden voor een volledige rug protector.

Welk motorjack bij welk seizoen?

Verder speelt het seizoen waarin je het motorjack gebruikt een grote rol. Ga je het hele jaar door motorrijden of rij je alleen in de zomer bij mooi weer op de motor? In dat laatste geval wil je liefst een doorwaai-jas, in het eerste geval een state of the art all-weather motorjas met uitneembare regenvoering en uitgebreide ventilatie-opties voor de warmere dagen. En voor de lente-zomer-herfst gebruik (wij noemen dat 'mid-season') kun je prima uit de voeten met een textiel en/of leder jack met een ademend regenmembraan dat je erin of erover kunt dragen.

>Een motorjas beschermt

Alle motorjassen bieden extra veiligheid tegen doorschuren door het gebruik van allerlei sterke leersoorten en/of extra sterke textielvezels zoals CorduraTextiel van een speciaal type polyamidevezel dat ontwikkeld is door DuPont. Het materiaal is zeer resistent tegen abrasieve invloeden (schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. De extreme vezelsterkte, de levensduur en het aangename draagcomfort van Cordura® maken het daarom het perfecte materiaal voor motorkleding. Motorkleding van Cordura® is beduidend lichter, ademt beter, is aangenamer te dragen en makkelijker te onderhouden dan leren motorkleding. . Aanvullend daarop zijn onze motorjassen op veel plaatsen voorzien van speciale ISO 4916 veiligheidsnaden en de nodige applicaties zoals Superfabric, titanium en andere High Tech materialen om de motorjas nog schuurvaster te maken. Bijna alle motorjassen zijn bovendien voorzien van Ce gekeurde schouder en elleboog-protectoren. En nagenoeg elk motorjack is voorbereid voor een aanvullende rugprotector. Last but not least zijn de betere motor jacks voorzien van ritssluitingen om ze aan de broek te kunnen ritsen, zodat de jas in het geval van een calamiteit niet omhoog-stroopt. Tenslotte kun je nog kiezen voor een opvallen neon kleurtje of je kiest voor een neon overtrek-vestje voor extra zichtbaarheid.

REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex

sale v.a.
739,99 629,99
sale
739,99 629,99
v.a.
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Plusplunten

3-in-1 systeem, je ultieme reisgenoot
Verwijderbaar, 100% waterdicht GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.-membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. 
uitstekend geventileerd
CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
-protectors op schouder, ellenboog en rug
Verbindingspunten voor Adventure Neck Brace

Video's:

Omschrijving

REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex

REV'IT! Motorjack Defender Pro GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.

De Defender Pro GTX is ontworpen voor rijders die dromen van avonturen ver voorbij de horizon en die niet stoppen tot die droom in vervulling is gegaan. Wat voor weer je onderweg ook tegen komt, de Defender Pro GTX helpt jou die dromen verwezenlijken dankzij het uitneembare GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , VCS | aquadefence systeem en de vele ventilatiemogelijkheden. Op wat voor wegdek je ook rijdt – als er überhaupt een wegdek is -, in deze jas rijd je veilig dankzij de SEEFLEX CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
protectoren, de schuurbestendige buitenlaag, de Seesoft rugprotector en de bevestigingspunten voor de Adventure nek brace. De Defender Pro GTX is de perfecte reisgenoot tijdens jouw wildste avonturen.

PROTECTIE:

 • Outershell: PWR|shell 750D met Teflon® coating | PWR|Shell 1000D met Teflon® coating | neopreen
 • WP: Uitneembare GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® voering met Grid Backer technologie
 • Protectors: SEEFLEX™ level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  CE protectors | SEESOFT CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  rugprotector insert –
 • type RV | Veiligheidsnaden
 • Zichtbaarheid: gelamineerde reflectie

ERGONOMIE

 • Fit: tour pasvorm | standaard
 • Verstelbaarheid: UTA | tab | flexisnap | in hoogte verstelbare verstelbanden | verstelriempjes | Rits op de zoom | V-flap met rits
 • Ventilatie: VCS | panel | VCS | zippers
 • Features: stretch gedeeltes | verstelbare protectorzakken | voorbereid voor Challenger verkoelend vest | Voorbereid Connector HV vest | Voorbereid voor Adventure nek brace | kraag-haak | aero cool 3D meshvoering | korte en dubbele lange verbindingsrits
 • Zakken: waterproof opbergzakken | steekzakken | XL opslagzakken | hand warmer zakken | Mouwzak | binnenzakken | documentzak | Verborgen zak

DETAILS:

 • PWR|shell 750D met Teflon® coating
Dit materiaal is de REV'IT! versie van CorduraTextiel van een speciaal type polyamidevezel dat ontwikkeld is door DuPont. Het materiaal is zeer resistent tegen abrasieve invloeden (schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. De extreme vezelsterkte, de levensduur en het aangename draagcomfort van Cordura® maken het daarom het perfecte materiaal voor motorkleding. Motorkleding van Cordura® is beduidend lichter, ademt beter, is aangenamer te dragen en makkelijker te onderhouden dan leren motorkleding. ®. Gemaakt van 100% polyamide garens, combineert PWR|shell de beste eigenschappen van CorduraTextiel van een speciaal type polyamidevezel dat ontwikkeld is door DuPont. Het materiaal is zeer resistent tegen abrasieve invloeden (schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. De extreme vezelsterkte, de levensduur en het aangename draagcomfort van Cordura® maken het daarom het perfecte materiaal voor motorkleding. Motorkleding van Cordura® is beduidend lichter, ademt beter, is aangenamer te dragen en makkelijker te onderhouden dan leren motorkleding. ® - hoog smeltpunt, enorme scheurbestendig- en slijtvastheid en uitstekende duurzaamheid - met de unieke REV'IT! design handtekening. PWR|shell biedt hoogwaardige protectie voor iedere motorrijder. De water- en vuilafstotende Teflon® coating zorgt dat vuil zich moeilijk aan het materiaal kan hechten of er zelfs in kan doordringen. Zo blijft uw kleding schoon.
 • uitneembare GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® voering met Grid Backer technologie
De GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® voering met Grid Backer technologie is ontworpen om de drager ademend comfort en langdurige water- en winddichtheid te bieden. Deze revolutionaire techniek vergroot de interne schuurbestendigheid en scheurvastheid, verbetert de ademende eigenschappen en reduceert gewicht.
 • SEESOFT CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  rugprotector insert – type RV
De SEESOFT™ CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
insteek rugprotector is ontworpen om variabele impacts te absorberen zonder in te boeten aan comfort, ventilatie of bewegingsvrijheid.
 • veiligheidsnaden
De stiknaden in motorkleding dragen in grote mate bij aan de slijtvastheid van de totale kleding. Daarom gebruikt REV'IT! veiligheidsnaden op de plaatsen met een verhoogd impactrisico. Veiligheidsnaden hebben zowel een zichtbare als een onzichtbare stiknaad. Deze constructie houdt het materiaal van de buitenstof bij elkaar, zelfs als de zichtbare stiknaad gebroken is.
 • SEEFLEX™ level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  CE bescherming
CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
gecertificeerd volgens de nieuwe norm EN1621-1:2012 is de SEEFLEX™ protector de jongste innovatie van onze R&D afdeling. Deze nieuwe norm test de impactniveaus ook op verschillende temperaturen. De SEEFLEX™ protectors presteren aanzienlijk beter dan de nieuwe norm vereist, zonder in te boeten aan draagcomfort. De protector heeft unieke ventilerende kenmerken, is flexibel en weegt vrijwel niets, wat allemaal bijdraagt aan de passieve veiligheid van de rijder.
 • ?voorbereid voor Adventure nek brace

Sommige REV'IT! jassen zijn voorbereid voor de Adventure nek brace. De Adventure nek brace kan aan de jas blijven zitten als die aan- en uitgetrokken wordt.
 • verstelbare protectorzakken
In dit type protectorzak kan de protector in verschillende posities worden geplaatst, om de beste vorm te vinden voor iedere rijder. Dit zorgt voor de beste persoonlijke pasvorm en rijcomfort.
 • VCS | panel
Verwijderbare panelen voor optimale ventilatie. Ventilatie is fijn op warmere dagen, maar niet zo gewenst in koud weer. Met verwijderbare ventilatiepanels, kunt u zelf beslissen: ze kunnen makkelijk worden verwijderd voor volledige ventilatie van de jas.
 • VCS | zippers
De VCS ritsen bevinden zich op strategische plaatsen, waar ze zorgen voor een optimale luchtstroming om het lichaam te koelen. De luchtstroom kan worden geregeld door de ritsen te openen of sluiten.
 • aero cool 3D mesh
Deze gebreide stof heeft een open 3-dimensionale structuur die zorgt voor een goede ventilatie tijdens het rijden. De extra geïntegreerde lijnen voeren vocht van het lichaam af. Zo blijft uw lichaam op temperatuur zelfs in extreme omstandigheden.
 • collar hook
Met de collar hook en lusje kunt u de voorkant van uw kraag terugbuigen en vastzetten waardoor verkoelende lucht over de keel en nek kan vloeien tijdens warmere periodes van het jaar, zonder dat hierbij de openstaande kraag flappert.
 • voorbereid voor Challenger verkoelend vest
Deze jas is voorbereid voor een Challenger verkoelend vest. De Challenger kan met de verbindingsritsen aan de buitenstof vastgeritst worden.
 • voorbereid Connector NEON vest
Met het Connector NEON vest kun je je jas op een efficiëntie en gemakkelijke manier zichtbaarder maken. Het vest kan aan de jas worden vastgemaakt. Het goed zichtbare vest biedt extra veiligheid.
 • korte en dubbele lange verbindingsrits
Met de korte en lange verbindingsrits kan deze jas/broek aan iedere broek/jas uit de collectie vastgemaakt worden.
 

MotoZoom is officieel REV'IT Platinum dealer en REV'IT! GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. Expert dealer. Je kunt dus rekenen op premium service en expertise.

 

 

 

SKU: 307906

Combideals met de REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex

Combideals

REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex + REVIT Motorbroek Defender Pro Gore-Tex

REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex

REVIT Motorbroek Defender Pro Gore-Tex

45,00
extra combikorting 1.034,98
REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex + REVIT Motorbroek Defender Pro Gore-Tex + REVIT motorhandschoen Dominator Gore-Tex

REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex

REVIT Motorbroek Defender Pro Gore-Tex

REVIT motorhandschoen Dominator Gore-Tex

64,80
extra combikorting 1.213,17
REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex + REVIT Motorbroek Defender Pro Gore-Tex + REVIT motorhandschoen Dominator Gore-Tex + Daytona Road Star GORE-TEX motorlaars

REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex

REVIT Motorbroek Defender Pro Gore-Tex

REVIT motorhandschoen Dominator Gore-Tex

Daytona Road Star GORE-TEX motorlaars

103,79
extra combikorting 1.564,13
REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex + REVIT Motorbroek Defender Pro Gore-Tex + REVIT motorhandschoen Dominator Gore-Tex + Daytona Road Star GORE-TEX motorlaars + Schuberth Adventure systeemhelm E1 Mono

REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex

REVIT Motorbroek Defender Pro Gore-Tex

REVIT motorhandschoen Dominator Gore-Tex

Daytona Road Star GORE-TEX motorlaars

Schuberth Adventure systeemhelm E1 Mono

149,99
extra combikorting 1.979,90

Anderen kochten ook

REVIT motorjack Ridge GTX
sale
656,99
Beoordeling

Plusplunten:

Buitenleven en motorrijden in high tech harmonie
Multifunctionele YKK AQUASEAL ritssluiting aan voorzijde
3L GORE-TEX gelamineerde buitenlaag houdt je droog
SEEFLEX CE-level 2 bescherming voor ledematen

Minpunten:

S
M
L
XL
XXL
3XL
REVIT Motorjack Lucid
sale
159,00
Beoordeling
S
M
L
XL
XXL
3XL
4XL
 

REV'IT! motorjas en motorpak maattabel

A BORST

Meet rond het breedste gedeelte van je borst, onder de oksels. Houd je meetlint horizontaal.

B TAILLE

Meet rond je middel, het smalste gedeelte van je taille. Houd je meetlint horizontaal.

C HEUP

Meet rond het breedste gedeelte van je heup, ongeveer 20cm onder je middel. Houd je meetlint horizontaal.

D DIJ/BOVENBEEN

Meet rond je dij/bovenbeen, net onder je kruis. Houd je meetlint horizontaal.

E BINNENBEEN

Sta rechtop tegen een muur en vraag iemand om je op te meten. Dit doe je vanaf je kruis tot je hiel.

F ARMLENGTE

Meet vanaf de schouder (opperarmbeen) tot de pols.

⇄ inch
⇄ centimeter
MAAT (NUM) MAAT LENGTE (CM) BORST (cm) TAILLE (cm) HEUP (cm) BINNENBEEN (cm)
46 XS 155-170 91-94 77-83 95-99 78
48 S 160-175 95-98 84-87 99-101 79
50 M 170-185 99-102 88-91 101-104 80
52 L 170-185 103-106 92-96 104-107 81
54 XL 175-190 107-110 94-102 107-112 82
56 XL 175-190 111-114 103-107 112-115 83
58 XXL 175-190 115-118 108-111 115-118 84
60 3XL 175-200 119-122 112-117 118-122 85
62 4XL 175-200 123-126 118-122 122-128 86
 • PWR|shell 750D met Teflon coating; PWR|shell 1000D met Teflon coating; neopreen
 • 100% Polyamide
 • uitneembare GORE-TEX voering met Grid Backer technologie
 • SEEFLEX Level 2 CE bescherming; SEESOFT CE-level 2 rugprotector insert type RV; veiligheidsnaden
 • gelamineerde reflectie
 • tour pasvorm; standaard
 • UTA | tab; flexisnap; in hoogte verstelbare verstelbanden; verstelriempjes; rits op de zoom; V-flap met rits
 • VCS | panel; VCS | zippers
 • stretch gedeeltes; verstelbare protectorzakken; voorbereid voor Challenger verkoelend vest; voorbereid Connector HV vest; voorbereid voor Adventure nek brace ; collar hook; aero cool 3D mesh; korte en dubbele lange verbindingsrits
 • waterproof opbergzakken; steekzakken; XL opslagzakken ; hand warmer zakken; mouwzak; binnenzakken; documentzak; verborgen zak

Gemiddelde beoordeling (2 Reviews)

Gemiddeld 4.0Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: 4 seizoenen jas

05-09-2018

Het is een mooie jas met veel functionaliteit. Het waterdichte membraan is uitneembaar. De jas kan zowel in de winter als in de zomer gebruikt worden. In combinatie met de Rev'it Climate was de jas lekker warm met temperaturen van -10/-15. Ook met temperaturen van boven de 30 graden blijft de jas aangenaam doordat er veel ventilatieritsen geopend kunnen worden. Het is wel teleurstellen dat de jas op de mouwen gaat rafelen als er klittenband tegenaan komt. De regenvoering is een stuk kleiner dan de jas. Dit zorgt ervoor dat de jas veel strakker zit wanneer de regenvoering is geplaatst.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 3.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 4.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
M de Bruin
Allroad & Offroad
Reviews: 3
ik raad dit product aan!

REVIEW: Prima jas

31-01-2018

Als het echt koud is heb je een thermovoering nodig. Deze wordt niet meegeleverd. Het is een jas die bij het aantrekken wat nauw aanvoelt. Eenmaal op de motor zit hij heerlijk. Dat heeft met de pasvorm te maken. Verder heeft de jas genoeg mogelijkheden om je spulletjes op te bergen, de linker binnenzak in de Gore-Texvoering had iets meer naar voren gemogen.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex?

Gestelde vragen 1, 0 Antwoorden

19-03-2018 vraagt:Mijn maten zijn, A 122, B 118,C112, D 66 E 74 en F 66 cm Heb interesse in de Revit defender pro goretex. Kan dar en welke maat jas en broek.
Maattabel
 

REV'IT! motorjas en motorpak maattabel

A BORST

Meet rond het breedste gedeelte van je borst, onder de oksels. Houd je meetlint horizontaal.

B TAILLE

Meet rond je middel, het smalste gedeelte van je taille. Houd je meetlint horizontaal.

C HEUP

Meet rond het breedste gedeelte van je heup, ongeveer 20cm onder je middel. Houd je meetlint horizontaal.

D DIJ/BOVENBEEN

Meet rond je dij/bovenbeen, net onder je kruis. Houd je meetlint horizontaal.

E BINNENBEEN

Sta rechtop tegen een muur en vraag iemand om je op te meten. Dit doe je vanaf je kruis tot je hiel.

F ARMLENGTE

Meet vanaf de schouder (opperarmbeen) tot de pols.

⇄ inch
⇄ centimeter
MAAT (NUM) MAAT LENGTE (CM) BORST (cm) TAILLE (cm) HEUP (cm) BINNENBEEN (cm)
46 XS 155-170 91-94 77-83 95-99 78
48 S 160-175 95-98 84-87 99-101 79
50 M 170-185 99-102 88-91 101-104 80
52 L 170-185 103-106 92-96 104-107 81
54 XL 175-190 107-110 94-102 107-112 82
56 XL 175-190 111-114 103-107 112-115 83
58 XXL 175-190 115-118 108-111 115-118 84
60 3XL 175-200 119-122 112-117 118-122 85
62 4XL 175-200 123-126 118-122 122-128 86
Technische specificaties
 • PWR|shell 750D met Teflon coating; PWR|shell 1000D met Teflon coating; neopreen
 • 100% Polyamide
 • uitneembare GORE-TEX voering met Grid Backer technologie
 • SEEFLEX Level 2 CE bescherming; SEESOFT CE-level 2 rugprotector insert type RV; veiligheidsnaden
 • gelamineerde reflectie
 • tour pasvorm; standaard
 • UTA | tab; flexisnap; in hoogte verstelbare verstelbanden; verstelriempjes; rits op de zoom; V-flap met rits
 • VCS | panel; VCS | zippers
 • stretch gedeeltes; verstelbare protectorzakken; voorbereid voor Challenger verkoelend vest; voorbereid Connector HV vest; voorbereid voor Adventure nek brace ; collar hook; aero cool 3D mesh; korte en dubbele lange verbindingsrits
 • waterproof opbergzakken; steekzakken; XL opslagzakken ; hand warmer zakken; mouwzak; binnenzakken; documentzak; verborgen zak
Reviews

Gemiddelde beoordeling (2 Reviews)

Gemiddeld 4.0Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: 4 seizoenen jas

05-09-2018

Het is een mooie jas met veel functionaliteit. Het waterdichte membraan is uitneembaar. De jas kan zowel in de winter als in de zomer gebruikt worden. In combinatie met de Rev'it Climate was de jas lekker warm met temperaturen van -10/-15. Ook met temperaturen van boven de 30 graden blijft de jas aangenaam doordat er veel ventilatieritsen geopend kunnen worden. Het is wel teleurstellen dat de jas op de mouwen gaat rafelen als er klittenband tegenaan komt. De regenvoering is een stuk kleiner dan de jas. Dit zorgt ervoor dat de jas veel strakker zit wanneer de regenvoering is geplaatst.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 3.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 4.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
M de Bruin
Allroad & Offroad
Reviews: 3
ik raad dit product aan!

REVIEW: Prima jas

31-01-2018

Als het echt koud is heb je een thermovoering nodig. Deze wordt niet meegeleverd. Het is een jas die bij het aantrekken wat nauw aanvoelt. Eenmaal op de motor zit hij heerlijk. Dat heeft met de pasvorm te maken. Verder heeft de jas genoeg mogelijkheden om je spulletjes op te bergen, de linker binnenzak in de Gore-Texvoering had iets meer naar voren gemogen.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Vraag & Antwoord
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex?

Gestelde vragen 1, 0 Antwoorden

19-03-2018 vraagt:Mijn maten zijn, A 122, B 118,C112, D 66 E 74 en F 66 cm Heb interesse in de Revit defender pro goretex. Kan dar en welke maat jas en broek.
sale v.a.
739,99 629,99
sale
739,99 629,99
v.a.
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Hulp Nodig?

Stel een vraag

vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de REVIT Motorjack Defender Pro Gore-Tex?

1. Doorzoek de V&A

2. Niet te vinden?Stel een vraag

en krijg antwoord van kopers van dit product of onze servicedesk

Vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het de servicedesk

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen