shop
0

Rev'it! Akira Vintage

De perfecte mix tussen stijl en veiligheid

Nieuw in de collectie van Rev'it! is de Akira Vintage. Een motorjas met een retro uitstraling, maar met hypermoderne racebescherming. De bijzondere uitstraling van deze jas gedaan met het gebruik van Pull-up rundleer. Dit is leer van hoge kwaliteit heeft een natuurlijke en klassieke uitstraling, die alleen maar mooier wordt naarmate je het draagt. Het Pull-up effect wordt verkregen wordt met een speciale looiwijze waardoor er een extra kleur zichtbaar wordt als het leer gevouwen of er aan getrokken wordt. Het leer is bovendien duurzaam en heeft een zeer hoge scheur- en slijtvastheid.

Racevorm

De jas heeft een strakke pasvorm en na enkele keren dragen zal dit type leer gaan aanvoelen als een tweede huid. Het vormt zich helemaal naar het lichaam van de rijder. De jas zal daarom bij de eerste keer dragen erg strak en wellicht wat onconforbatel zitten, maar gaat zich helemaal vormen naarmate de jas vaker gebruikt wordt.

Bij koud en warm weer

Bovendien is de Akira Vintage voorzien van een uitneembare thermo voering, waardoor de jas ook goed te dragen is bij kouder weer. Als de de voering eruit haalt zorgt de jas voor verkoeling door zijn semi-geperforeerde buitenlaag. Met de dubbele rits is de jas aan nagenoeg iedere Rev'it! broek te verbinden en bovendien geschikt vaar de speciale Rev'it! Safeway riem, zodat het verbinden met een jeans ook mogelijk wordt.

Bescherming

Wat betreft veiligheid is de Akira Vintage een pronkstukje van de bovenste plank. Zo is de jas voorzien van speciale veiligheidsnaden op plekken met een verhoogd impactrisico. Deze constructie houdt het materiaal van de buistenstof bij eklaar, zelf als de zichtbare stiknaad gebroken is. De jas is voorzien van SEEFLEX™ proctectoren, het nieuwste product van de Rev'it! inhouse protectieafdeling en worden gekenmerkt door hoge flexibiliteit, laag gewicht en ventilerend karakter. Tevens zijn de protectoren voorzien van het CE-level 2 keurmerk. Schouders en ellebogen zijn voorzien van TPU aluminium protectoren die speciaal zijn ontwikkeld voor extra bescherming bij het doorglijden.

Kortom, een leren jas met een gave retrolook die niet ten koste is gegaan van een uitstekende bescherming. Geschikt voor circuit- en sportieve rijders die voornamelijk in droge weersomstandigheden rijden. De Akira Vintage is ook beschikbaar in Air en Akira variant.

Rev'it! Akira close-up afbeelding Rev'it! Akira vintage afbeelding Rev'it! Akira vintage air
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen