shop
0

Service

In deze sectie vind je antwoord op alle vragen die je hebt over onze producten, winkels, webshop en nog veel meer!
Veel gestelde vragen over de motor artikelen webshop van motoZoom

FAQ

Bestellen

Lees hier de instructies voor het bestellen.

Ja, lees in dit stukje van de pagina Bestellen hoe je dit kunt doen.

Ja. Als er persoonlijke gegevens op de website worden opgeslagen, zijn deze beschermd. Lees meer over onze privacy policy.

Aanbiedingen zijn alleen binnen de aanbiedingsperiode geldig zolang de voorraad strekt, dus OP = OP! Lees meer over de geldigheid van aanbiedingen.

De nieuwsbriefaanbiedingen zijn geldig tot het verschijnen van de nieuwe nieuwsbrief, tenzij anders vermeld. Lees meer over de geldigheid van aanbiedingen.

Nee. Je hebt geen account nodig.

Links boven in de zwarte balk staat een klein wit balkje, waar je een zoekopdracht kunt invoeren.

Ja dat kan. Kies in het bovenmenu voor de Partfinder. Klik vervolgens op het merk motor dat je rijdt en kies vervolgens het type. Daarna verschijnen alle beschikbare producten voor jouw motor.

Dat hangt van het product af. Je kunt dit zien in het productinformatiescherm. Lees hierover meer in bestellen.

Onder een maatproduct staat er een tabblad Maattabel. Daar staat een indicatie van welke maat je waarschijnlijk nodig hebt. Het verschilt wat per merk, dus als je het zeker wilt weten en niet van te voren wilt kopen, pas het dan even in een van onze winkels.

Betalen

Bekijk al onze betaalmethoden op de pagina Betalen.

Bekijk hier hoe onze betaalmethoden functioneren.

Wij slaan geen betaalgegevens op. We bewaren alleen je adresgegevens voor het verzenden van je pakketje. Bij een retournering, slaan we je rekeningnummer 'offline' in een systeem op. Lees onze Privacy policy.

Afhankelijk van het bedrag dat je wilt uitgeven kun je hem in onze winkels of op de website kopen. In de webshop hebben wij alleen cadeaubonnen van € 25,- € 50,- en € 100,-. Deze vind je hier.

Voor meer bestelinstructies, kijk op de pagina Bestellen. In de winkels kun je voor elk gewenst bedrag een cadeaubon kopen

Je kunt deze voor iemand kopen in de winkel en online. Deze kan echter alleen (nog) in de filialen worden uitgegeven en niet in de webshop.

Nee. De cadeaubon is namelijk niet inwisselbaar voor geld.

Bezorgen

Lees op de pagina Bezorgen hoe je pakje bezorgd wordt.

Is het product voorradig, dan is de levertijd 0 tot 2 werkdagen. Je leest het goed; sommige artikelen worden dezelfde dag al bezorgd! Meer informatie vind je op de pagina Bezorgen en op de productpagina van het betreffende artikel.

LET OP: ROND FEESTDAGEN KAN HET LANGER DUREN VOOR JE BESTELLING AANKOMT!

De bezorger zal een andere keer terug komen en een briefje achterlaten of het pakje bij de buren afgeven. Lees meer op de pagina Bezorgen.

De bezorgkosten hangen af van het gewicht en het formaat van je bestelling en het land waar het naartoe moet. Woon je in België, Nederland of Duitsland, dan zit je gebeiteld: de verzendkosten voor bestellingen tot 20 kilo met een maximale afmeting van 80 x 40 cm en een maximaal volume van 150 liter zijn helemaal GRATIS! De bezorgkosten voor bestellingen boven deze afmetingen en gewicht en naar andere landen hangen af van het gewicht van de bestelling. Neem even contact op met onze servicedesk voor gedetailleerde info hierover.

De bezorgkosten voor bestellingen tot een bedrag van € 50,- hangen af van het gewicht van je bestelling.

Kijk op de pagina Bezorgen voor de bezorgkosten per gewicht.

Nee, wij bezorgen niet op postbusadressen.

Ja dat kan. Bij de verzendbevestiging krijg je een track & trace code. Lees hierover meer op de pagina Bezorgen.

Neem contact op met de klantenservice. We zullen voor je uitzoeken wat er mis is gegaan en wat we kunnen doen om je toch blij te maken.

Dat kan verschillende redenen hebben. Op de pagina Bezorgen staat hierover alles uitgelegd.

Dat kan zeker. Bij het bestellen van je product(en) kun je ervoor kiezen om je pakketje te versturen naar één van onze drie winkels.

Ruilen en retourneren

Bijna alle producten* mogen geretourneerd worden. Lees hierover meer op de pagina Ruilen en retourneren.

Zodra de retourzending hier is binnen gekomen en is verwerkt door de klantenservice, krijg je een mailtje ter bevestiging.

Check je e-mailbox. We hebben je bij de verzending van het pakket een e-mail toegestuurd met de factuur en retourbon. Misschien bevindt deze zich in je spambox? Mocht deze hier niet meer te vinden zijn, neem contact op met onze klantenservice.

Betaalmethode Klarna

Heb je al betaald?

Dan wordt het bedrag terug gestort op je rekening. Als je iets wilt ruilen, kun je het artikel terugsturen en iets via de website opnieuw bestellen.

Heb je nog niet betaald?

Als je nog niet betaald hebt, wordt het terug te storten bedrag verrekend met het openstaande bedrag.

Alle andere betaalmethoden

We storten binnen twee weken het geld -nadat jouw retourzending bij ons arriveerde- op je rekening terug. Na de storting krijg je hiervan een bevestigingsmail, die door het systeem wordt verzonden. Lees meer op de pagina Ruilen en retourneren.

Nadat wij je retour hebben ontvangen, duurt het ongeveer 3 tot 7 werkdagen tot je het andere artikel in huis hebt. Lees meer op de pagina Ruilen en retourneren.

Ja, mits het geen uitzonderingsartikel betreft. Je krijgt de op dat moment geldende verkoopprijs van ons terug. Lees hier meer over retourneren.

Garantie

Op vrijwel elk artikel* zit minimaal twee jaar technische garantie. De garantie heeft betrekking op materiaal- en productiefouten. Lees meer op de pagina Garantie.

Meld eerst het probleem bij onze klantenservice. Let er bij het retourneren van defecten en garantieclaims op, dat je het complete product naar ons toe stuurt. Zie ook de toelichting op de pagina Garantie.

Klantenservice

Ja, dat kan telefonisch bij onze klantenservice (telefoonnummer 088-8889888 – normaal tarief) of uiteraard in de winkels.

Neem contact op met onze klantenservice. De medewerkers van de klantenservice zullen je verder helpen.

Je wordt terug gebeld door de klantenservice.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan rechts onderin op de website. Afmelden kan door op de afmeldlink te klikken onderaan de nieuwsbrief die je in je mailbox hebt ontvangen.

Onze Winkels

In Amsterdam, Utrecht en Apeldoorn. Voor meer info, bekijk de pagina Winkels.

Openingstijden winkels:

Winkels Amsterdam en Utrecht:

Maandag: gesloten t/m 1 maart
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Winkel Apeldoorn:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 21.00
Let op: okt t/m mrt: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Voor extra openingstijden, koopzondagen en speciale evenementen , lees de pagina Winkels.

We hebben een selectie van ons totale assortiment beschikbaar in onze winkels. Dit betreft kleding, helmen, schoenen, tank- en zadeltassen, motorhoezen, telecommunicatie en navigatieapparatuur, onderhouds- en schoonmaakmiddelen. Tevens verkopen wij ook een kleine range aan onderdelen als accu's, remblokjes enzovoorts.

Niet alle onderdelen hebben wij in de winkel op voorraad! Wil je zeker weten dat een product aanwezig is, bel dan met onze klantenservice.

Dat kan zeker. Bij het bestellen van je product(en) kun je ervoor kiezen om je pakketje te versturen naar één van onze drie winkels.

Wij willen de verkoopadviseurs zoveel mogelijk ontzien, zodat zij zich bezig kunnen houden met het helpen van de bezoekers in de winkel. Bel hiervoor de klantenservice zodat deze al je verzoeken en vragen kan beantwoorden en zo nodig een boodschap kan doorgeven aan de winkels. Je kunt helaas niet direct met een verkoper in de winkel bellen.

Veiligheid en privacy

Ja. Als er persoonlijke gegevens op de website worden opgeslagen, zijn deze beschermd. Lees hier meer over onze privacy policy.

Nee wij slaan geen betaalgegevens op. We bewaren alleen je adresgegevens voor het verzenden van je pakketje. Bij een retournering, slaan we je rekeningnummer 'offline' in een systeem op. Lees meer over onze Privacy policy.

De door jou geregistreerde gegevens worden door ons gebruikt voor het afhandelen van je bestelling en voor het periodiek versturen van mailings met aanbiedingen en andere interessante nieuwtjes over motoZoom. Lees hierover meer op de pagina Veiligheid en privacy.

Cookies zijn kleine stukjes informatie die – mits jouw browser dit toestaat – door jouw browser worden opgeslagen op jouw computer. motoZoom gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Lees hierover meer op de pagina Veiligheid en privacy.

Andere vragen?

Indien je toch nog andere vragen hebt bel dan onze klantenservice of vul een terugbelverzoek in.

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen