shop
0

Adventure Touring

Motorlaarzen kopen

Op het eerste gezicht lijken motorlaarzen vaak op normale laarzen. Maar daarachter schuilen geavanceerde technieken die motorrijder beschermt tegen extreme situaties. Daardoor zijn motorlaarzen bestand tegen allerlei weersomstandigheden, bieden ze de voet, de enkel en meestal ook de scheen, bescherming tegen ongevallen en slijtage en kunnen motorlaarzen gebruikt worden om kleine correcties uit te voeren met de voet. En bij dat alles blijven motorlaarzen opvallend licht en comfortabel. Motorlaarzen kiezen kan op het eerste gezicht lastig lijken; maar gelukkig ben je bij de specialist terecht gekomen, want bij motozoom weten we alles over motor laarzen. 

Motorlaarzen met CE-keurmerk

Echte motorlaarzen en motorschoenen moeten voorzien zijn van het specifieke motorrijders CE-label. Dat is een CE logo met een motorijder-icoontje erbij. Alleen dan is de laars een echte gekeurde motor- laars of schoen. 

De keuze motorlaarzen is reuze én voordelig

Bij motozoom kun je motorlaarzen en motorschoenen kopen voor de gegarandeerd laagste prijs. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met motorlaarzen en hebben een perfecte collectie voor je samengesteld met alleen maar motorlaarzen -en schoenen waar we zelf ook mee zouden rijden. Je vindt bij ons een groot aanbod top merken in allerlei prijs-/kwaliteitverhouding en zoals Daytona, Alpinestars, IXS, Revit, Mohawk, FLM, Dainese, Firefox, Spirit Motors , Pharao, TCX, Drive, Road, Delroy en vele andere. 

Waterdichte motorlaarzen of niet?

Motorlaarzen zijn er voor elk weertype.  Waterdichte laarzen zijn de meest verkochte. Hiervoor worden verschillende merken membranen in de vorm van een binnenvoering gebruikt. Het meest bekende en tevens ook hoogst gewaardeerde is het GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. . Relatief nieuw is het unieke OutdryOutdry is een waterdicht maar ademend membraam dat aan de binnenzijde van het buitenmateriaal (leer of textiel) gelamineerd wordt.  De belangrijkste voordelen van Outdry:
- Bij het Outdry systeem is er geen lege ruimte tussen het bovenmateriaal en membraam. Het water blijft aan de buitenzijde van het kledingstuk en je blijft droog en warm. 
- Het Outdry membraam heeft een hoge waterdamp doorlaatbaarheid. De naden zijn niet afgesloten met tape waardoor het membraam oppervlak 100% ademt. Daardoor kan transpiratievocht afgevoerd worden
- Bij het Outdry systeem kan het water niet door het bovenmateriaal heen. Hierdoor blijft er geen water/vocht achter tussen het bovenmateriaal en de voering en wordt het kledingstuk niet onnodig zwaar. Daardoor droogt een kledingsuk met het Outdry membraan véél sneller. 
Outdry zit tegen het buitenmateriaal gelamineerd
laminaatEen technisch zeer hoogwaardige constructie waarbij het membraan aan de buitenstof gelamineerd wordt tot een enkele sterke laag die beschermt tegen alle weersinvloeden. Meestal is er sprake van een 3 laags laminaat, waarbij het ademende en waterproof membraan direct tegen de binnenzijde van de slijtvaste buitenstof gelamineerd wordt en een beschermende voering, die aan de binnenzijde tegen het membraan wordt gelamineerd, om beschadigingen te voorkomen. Gelamineerde kleding voelt door deze constructie steviger aan.
Gelamineerde stoffen absorberen bijna geen water in de buitenste laag stof en dat is voor motorrijders een groot voordeel. De kleding blijft in feite altijd droog en blijft zo zijn isolerende waarden behouden. Nadeel is de kostbare productiemethode van het laminaat en de vaak ingenieuze ventilatieconstructies. Alternatieven zijn de Z-liner en de G-Liner.
-membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. . Omdat dit aan de binnenkant van het buitenmateriaal vast zit, kan bij een OutdryOutdry is een waterdicht maar ademend membraam dat aan de binnenzijde van het buitenmateriaal (leer of textiel) gelamineerd wordt.  De belangrijkste voordelen van Outdry:
- Bij het Outdry systeem is er geen lege ruimte tussen het bovenmateriaal en membraam. Het water blijft aan de buitenzijde van het kledingstuk en je blijft droog en warm. 
- Het Outdry membraam heeft een hoge waterdamp doorlaatbaarheid. De naden zijn niet afgesloten met tape waardoor het membraam oppervlak 100% ademt. Daardoor kan transpiratievocht afgevoerd worden
- Bij het Outdry systeem kan het water niet door het bovenmateriaal heen. Hierdoor blijft er geen water/vocht achter tussen het bovenmateriaal en de voering en wordt het kledingstuk niet onnodig zwaar. Daardoor droogt een kledingsuk met het Outdry membraan véél sneller. 
Outdry zit tegen het buitenmateriaal gelamineerd
laars ook geen water tussen het buitenmateriaal en de binnenvoering in gaan zitten.
Ben je een mooi weer rijder? Kies dan voor een laars zonder membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  of met extra ventilatie-voorzieningen, want die ademen beter. Dat is op warme dagen veel prettiger.

Het buitenmateriaal van een motorlaars

Een motorlaars of schoen wordt meestal gemaakt van leer, CorduraTextiel van een speciaal type polyamidevezel dat ontwikkeld is door DuPont. Het materiaal is zeer resistent tegen abrasieve invloeden (schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. De extreme vezelsterkte, de levensduur en het aangename draagcomfort van Cordura® maken het daarom het perfecte materiaal voor motorkleding. Motorkleding van Cordura® is beduidend lichter, ademt beter, is aangenamer te dragen en makkelijker te onderhouden dan leren motorkleding.  of Lorica. Lorica is kunstleer van zeer hoge kwaliteit. Dit materiaal is flexibel, zacht, duurzaam, waterafstotend en heeft een zeer hoog ademend vermogen. Onderhoud is bijna niet nodig. Leer is zeer slijtvast, ademend, soepel en past zich goed aan de individuele vorm van een voet. CorduraTextiel van een speciaal type polyamidevezel dat ontwikkeld is door DuPont. Het materiaal is zeer resistent tegen abrasieve invloeden (schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. De extreme vezelsterkte, de levensduur en het aangename draagcomfort van Cordura® maken het daarom het perfecte materiaal voor motorkleding. Motorkleding van Cordura® is beduidend lichter, ademt beter, is aangenamer te dragen en makkelijker te onderhouden dan leren motorkleding.  is een zeer hoogwaardige en erg sterke textielvezel die goed ventileert.

Motorlaarzen of liever motorschoenen?

Motozoom heeft een ruime keus aan tour, sport, race, chopper  all-road en urban  motorlaarzen en schoenen. Niet elke laars biedt evenveel bescherming als de ander, een motorsneaker biedt natuurlijk minder bescherming dan een all road laars. Vaak zie je dat veel motorrijders voor meer dan één paar kiezen. Bijvoorbeeld een stevige tourlaars voor tourritten en een paar motorsneakers voor naar het werk of naar school.

TCX Infinity EVO Gore-Tex motorlaars

sale v.a.
349,95 314,96
sale
349,95 314,96
v.a.
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Plusplunten

Waterproof, windproof and breathable GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. membrane
strong leather combined with suede leather with grip for motorcycle
Soft padded collar
Ergonomic shin plate
High MICHELIN ADVENTURE sole

Video's:

Omschrijving

TCX Infinity EVO Gore-Tex motorlaars

TCX Infinity EVO GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. All Road motorlaars

Deze TCX Infinity EVO GTX is ontwikkeld om de avontuurlijke motorrijder alles te geven om onder alle omstandigheden een betrouwbare reisgenoot te zijn. Deze Infinity EVO is de doorontwikkeling van de succesvolle Infinity GTX en heeft onder andere een betere instap en pasvorm, opnieuw ontworpen schakelpad, hittebestendige suede bekleding aan de binnenzijde van de laars en een geheel nieuw ontwikkelde Michelin Adventure zool. Al deze nieuwe en verbeterde features geven de laars een betere pasvorm en controle over je motorfiets.

De TCX Infinity EVO GTX multi-seizoen dual sport motorlaars

De vervangbare aluminium buckles zijn ontworpen om zelfs de meest avontuurlijke off road ritten te doorstaan. De ergonomische scheenbeenplaat, enkel-, teen- en hielprotectie zorgen er voor dat je deze avonturen veilig doorstaat. De Michelin Adventure zool is speciaal ontworpen om aan de eisen van de Off Road motorrrijders te voldoen. Het grippatroon is rechtstreeks overgenomen van de Michelin Anakee 3 motorband en zorgt voor maximale grip op én naast de motor, en geeft je maximale stabiliteit als je op de steps van je motor staat. De Infinity EVO GTX is gemaakt van Fullgrain leer en is voorzien van het welbekende GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. . Hierdoor ademen de laarzen maximaal zonder dat er (regen)water in de laars kan komen.

Comfort & feaures:

  • Waterdicht, winddicht en ademend GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. 
  • Gemaakt van Fullgrain rundleer
  • Stevig leer in combinatie met suede zorgen voor een goede grip op de motor
  • Zachte, gevoerde bovenkant van de schacht zorgt voor een verhoogd draagcomfort
  • Ergonomische scheenbeenplaat
  • Hoge kwaliteit, verwijderbare aluminium buckles
  • Anatomisch gevormd en verwijderbaar voetbed
  • Unieke Michelin Adventure zool, anti-slip
  • CE-gekeurd

 

SKU: 630286

Anderen kochten ook

Forma ADV Tourer allroad motorlaars
sale
125,97
Beoordeling
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
TCX Infinity EVO Gore-Tex motorlaars
sale
314,96
Beoordeling

Plusplunten:

Waterproof, windproof and breathable GORE-TEX membrane
strong leather combined with suede leather with grip for motorcycle
Soft padded collar
Ergonomic shin plate
High MICHELIN ADVENTURE sole

Minpunten:

41
42
43
44
45
46
47
 

Maattabel voor motorlaarzen en motorschoenen

A VOETLENGTE

Trek een rechte lijn op papier, langer dan je voet.

Plaats je papier op een vlakke ondergrond. Zet je voet in het midden van de lijn, met de lengte mee.

Vraag iemand om een lijn te trekken in de breedte van je voet, langs je grote teen. Dit doe je ook voor je hiel. Doe dit bij beide voeten.

B SCHOENMAAT

Meet de afstand van de 2 lijnen en voeg daar 1 cm (0.39 inch) aan toe. Dit totaal is je schoenmaat.

⇄ inch
⇄ centimeter
EURO UK USA VOETLENGTE (cm)
36 5 22,2-22,8
36/37 22,6-23,2
37 6-6½ 23,0-23,6
38 6 6½-7 23,4-24,0
38/39 23,4-24,0
39 7 8-8½ 24,2-24,8
40 8½-9 24,7-25,3
40/41 8 25,2-25,8
41 10-10½ 25,6-26,2
42 9 10½-11 26,1-26,7
42/43 11½ 26,5-27,1
43 10 12 27,0-27,6
44 10½   27,4-28,1
44/45 11   28,0-28,6
45 11½   28,4-29,0
46 12   28,8-29,4
46/47 12½   29,3-29,9
47 13   29,7-30,3
48 13½   30,2-30,8
48/49 14   30,6-31,2
49 14½   31,0-31,6
50 15   31,4-32,0
50/51 15½   31,8-32,4
51 16   32,2-32,8
52/53 17   32,8-33,6

Er zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de TCX Infinity EVO Gore-Tex motorlaars?
Er zijn nog geen vragen gesteld
Maattabel
 

Maattabel voor motorlaarzen en motorschoenen

A VOETLENGTE

Trek een rechte lijn op papier, langer dan je voet.

Plaats je papier op een vlakke ondergrond. Zet je voet in het midden van de lijn, met de lengte mee.

Vraag iemand om een lijn te trekken in de breedte van je voet, langs je grote teen. Dit doe je ook voor je hiel. Doe dit bij beide voeten.

B SCHOENMAAT

Meet de afstand van de 2 lijnen en voeg daar 1 cm (0.39 inch) aan toe. Dit totaal is je schoenmaat.

⇄ inch
⇄ centimeter
EURO UK USA VOETLENGTE (cm)
36 5 22,2-22,8
36/37 22,6-23,2
37 6-6½ 23,0-23,6
38 6 6½-7 23,4-24,0
38/39 23,4-24,0
39 7 8-8½ 24,2-24,8
40 8½-9 24,7-25,3
40/41 8 25,2-25,8
41 10-10½ 25,6-26,2
42 9 10½-11 26,1-26,7
42/43 11½ 26,5-27,1
43 10 12 27,0-27,6
44 10½   27,4-28,1
44/45 11   28,0-28,6
45 11½   28,4-29,0
46 12   28,8-29,4
46/47 12½   29,3-29,9
47 13   29,7-30,3
48 13½   30,2-30,8
48/49 14   30,6-31,2
49 14½   31,0-31,6
50 15   31,4-32,0
50/51 15½   31,8-32,4
51 16   32,2-32,8
52/53 17   32,8-33,6
Reviews

Er zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?
Vraag & Antwoord
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de TCX Infinity EVO Gore-Tex motorlaars?
Er zijn nog geen vragen gesteld
sale v.a.
349,95 314,96
sale
349,95 314,96
v.a.
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Hulp Nodig?

Stel een vraag

vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de TCX Infinity EVO Gore-Tex motorlaars?

1. Doorzoek de V&A

2. Niet te vinden?Stel een vraag

en krijg antwoord van kopers van dit product of onze servicedesk

Vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het de servicedesk

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen