shop
0

Bloggen

Over de blogger


-

7 (potentiŽle) flitslocaties op weg naar de MotorBeurs Utrecht in de Jaarbeurs

Geplaatst Wednesday, February 21, 2018 - door

Flitsend het nieuwe motorseizoen in?

Zoals je bij elk evenement wel gewend bent - zeker in motorsferen - is dat je ietsie pietsie minder enthousiast naar de ingang moet sjeezen. Er staan namelijk een soort van photobooths langs de weg die je foto kunnen nemen, die je dan later te zien krijgt op een boete van het CJIB. Geen goed begin dus van je motorjaar.

Ken de flitspalen Utrecht

Om je bezoek aan de Motorbeurs iets voordeliger te laten verlopen en je nog een leuk zakcentje voor een frietje van 6 euro te gunnen, hebben we speciaal voor jou een lijstje gemaakt met de top 7 plaatsen rondom de Utrechtse Jaarbeurs waar dikwijls gecontroleerd wordt op de snelheid óf waar een vaste - veel verdienende - flitser staat.

Potentiële flitslocaties / politiecontroles Utrecht

Dit lijstje bevat naast de vaste flitspalen ook de locaties waar potentieel zo'n verdacht busje langs de kant zou kunnen staan, een motoragent met een lasergun of een politiefuik. Let trouwens ook op alcoholcontroles en hou het bij 0.0 to be safe!

7. A12 Den Haag – Arnhem bij Bunnik

hmp 65.2: 100 km p/u

Vaak richting Arnhem, maar dat mag de pret niet drukken. Misschien handig voor de weg naar huis. Kom je net uit die traject controle op de A12, denk je het gas open te gooien en dan staan ze te fotograferen ter hoogte van het Texaco Tankstation of nét ietsie verder langs een provinciale weg. Oppassen geblazen dus! 

6. A2 Amsterdam – Maastricht bij Hagestein

hmp 75.0: 100 km p/u

Hagestein, een klein dorp naast Vianen. Kom je net over de Lekbrug heen gevlogen, staan ze daar. Ook als je weer terug richting het zotte zuiden gaat: kiek uut!

5. A28 Lunetten – Ouderijn

trajectcontrole parallelrijbaan: 80 km p/u

Vanwege milieu-issues is er gekozen voor een maximum snelheid van 80 kilometer per uur. Vandaar dat ze een trajectcontrole hebben ingesteld. Even easy on the gas dus! Is cruisecontrol niet iets voor jou?

4. A28 Lunetten – Ouderijn

trajectcontrole hoofdrijbaan: 100 km p/u

Denk je door te kunnen sjezen op de middelde baan, is daar ook controle. Tsjongejonge. Beheers je dus maar even. Think happy thoughts!

3. A2 Amsterdam – Utrecht

trajectcontrole: 100 km p/u

De melkkoe van de overheid. Maar liefst 30 kilometer lang trajectcontrole met een maximumsnelheid van... 100 kilometer per uur. Poeh poeh. Geniet maar even van het landschap (en kijk ondertussen natuurlijk ook goed uit).

2. Weg der Verenigde Naties

Thv. Tankstation Shell richting de Jaarbeurs: 50 km p/u

Vaak staat er bij grote evenementen een mobiel bewegwijzeringsbord. Daarachter (minimaal 1 keer gezien) staat er weleens iemand met een fotocamera. Als het goed is rijd je hier al niet hard in verband met flitser nummer 1, maar toch: we hebben je gewaarschuwd!

1. Graadt van Roggenweg

Om de hoek bij de jaarbeurs: 50 km p/u

De onbetwiste nummer 1! Nederland's meest beruchte en meest verdienende flitspaal staat in Utrecht. Voeg jezelf dus niet toe aan deze lange lijst als je Utrecht binnenrijdt via de Graadt van Roggenweg. In 2016 werden er door toedoen van deze flitser bijna 19.000 boetes uitgedeeld, vanwege te hard rijden of het negeren van het rode verkeerslicht.

Ook op de terugweg!
Verlaat je Utrecht ook weer via de Graadt van Roggenweg? Ook op de terugweg kom je op ongeveer dezelfde hoogte een flitspaal tegen, die in 2016 meer dan 18.000 bonnen mogelijk maakte. Dus ook als je weer op huis aan gaat na de Motorbeurs, kun je maar beter deze flitser in de gaten houden en netjes stoppen bij rood licht! 

 

Bronnen: indebuurt.nl en eigen ervaring (helaas...)

Flitspalen op weg naar de MotorBeurs Utrecht
Flitspalen op weg naar de MotorBeurs Utrecht
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen