shop
0

Service

In deze sectie vind je antwoord op alle vragen die je hebt over onze producten, winkels, webshop en nog veel meer!
De missie en visie van motor kleding winkel motoZoom

Missie en Visie

Bron

MotoZoom is 20 jaar geleden ontstaan uit een gevoel van onvrede bij de oprichters Gernand Hierink en Rejoh van der Voort. Wij misten bij de toenmalige aanbieders van motorkleding en –accessoires in Nederland kennis, expertise, assortiment en klantvriendelijkheid.

Missie

MotoZoom´s missie is de klant op een wijze te helpen en te adviseren zoals een goede vriend dat zou doen; betrouwbaar en eerlijk, met respect voor de persoon en boven alles in een vriendschappelijke sfeer waar alles kan maar niets hoeft. Die passie voor motorrijden vormt de basis om de shopping experience te creëren waarin klanten en medewerkers de hartstocht voor motorrijden beleven en kunnen delen met elkaar. We maken ons hard voor de belangen van onze klanten richting onze toeleveranciers en zorgen zo voor een aanbod dat aan de hoogste prijs/kwaliteitseisen voldoet.

Visie

Door te streven naar continue innovatie in elk aspect van onze bedrijfsvoering, willen we onze missie waarmaken. Groei is daarbij geen doel maar een middel om daarin te kunnen excelleren. Uiteindelijk willen we voor zoveel mogelijk motorrijders bijdragen aan een diepere en waardevollere beleving van hun passie.

 

De kernwaarden van motoZoom zijn:

1. Mensen

Onze kracht schuilt in onze mensen. We zijn leergierig, we zijn geëngageerd en wij zijn doelgericht.

2. Vriendschap

Vriendschap is een persoonlijke band tussen mensen die elkaar leuk vinden en vertrouwen. Het is de basis voor ons handelen onderling, met onze klanten en onze leveranciers

3. Integriteit

We zijn integer, zowel intern als naar onze klanten toe.

4. Passie

Onze gedeelde passie bepaalt ons handelen en ons bestaansrecht. Het maakt van ons bedrijf een plek van gedrevenheid en verrukking.

5. Innovatie

Wij bevinden ons in een competitieve markt. Om ons hierin te onderscheiden innoveren wij constant, ontwikkelen we creatieve oplossingen en initiëren veranderingen die een blijvend betere klantervaring waarborgen.

6. Teamwork

We werken samen, helpen elkaar, luisteren naar elkaar en behalen doelen als een groep. We committeren ons aan onze gezamenlijke doelstellingen die we bereiken doordat we als team samenwerken, elkaar vertrouwen en elkaar versterken.

7. Klant

We behandelen een klant beter dan hij verwacht, we streven ernaar hem te blijven verrassen.

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen