shop
0

Daytona motorlaarzen

Alles in één laars

Daytona is misschien wel het bekendste laarzenmerk in de motorwereld, voor zowel racers als alledaagse tourrijders. Dit komt omdat de laarzen aan alle wensen voldoet van een motorrijder. De laarzen zitten erg comfortabel, op de motor zelf maar ook als je een stukje wil lopen, maar ze tegelijk erg goed beschermend. Daarnaast zijn ze kwalitatief gezien erg goed en duurzaam. Daytona werkt niet voor niets hecht samen met professionele racers, dat blijkt uit de ideale laarzen die er uit voortkomen.

Daytona laarzen bieden optimale bescherming

De Daytona laars is een voorbeeld van puur ambacht: in een dorpje in het zuiden van Duitsland worden de laarzen bijna volledig met de hand gemaakt. Daar worden aan alle aspecten van de laarzen gedacht. Ten eerste zijn de laarzen erg veilig. Er zitten protectiedelen op de plaats van de tenen, enkels, schenen en hielen verwerkt die een CE-certificatie hebben. Daarnaast zit er een stalen inleg in de zool, die de laars steviger maken en er bijvoorbeeld voor zorgen dat de laars niet dubbel kan klappen tijdens een (onge)val. Ook zijn de laarzen voorzien van reflectie, wat de kans op een ongeval überhaupt al een stuk kleiner maakt.

Daytona laarzen zijn comfortabel

Het resultaat van zo’n goede bescherming is alles behalve een oncomfortabele laars: Daytona is erin geslaagd alsnog een schoen te creëren die lekker zit. Door het gebruik van schuimkussens zit de laars comfortabel. Daarnaast is de Daytona laars bestand tegen ieder seizoen: door het ademende, winddichte en waterdichte GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  overleef je de regen zonder natte of koude voeten te krijgen, maar met de ventilatiestukken kun je ook gerust de zomer tegemoet gaan zonder dat je voeten gaan zweten. En ook véél zomers die je met je Daytona laarzen kunt meemaken: de laarzen gaan in sommige gevallen langer dan 15 jaar mee. Ook handig dat je de zool makkelijk kan vervangen: dit draagt zeker bij aan de lange levensduur van een Daytona laars.

Aan je laars lappen!

Als je op zoek bent naar een duurzame laars die van de beste materialen en met de modernste technieken gemaakt wordt, zit je bij (of sta je in) Daytona zeker goed. De laarzen hebben een sportieve en stoere look die er bij elke bike goed uitziet. Kies een paar uit op de webshop of kom ze gerust eens een keer passen in één van onze winkels. Daytona boots kan je niet aan je laars lappen!

Filter op

15 resultaten gesorteerd op:
Filter 0
Weergave:
sorteer: Populair
 • Titel
 • Titel
 • Prijs
 • Prijs
 • Nieuw
 • Nieuw
 • Populair
 
Weergave:
sorteer: Populair
 • Titel
 • Titel
 • Prijs
 • Prijs
 • Nieuw
 • Nieuw
 • Populair
 
15 resultaten
Verfijn categorie
Filter 0
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen