shop
0

Winkels

In onze winkels wordt je altijd enthousiast ontvangen door mensen met dezelfde liefde voor motorrijden als jij. Vakkundig geholpen worden alsof je binnenwandelt bij een vriend, dat is waar het omgaat bij Motozoom. Of je nou opzoek bent naar een volledig motorpak, een helm, een accu, een busje kettingvet of gewoon zin hebt om onder het genot van een bakje koffie door de winkel te neuzen, je bent van harte welkom.

CheapAss Motorbike gear OUTLET Utrecht


The place to be

Where it all started, hier liggen onze roots. Motozoom Utrecht is onze oudste winkel aan de rand van de stad. Hoe klein we hier in 2002 begonnen zijn is allang niet meer zichtbaar; met drie verdiepingen aan motorkleding en toebehoren kun je voor alles bij ons terecht. Tegenwoordig hebben we o.a. een casual/custom lounge met de mooiste leren jacks, het grootste assortiment aan motorairbags en de helmenhemel op de bovenste verdieping.

 

Bram, filiaalleider in Utrecht: "Je zult bij Motozoom merken dat we allemaal dezelfde passie delen, daarom weten we wat je als motorrijder nodig hebt. Met onze eigen ervaring helpen we jou. Mede door deze kennis en ervaring is winkelen bij Motozoom altijd plezierig. Wil je goed begeleid worden in jouw aankoop? Dan is motozoom is the place to be! Mijn team en ik staan elke dag voor je klaar."

OPENINGSTIJDEN

Alléén op zaterdag 10:00 - 17:00
 

SPECIALE OPENINGSTIJDEN

 

ADRESGEGEVENS

Savannahweg 43
3542AW te Utrecht

 
 
Benedenverdieping van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht

Helmen wand van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht Helmen wand van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht Helmen wand van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht Helmen wand van motor kleding winkel motoZoom te Utrecht
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen