shop
0

Bloggen

Over de blogger


-

Cardo Scala Rider Packtalk Bold & Slim

Geplaatst Wednesday, May 2, 2018 - door

Rijd jij nog zonder communicatiesysteem in je helm? Moet je moeilijke en gevaarlijke gebaren gebruiken om iets uit te leggen aan je groepsgenoten? Of heel hard roepen om boven het motorgeluid uit te komen als je samen bij het stoplicht staat? En je dan maar de helft van je boodschap over kan brengen,omdat het licht weer op groen staat?

OF:

Gebruik je al een communicatiesysteem, maar werkt die niet zo lekker als je zou willen? Zoals dat als er iemand de groep verlaat, je weer opnieuw moet gaan verbinden en de knopjes op je helm moet gaan zoeken tijdens het rijden? Of dat je niet echt een lekker lopend gesprek kan voeren, omdat je niet tegelijk kan spreken? En dat tijdens een fikse regenbui het apparaat op tilt slaat?

In beide gevallen is het misschien een goed idee om na te denken over deze nieuwe communicatiesystemen van Cardo, de opvolgers van de succesvolle Packtalks: de Bold of de Slim.

​Cardo Scala Rider Packtalk Bold & Slim

Met beide bluetooth communicatiesystemen is het mogelijk om met 15 rijders tegelijk te praten en niemand hoeft op zijn beurt te wachten dankzij DMC. Je hoeft hierbij ook niet bang te zijn dat de verbinding wegvalt als er iemand uit de groep gaat die blijft gewoon intact. Verder kunnen deze systemen met gemak tegen een regenbuitje en is de verbinding kraakhelder, dus je kunt ook je telefoontjes met een gerust hart aannemen. Meer details kun je terugvinden op de betreffende productpagina's. 

Packtalk Bold vs. Slim: wat zijn de verschillen?

De Cardo Scala Rider Packtalk Bold & de Slim zijn nagenoeg hetzelfde qua functionaliteiten en prijs. Twijfel je dus over welke je zult aanschaffen, dan zijn dit de belangrijkste verschillen:

  • ​De Packtalk Bold (1 unit) is dikker; de Packtalk Slim dunner en dus aerodynamischer, maar bestaat uit 2 delen.
  • De Packtalk Bold past op elke helm; de Packtalk Slim op 90% van de helmen, zonder dat er iets aan de helm aangepast hoeft te worden (ligt vooral aan de unit in de nekrand).
  • De Packtalk Bold heeft een groter bereik; 8 kilometer ten op zichte van de 6,5 kilometer van de Slim (bereik ligt ook altijd aan weers- en andere omstandigheden).
Ga naar de productpagina van de Cardo Scala Rider Packtalk Bold 
(ook verkrijgbaar als duo-set)

Ga naar de productpagina van de Cardo Scala Rider Packtalk Slim 
(ook verkrijgbaar als duo-set)
NIEUW: Cardo Scala Packtalk Bold en Slim communicatiesystemen
NIEUW: Cardo Scala Packtalk Bold en Slim communicatiesystemen
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen