shop
0

Bloggen

Over de blogger Thom


Thom - Hi! Ik ben Thom, een trotse bezitter van een Moto Guzzi V7, waarmee ik het liefst plattelandsweggetjes opzoek op mooie zomerdagen om zo weer helemaal zen te worden.

Held verkozen tot Motorrad Best Brand 2017 in 3 categorieŽn

Geplaatst Wednesday, December 6, 2017 - door Thom

De lezers van het grootste motor-magazine van Europa Motorrad hebben voor de 12e keer hun stem uitgebracht op de beste merken van het afgelopen jaar. 50.000 motorrijders werden gevraagd naar hun mening en wat bleek: Held Biker Fashion is als beste verkozen in 3 verschillende categorieŽn (handschoenen, textielkleding en rugzakken). In de categorieŽn jeans en bescherming eindigde het Duitse merk respectievelijk op de 2e en 3e plek.

Held Best Brand Motorhandschoenen

Familiebedrijf Held maakt al sinds oudher motorhandschoenen en het is daarom ook niet gek dat ze hierin uitblinken. De eerste plek in deze categorie was al voor de 12e keer op rij, dit keer met een overtuigende 62% van de stemmen. Zolang als deze verkiezingen bestaan, heeft Held dus al de pole position te pakken, om 'm niet meer af te geven.

Held cold champ Gore-Tex Held Cold Champ Gore-tex
Held Twin Outlast Gore-Tex Held Twin Outlast Gore-Tex
Held Secret Dry Held Secret Dry

Held Best Brand Textile Motorkleding

Bij Held zijn ze erg trots op deze eerste plaats in de categorie Textile Motorkleding. Het is al de tweede keer dat ze deze titel verdedigen: 3 keer op rijd wisten ze zich tot beste te kronen als het gaat om jassen en broeken voor op de motor die gemaakt zijn van textiel.

Held Luca Gore-Tex All Weather Held Luca Gore-Tex All Weather
Held Hakuna II All Weather Held Hakuna II All Weather
Held Cadora Gore-Tex Held Cadora Gore-Tex

Held Best Brand Rugzakken

Rugzakken is een nieuwe categorie in deze verkiezing van Motorrad en gelijk in het eerste jaar weet Held de eerste plaats te bemachtigen met 32% van de stemmen. Volgens de deelnemers is de functionaliteit en brede inzetbaarheid een grote plus als het gaat om de speciale motorrugzakken van Held.

Held To-Go 12 Liter Held To-Go 12 Liter
Held Bayani 20 Liter Held Bayani 20 Liter
Held Ontario 20 Liter Held Ontario 20 Liter

Alle Motorrad testwinnaars van Held vind je in de Motozoom winkels en op de website. Twijfel je over de juiste maat? Kom gerust langs in een van onze vestigingen en dan kijkt een van onze experts even met je mee.

Held verkozen tot Motorrad Best Brand in 3 categorieŽn
Held verkozen tot Motorrad Best Brand in 3 categorieŽn
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen