shop
0

Bloggen

Over de blogger Thom


Thom - Hi! Ik ben Thom, een trotse bezitter van een Moto Guzzi V7, waarmee ik het liefst plattelandsweggetjes opzoek op mooie zomerdagen om zo weer helemaal zen te worden.

Held alweer verkozen tot Motorrad Best Brand 2018 in 3 categorieŽn

Geplaatst Wednesday, December 6, 2017 - door Thom

De lezers van het grootste motor-magazine van Europa Motorrad hebben voor de 13e keer hun stem uitgebracht op de beste merken van het afgelopen jaar. 50.000 motorrijders werden gevraagd naar hun mening en wat bleek: Held Biker Fashion is als beste verkozen in 3 verschillende categorieën (handschoenen, textielkleding en rugzakken). In de categorieën jeans en bescherming eindigde het Duitse merk respectievelijk op de 2e en 3e plek.

Held Best Brand Motorhandschoenen

Familiebedrijf Held maakt al sinds oudher motorhandschoenen en het is daarom ook niet gek dat ze hierin uitblinken. De eerste plek in deze categorie was al voor de 13e keer op rij, dit keer met een overtuigende 63% van de stemmen. Zolang als deze verkiezingen bestaan, heeft Held dus al de pole position te pakken, om 'm niet meer af te geven.

Nieuwe collectie 2018

Held Chikara GTX Gore-Grip Held Chikara GTX Gore-Grip
Held Dash motorhandschoen Held Dash sporthandschoen
Held Nick motorhandschoen Held Nick tourhandschoen

Held Best Brand Textile Motorkleding

Bij Held zijn ze erg trots op deze eerste plaats in de categorie Textile Motorkleding. 4 keer op rij wisten ze zich tot beste te kronen als het gaat om jassen en broeken voor op de motor die gemaakt zijn van textiel.

Nieuwe collectie 2018

Held Joker Touring motorjas Held Joker Touring
(damesversie ook beschikbaar)
Held bodie urban motorjas Held Bodie urban motorjas
Held Tamira dames motorjas Held Tamira dames motorjas

Held Best Brand Rugzakken

Rugzakken is een redelijk nieuwe categorie in deze verkiezing van Motorrad en gelijk in het eerste jaar wist Held de eerste plaats al te bemachtigen met 32% van de stemmen en nu prolongeren ze die titel met 28% van de stemmen. Volgens de deelnemers is de functionaliteit en brede inzetbaarheid een grote plus als het gaat om de speciale motorrugzakken van Held.

Nieuwe collectie 2018

Held Stow rugzak Held Stow rugzak
Held Smart Case laptoptas Held Smart Case laptop/tablettas
 

Alle Motorrad testwinnaars van Held vind je in de Motozoom winkels en op de website. Twijfel je over de juiste maat? Kom gerust langs in een van onze vestigingen en dan kijkt een van onze experts even met je mee.

Held alweer verkozen tot Motorrad Best Brand in 3 categorieŽn
Held alweer verkozen tot Motorrad Best Brand in 3 categorieŽn
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen