shop
0

Communicatie­sets

Alle motorhelmen onder één dak

Motorhelm kopen? Hier vind je de beste collectie motorhelmen van Nederland voor heren en dames; van integraalhelm tot jethelmEen helm zonder kinbescherming, van systeemhelm tot crosshelm en van police-helm tot allroad-helm. Bij motoZoom vind je uitsluitend helmen waar wij zelf ook mee rijden, helmen die qua pasvorm, ergonomie en veiligheid aan onze hoge normen voldoen. Want de helm is zonder twijfel het belangrijkste accessoire dat je nodig hebt.

Pasvorm van de motorhelm

Het allerbelangrijkste aspect is de pasvorm van een motorhelm. Verreweg het beste kun je naar een motoZoom winkel in Amsterdam, Apeldoorn of Utrecht komen voor deskundig advies van een van onze goed opgeleide helmspecialisten. Alleen dan weet je zeker dat de helm goed past en comfortabel zit, en dus veilig is. Of kom zelf uitgebreid helmen te passen en bekijken, als je dat prettiger vindt.

Voordelige motorhelm kopen?

Helmen verschillen enorm in prijs. Dat komt deels door de gebruikte materialen en productietechnieken. Deels ligt dat ook aan de faciliteiten waarover een helmmerk beschikt. Zo ontwikkelen grote merken als Schuberth, HJC, Shoei en Shark hun helmen in windtunnels, in tegenstelling tot andere merken die een helm alleen met de computer ontwerpen. En dat verschil merk je pas op de weg. Daarom kun je alleen in onze shops elke helm 24 uur proefrijden en vrijblijvend terugbrengen als hij niet bevalt.

Motorhelm dames

Ook voor de dames zijn er een flink aantal helmen die zowel veilig als stijlvol zijn. Zo is er bijvoorbeeld de speciale Schuberth C3 Pro Ladies uitvoering of de Shoei J.O jethelmEen helm zonder kinbescherming. De meeste helmen van bijvoorbeeld HJC en Shark zijn sowieso uniseks (of gender neutral) en in verschillende maten.

SHOEI intercom SENA SRL-01 voor SHOEI NEOTEC II

299,00
levertijd 3 à 5 weken
299,00
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Plusplunten

Past naadloos en nagenoeg onzichtbaar in de Shoei Neotec II
Communicatie tot 8 rijders tegelijk
Bellen, navigatie, muziek luisteren, radio en intercom in één
Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.4.1 én Dual Core-Processor: dus kan twee dingen tegelijk
Geavanceerde ruis onderdrukking
Spreektijd 10 uur
Werkt tot een afstand van 1,6 kilometer bij open terrein
Ingebouwde FM-radio met RDS AF
communiceert ook met Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.intecoms van nadere merken en types
compatible met de afstandsbedieningen van Sena

Video's:

Omschrijving

SHOEI intercom SENA SRL-01 voor SHOEI NEOTEC II

SHOEI intercom SENA SRL-01 voor SHOEI NEOTEC 2

De SRL-01 is een door Sena en SHOEI samen ontworpen communicatiesysteem dat specifiek is afgestemd op de SHOEI Neotec II systeemhelm: de nieuwe versie van een van de populairste systeemhelmen. 

Sena SRL: Geïntegreerd Communicatiesysteem

Eenmaal gemonteerd is de SRL bijna niet te zien aan de buitenkant van de helm omdat hij volledig integreert in het bijzondere ontwerp van de helm. De Sena SRL en SHOEI Neotec II zijn zo ontworpen dat de producten ‘naadloos’ in elkaar overlopen. De speakers en microfoon klikken gemakkelijk in de daarvoor-bestemde uitsparingen. Achterin de Neotec II verbergt een klepje een kleine ruimte waar perfect de accu van de SRL in past. Niets meer van te zien! De unit zelf wordt aan de linker zijkant van de helm bevestigt, in plaats van het plastic plaatje dat op de helm geschoven zit. Het enige dat uitsteekt is de microfoon, die voor de mond uitkomt. 

Communicatie tot 8 rijders tegelijk!

De Sena SRL biedt een overvloed aan functies in perfecte HD-audiokwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om van muziek te genieten via de GPS, de smartphone, een MP3-speler of via de ingebouwde FM radiotuner. Verder behoren handsfree bellen, GPS instructies en full-duplex intercomgesprekken tot de mogelijkheden, waarbij je over een afstand van 2 km tot en met 8 rijders tegelijk kunt praten.

Eenvoudige bediening

De SRL functioneert met een eenvoudige bediening met drie knoppen. Deze bediening is vrijwel hetzelfde als die van de Sena 10R. Met de linkerhand bedien je het apparaat met behulp van logische knoppencombinaties. De SRL is ook te gebruiken in combinatie met een van de afstandsbedieningen van Sena. Dit maakt het mogelijk om je SRL gemakkelijk te bedienen vanaf je stuur.

Dual Core-Processor en Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.4.1

De Sena SRL beschikt over een Dual Core-Processor en Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.4.1, net als de Sena 20S. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden. Zo kun je dankzij audio-multitasking een intercomgesprek voeren terwijl je tegelijkertijd naar muziek of instructies van je GPS luistert. Verder is het mogelijk om door je muziek te bladeren, het volume te bepalen en muziek te delen met je vrienden. Ook kun je binnenkomende oproepen beantwoorden, bellen naar vooraf-ingestelde favoriete telefoonnummers of bellen naar het telefoonnummer van je laatste oproep.

Geavanceerde ruis onderdrukking

Samen met HD audio is de Sena SRL voorzien van geavanceerde ruisonderdrukking, een nieuwe functie in de Sena Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.headset modellen. De ruisonderdrukking zorgt voor een efficiënte filtering van windgeluid bij gebruik op de motor. De Sena SRL beschikt daartoe over een dubbel microfoon systeem, 1 microfoon in de helm voor intercom- en telefoongesprekken. De andere microfoon  wordt gebruikt om het omgevingslawaai te meten en zodoende via noise canceling te onderdrukken. Daardoor blijft de kwaliteit van het stemgeluid excellent tijdens een intercom gesprek.

De Sena Smartphone App

De Sena SRL heeft een elegant design en biedt tevens "cutting edge" technologie. Zo kan de Sena SRL via de gratis te downloaden SENA smartphone app geconfigureerd kan worden. Bovendien kan de firmware van de 20S via de computer worden bijgewerkt naar nieuwere versies, zodat de headset altijd de nieuwste mogelijkheden biedt.

De SRL kan bovendien gemakkelijk verbinding maken met de Sena RideConnected-app voor intercom met een vrijwel onbegrensd aantal rijders over een oneindig bereik wereldwijd, zolang je maar bent verbonden met een mobiel netwerk.

Compatible met alle andere merken Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.intercoms

Een sterk punt van de Sena SRL is dat de headset met alle gangbare Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.headsets communiceert, ook met die van andere merken. 

Eigenschappen van de Sena SRL

De eigenschappen van de Sena SRL zijn vergelijkbaar met die van de populaire 20S van Sena:

Algemene Eigenschappen

 • Spreektijd: 10 uur
 • Werkt in de volgende temperaturen: -10 °C ~ 55 °C
 • Luidspreker: driver unit-eenheid 31,9 mm – dikte 4,4 mm
 • Boom van microfoon: totale lengte 55 mm
 • Draad luidsprekers: totale lengte 85 mm
 • Gewicht module: 100 g (3.53 oz)

Bluetooth

 • Headset-profiel (HSP)
 • Handsfree-profiel (HFP)
 • Geavanceerd audio-distributieprofiel (A2DPAdvanced Audio Distribution Profile (A2DP) is een bluetooth-profiel waarmee mono of stereo hifigeluid in een hogekwaliteit over een draadloze bluetoothverbinding verzonden kan worden. Het verrschilt met bluetoothaudio dat slechts bedoeld is voor spraakoverdracht en slechts over beperkte kwaliteit beschikt in vergelijking tot het superieure A2DP. Zowel het verzendende apparaat als het ontvangende apparaat dient A2DP te ondersteunen.)
 • Audio Video Afstandsbediening Profiel (AVRCP)
 • Bluetooth Bluetooth is een standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld draadloos carkits aan de mobiele telefoon gekoppeld worden, kan snel vanaf een tablet computer worden geprint, of kan een helm worden uitgerust met een headset die draadloos te koppelen is met het GPS toestel of de telefoon.4.1

Intercom

 • Werkt tot een afstand van 1,6 kilometer bij open terrein

Audio

 • Geavanceerde Noise Control ™
 • Ingebouwde SBC-codec
 • Uitgebreide volumeregeling

FM-Radio

 • Ingebouwde FM-radio met RDS AF (alternatieve frequenties van radiodatasysteem)
 • Radioregio: wereldwijd
 • Radiofrequentiespecificaties: 64 ~ 108 MHz
 • Mogelijkheid om 10 radiostations op te slaan
 • Automatische scanfunctie

Accu

 • Oplaadtijd: 2,5 uur
 • Type: Lithium-polymeer

Certificaten

 • CE, FCC, IC

Instructies

 • Klik hier om de instructievideo's van Sena te bekijken.

Updates, Firmware, Software 

 • Klik hier om de firmware te updaten.
 • Klik hier om de Android Headset app te downloaden of hier om de iPhone versie te downloaden.
 • Klik hier om de Android RideConnected app te downloaden of hier om de iPhone versie te downloaden.


 

 

 

SKU: 79089123v

Anderen kochten ook

Er zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de SHOEI intercom SENA SRL-01 voor SHOEI NEOTEC II?
Er zijn nog geen vragen gesteld
Reviews

Er zijn nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?
Vraag & Antwoord
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de SHOEI intercom SENA SRL-01 voor SHOEI NEOTEC II?
Er zijn nog geen vragen gesteld
299,00
levertijd 3 à 5 weken
299,00
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Hulp Nodig?

Stel een vraag

vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de SHOEI intercom SENA SRL-01 voor SHOEI NEOTEC II?

1. Doorzoek de V&A

2. Niet te vinden?Stel een vraag

en krijg antwoord van kopers van dit product of onze servicedesk

Vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het de servicedesk

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen