shop
0

Service

In deze sectie vind je antwoord op alle vragen die je hebt over onze producten, winkels, webshop en nog veel meer!
motoZoom garandeert absoluut de laagste prijs

Laagste prijs garantie

Wij willen jou de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig alles op één plek te kunnen kopen, zonder urenlang prijzen te moeten vergelijken. Daarom proberen we altijd de scherpste prijs te bieden. En mocht het een keer voorkomen dat we een prijs gemist hebben, dan hebben we de laagste prijs garantie voor je klaarstaan.

Met meer dan 80.000 artikelen in het assortiment kan het soms gebeuren dat we iets over het hoofd zien en een concurrent onverwachts bij een artikel qua prijs voordeliger is. Voor deze gevallen is er de laagste prijsgarantie. Deze werkt als volgt: mocht je bij de concurrent een identiek artikel goedkoper vinden, dan krijg je het artikel bij ons ook voor deze prijs. Prettig geregeld toch? En dat ook nog eens met terugwerkende kracht tot 14 dagen na aankoop! Om aanspraak te kunnen maken op de Laagste prijsgarantie moet je wel aan kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan een link naar de desbetreffende website zijn of een folder, flyer, advertentie of een catalogus die je kunt laten zien. Verder gelden onderstaande spelregels.

Heb je ergens een lagere prijs gezien?

Laat het ons dan weten, dan krijg je het artikel bij motozoom ook voor deze prijs. Wat we nodig hebben is de URL van ons artikel (bijvoorbeeld https://www.motozoom.com/Held-hoes-Indoor.html) en de URL van het artikel van de concurrent (Bijvoorbeeld https://www.badeendwinkel.nl/nl/geel/544-badeend-125-cm-dr-bij-100-eur-550.html)

Tijdens kantooruren proberen we bliksemsnel te reageren!

Spelregels laagste prijs garantie:

De laagste prijsgarantie is gebaseerd op deze principes:

1. De laagste prijsgarantie geldt ook bij acties en kortingen van concurrenten. Onze concurrenten adverteren soms met actieprijzen en kortingen. Mochten onze lage prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt natuurlijk de laagste prijsgarantie ook.

2. De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten. De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en zeker 5 dagen per week geopend zijn. Het artikel moet natuurlijk in de dezelfde maat en kleur daadwerkelijk voorradig zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, groothandels, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.

3. De laagste prijsgarantie geldt ook voor prijzen van internetaanbieders. Maar ook op het internet geldt dit alleen voor concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en minimaal 5 dagen per week voor garantie en service bereikbaar zijn, bijvoorbeeld telefonisch of per chat. Het artikel moet ook daadwerkelijk op voorraad zijn, cq. binnen enkele dagen geleverd kunnen worden.

4. De laagste prijsgarantie geldt voor identieke artikelen. Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Dit betreft ook de kleur en de maat. Voorwaarde is ook dat het gaat om vergelijkbare garantievoorwaarden en dat het natuurlijk gaat om een nieuw en compleet product, dus geen demomodellen, 2e keus, etc.

5. De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren. Wanneer een prijs van motoZoom vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide aantoonbaar op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij aantoonbaar minstens geldig (geweest) zijn voor een dag.

6. De laagste prijsgarantie geldt tot 14 dagen na de aankoop. Je kunt tot 14 dagen na de aankoop aanspraak maken op de laagste prijsgarantie.

7. De laagste prijsgarantie geldt niet voor maatwerk. Als megawebshop heeft motoZoom meer dan 80.000 artikelen. Dat zijn onze vaste producten en voor ieder product geldt de laagste prijsgarantie. Maar we hebben ook producten die op maat voor jou gemaakt worden. De prijsgarantie geldt niet bij dit maatwerk.

8. De laagste prijsgarantie geldt niet voor concurrenten en wederverkopers. Onze laagste prijsgarantie geldt niet voor concurrenten en wederverkopers die de gekochte artikelen niet zelf gebruiken. Anders kunnen er pogingen zijn om grote hoeveelheden zeer gunstig in te kopen via de laagste prijsgarantie en dit dan door te verkopen om hiermee winst te willen maken.

9. De laagste prijsgarantie geldt niet voor uitverkopen. Gereduceerde prijzen die concurrenten aanbieden in het kader van uitverkopen, seizoensuitverkopen, opheffingsuitverkopen of uitverkopen van individuele producten, gelden niet als referentie voor de laagste prijsgarantie.

10. De laagste prijsgarantie geldt niet voor veilingen. Prijzen die in het kader van (internet-) veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente, voor alle klanten geldige, prijzen van motoZoom.

11. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijzen die alleen gelden voor een beperkte klantenkring. De laagste prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden wordt. Dit geldt ook voor de herkenbare prijsaanduiding op het artikel respectievelijk op het schap. De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen die een concurrent aan alle klanten geeft. Daarnaast moet de prijs minstens een dag geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van motoZoom ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden, dan willen wij ons daar niet mee meten. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor de laagste prijsgarantie.

12. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijsgaranties. Basis van de laagste prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.

13. De laagste prijsgarantie geldt niet voor specifieke voordelen of bonussen. Concurrenten bieden hun klanten soms een "bonus" of overeenkomstige voordelen, bijv. op basis van de totale jaaromzet. Zulke voordelen kunnen niet toegewezen worden aan een bepaald artikel en kunnen dus niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.

14. De laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt. Dit spreekt waarschijnlijk voor zich...

15. De laagste prijsgarantie geldt niet tussen motoZoom en motoZoom motoZoom heeft in de vestigingen en op het internet dezelfde prijzen. Soms kan het gebeuren dat er voor een enkel product in de vestigingen van motoZoom een verschillende prijs gevraagd wordt. Aangezien dit telkens een concrete reden heeft, bijvoorbeeld een lichte beschadiging, het niet meer compleet zijn van een artikel of een voormalig demomodel, geldt de laagste prijsgarantie in deze gevallen niet.

16. De laagste prijsgarantie geldt voor de complete prijs De te vergelijken prijzen moeten vergelijkbaar zijn voor de totale kosten, dus inclusief verzend- en betaalkosten en evt. andere bijkomende kosten en net als onze prijzen inclusief BTW.

Tot slot behouden wij ons het recht voor om de afgifte van artikelen te beperken tot de voor ons typische hoeveelheden voor klanten

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen