shop
0

Held Full-Speed als beste racepak getest

Volgens het Britse VisorDown de Full-Speed van Held, het beste leren pak dat je kan kopen.

Volgens het Britse VisorDown de Full-Speed van Held, het beste leren motorpak dat je kan kopen.​

Ben je  opzoek naar een leren raceoverall voor op de motor maar zie je tussen de bomen het bos niet meer? Logisch want er zijn heel veel verschillende leren pakken verkrijgbaar. Een van de grootste online magazines ter wereld nam de uitdaging aan en stelde een top-10 beste leren motorpakken samen. Op nummer 1? De Held Full-Speed.

Wat de Held Full-Speed zo bijzonder maakt

Dit lederen racepak is zo bijzonder omdat het onder andere volledig gemaakt is van Kangoeroeleer. Dit type leer is bijzonder omdat het veel lichter is dan het traditionele runderleer, en tevens slijtvaster. Daarnaast is het Kangoeroeleer extra soepel waardoor het draagcomfort van een volledig Kangoeroelerenpak erg aangenaam is.

Naast het bijzondere leer is het pak voorzien van SAS-Tec beschermingsstukken in schouders, ellebogen, rug, heupen en knieën. De rekbare delen aan de binnenkant van de armen en benen zijn gemaakt van Kevlar. Het pak is volledig geperforeerd waardoor je lekker koel blijft tijdens intensieve zomerdagen op het circuit. Op de schouders en knieën zijn titanium hardparts bevestigd die voor extra bescherming tijdens een val zorgen. Tot slot is het pak uitgerust met houten knee-sliders.

De Full-Speed mag dan wel het beste pak zijn, de prijs is daar ook naar. Bij ons is hij beschikbaar voor €1.899,00.

De andere winnaars

Op nummer 3 staat de Held Spire. Een tweedelig motorpak voor een schappelijke prijs.
Op nummer 2 is geëindigd de Alpinestars Motegi. Een comfortabel en sportief tweedelig pak, geschikt voor circuit en openbare weg.
Op nummer 1 staat dus de Full-Speed van Held. De absolute koning onder de leren motorpakken.

Benieuwd naar de hele top-10? Check dan het artikel van VisorDown hier.
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen