shop
0

Bloggen

Over de blogger


-

5 redenen waarom je een kevlar motorjeans zou moeten dragen

Geplaatst Friday, April 6, 2018 - door
De lente is weer begonnen en het kwik stijgt. Daarom is het weer tijd om je motorjeans uit de kast te pakken en te dragen tijdens een zonnige motorrit. Heb je er nog geen? Lees dan snel deze blog over waarom je een kevlar motorjeans aan je motoroutfit toe zou moeten voegen en kom naar de winkel!


Reden #1: Kevlar is veilig

Motorjeans lijken misschien op gewone spijkerbroeken, maar door het gebruik van kevlar zijn ze ontzettend veilig. Niet voor niets wordt deze para-aramide synthetische vezel ook gebruikt in kogelvrije vesten. Kevlar heeft een treksterkte-gewichtsverhouding die 5 keer sterker is dan staal. Mocht je dus onverhoopt onderuit gaan, dan blijft je motorjeans intact.


Reden #2: Motorjeans zijn mooi

In tegenstelling tot motorbroeken van vroeger, zijn de nieuwste motorjeans naast veilig ook nog eens mooi van pasvorm. Er zijn zelfs slim fit motorjeans die je benen mooi accentueren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de platte, zachte protectoren die erin zitten, die je minstens even goed beschermen als ouderwetse, dikkere, harde protectoren.


Reden #3: Je hoeft geen andere broek aan te doen

Omdat motorjeans steeds mooier worden qua pasvorm en steeds meer op ‘normale’ jeans gaan lijken, hoef je niet meer om te kleden als je bijvoorbeeld op je werk aankomt of op bezoek bij vrienden en familie. Geen gedoe meer door het meenemen van een extra broek en ruimte vinden om ongezien van broek te wisselen. Nee, je houdt je motorjeans gewoon aan! De meeste mensen zullen niet eens doorhebben dat je een motorbroek draagt en je loopt dus niet voor schut op het terras. Tik 'm aan!


Reden #4: Motorjeans zijn comfortabel

Door het gebruik van stretch, katoenen voeringen en mesh, krijg je motorjeans die comfortabel zijn om te dragen, zelfs als je lang op de motor zit. De stretchpanelen zorgen voor veel bewegingsvrijheid, de katoenen voering voelt lekker aan en mesh zorgt ervoor dat de broek ook tijdens warme dagen lekker luchtig blijft, zodat je niet teveel gaat zweten.  


Reden #5: Motorjeans zijn er in allerlei modellen en kleuren

Bij een motorjeans denk je misschien gelijk aan een blauwe broek, maar niets is minder waar! We hebben veel verschillende soorten in ons assortiment (ook voor dames uiteraard), bijvoorbeeld een worker of cargo model met broekspijpen die je af kunt ritsen (als je niet aan het rijden bent, natuurlijk. Ook zijn de motorjeans – naast blauw – te krijgen in zwart, grijs, zandkleur, groen en camouflage. Zo kun je precies de look kiezen die je zelf het mooist vindt! 5 redenen waarom je een kevlar motorjeans zou moeten dragen
5 redenen waarom je een kevlar motorjeans zou moeten dragen
Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen