shop
0

Textiel motorjassen

Textiel motorjas voor veiligheid en comfort

Textiele motorjassen voor heren zijn er te kust en te keur, de juiste vind je bij MotoZoom. Een motorjas beschermt tegen het klimaat en bij een onverhoopt ongeval. Daarbij moet een motorjas tegelijk heel veel draagcomfort bieden, want motorrijden moet heerlijk blijven. En tenslotte moet de motorjas de juiste uitstraling hebben; en dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Welke motorjas bij welke motor?

Om te beginnen moet je letten op het type motor dat je rijdt. Een sport-motorjack heeft een pasvorm die is afgestemd op een sportieve zithouding, terwijl een tour-motorjas ontworpen en geknipt is voor een nagenoeg rechte zithouding. Een all-road jas is dat ook, maar is ook voorzien van veel uitgebreidere ventilatie-opties, omdat off-road rijden fysiek zeer inspannend kan zijn. Een jack voor een custom motor is ook ontworpen rondom de typische zithouding op een chopper of cruiser; lang genoeg in de rug en kort genoeg in de taille om niet dubbel te gaan zitten. De naked bike rijder wordt tegenwoordig ook op zijn wenken bediend, met semi-sport jacks die op het eerste gezicht lijken op supersport jacks, maar qua pasvorm toch op een rechtere zitpositie zijn afgestemd en een ingetogenere vormgeving hebben. Een urban jas is een redelijke nieuwkomer in Nederland en is speciaal afgestemd op de behoeften van scooterrijders in en rond de stad.

Welk motorjack bij welk gebruik?

Daarnaast is het gebruik heel erg van belang. Als je bijvoorbeeld woon werkverkeer met je motor doet, dan spelen hele andere eisen een rol dan wanneer je een motorjas vooral voor vakanties of circuit rijden gebruikt. Zo wil je dat een woon-werk verkeer motorjas liefst voorzien is van een laminaatEen technisch zeer hoogwaardige constructie waarbij het membraan aan de buitenstof gelamineerd wordt tot een enkele sterke laag die beschermt tegen alle weersinvloeden. Meestal is er sprake van een 3 laags laminaat, waarbij het ademende en waterproof membraan direct tegen de binnenzijde van de slijtvaste buitenstof gelamineerd wordt en een beschermende voering, die aan de binnenzijde tegen het membraan wordt gelamineerd, om beschadigingen te voorkomen. Gelamineerde kleding voelt door deze constructie steviger aan.
Gelamineerde stoffen absorberen bijna geen water in de buitenste laag stof en dat is voor motorrijders een groot voordeel. De kleding blijft in feite altijd droog en blijft zo zijn isolerende waarden behouden. Nadeel is de kostbare productiemethode van het laminaat en de vaak ingenieuze ventilatieconstructies. Alternatieven zijn de Z-liner en de G-Liner.
-membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , terwijl een motorjack voor mee op vakantie bij voorkeur een uitneembaar waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  heeft. En een sportief jack dat je op het circuit gebruikt moet van leer en aanritsbaar aan de broek zijn en voldoende plek bieden voor een volledige rug protector.

Welk motorjack bij welk seizoen?

Verder speelt het seizoen waarin je het motorjack gebruikt een grote rol. Ga je het hele jaar door motorrijden of rij je alleen in de zomer bij mooi weer op de motor? In dat laatste geval wil je liefst een doorwaai-jas, in het eerste geval een state of the art all-weather motorjas met uitneembare regenvoering en uitgebreide ventilatie-opties voor de warmere dagen. En voor de lente-zomer-herfst gebruik (wij noemen dat 'mid-season') kun je prima uit de voeten met een textiel en/of leder jack met een ademend regenmembraan dat je erin of erover kunt dragen.

>Een motorjas beschermt

Alle motorjassen bieden extra veiligheid tegen doorschuren door het gebruik van allerlei sterke leersoorten en/of extra sterke textielvezels zoals CorduraTextiel van een speciaal type polyamidevezel dat ontwikkeld is door DuPont. Het materiaal is zeer resistent tegen abrasieve invloeden (schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. De extreme vezelsterkte, de levensduur en het aangename draagcomfort van Cordura® maken het daarom het perfecte materiaal voor motorkleding. Motorkleding van Cordura® is beduidend lichter, ademt beter, is aangenamer te dragen en makkelijker te onderhouden dan leren motorkleding. . Aanvullend daarop zijn onze motorjassen op veel plaatsen voorzien van speciale ISO 4916 veiligheidsnaden en de nodige applicaties zoals Superfabric, titanium en andere High Tech materialen om de motorjas nog schuurvaster te maken. Bijna alle motorjassen zijn bovendien voorzien van Ce gekeurde schouder en elleboog-protectoren. En nagenoeg elk motorjack is voorbereid voor een aanvullende rugprotector. Last but not least zijn de betere motor jacks voorzien van ritssluitingen om ze aan de broek te kunnen ritsen, zodat de jas in het geval van een calamiteit niet omhoog-stroopt. Tenslotte kun je nog kiezen voor een opvallen neon kleurtje of je kiest voor een neon overtrek-vestje voor extra zichtbaarheid.

REV'IT! Jack Sand 3

sale
499,99 404,90
sale
499,99 404,90
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Plusplunten

 • polyester ripstop
PWR | shell 500D
polyester 600D
Lorica
 • detachable thermal liner
 • detachable hydratex | 3L
 • SEEFLEX level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  CE protection
 • prepared for SEESOFT CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  back protector insert type RV
 • laminated reflection
 • reflective logo
 • tour fit
 • regular
 • flexisnap
 • variable height adjustment straps
  adjustment straps
  adjustment tab
  adjustment drawcord
 • VCS | zippers
 • prepared for Challenger cooling vest insert
 • prepared for Leatt and MOVEO neck brace
  prepared for vest connector HV
  long and double short connection zipper
 • stash pockets
 • membrane storage pocket
  hand warmer pockets
  inner pockets
 • 61% Polyester, 24% Polyamide
 • Omschrijving

  REV'IT! Jack Sand 3

  25% kado bij MotoZoom!

  Rev'It! Sand 3 Motorjas

  Het Rev'It! Sand 3 motorjack is erg veelzijdig en ontzettend praktisch. Daarnaast ziet 'ie er ook nog eens stoer en avontuurlijk uit. Deze jas heeft een binnenvoering die waterdicht is. Daarbij zit er een uitneembaar membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  en thermovoering in. Zo kun je dus zelf kiezen hoe je de jas draagt, wat natuurlijk per weersomstandigheid kan verschillen.

  Perfecte motorjas voor off road avonturen  

  Ga je een spannende rit maken door onherbergzame gebieden? Of door de wilde natuur? Dan is deze jas je travelbuddy! Om te beginnen heb je door de naadloze okselvlakken maximale bewegingsvrijheid. Daarnaast is de jas voorbereid op de Rev'It! Adventure neckbrace, het Rev'It! Challenger koelvest, de Rev'It! Seesoft level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  rugprotector
   en de Rev'It! Vest Connector HV, die je erbij kunt kopen als je verwacht in extreme omstandigheden terecht te komen.  

  Verstelbaar motorjack met veel opbergruimte

  Door de talloze verstelmogelijkheden door middel van trekkoordjes heb je altijd een goede pasvorm. Verder heb je meer dan genoeg opslagmogelijkheid in de jas. Ten slotte zijn de schouderbanden voorbereid op een actiecamera (bijvoorbeeld een TomTom Bandit), zodat je je sterke reisverhalen kracht bij kan zetten met beeldmateriaal.

  Details

  • Seeflex level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
   Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
   bescherming
  • Verstelbanden/-koordjes
  • Tour pasvorm
  • Ventilatieritsen
  • Gemaakt van polyester/Lorica/PWR Shell 500D

   

  SKU: 308315

  Combideals met de REV'IT! Jack Sand 3

  Combideals

  REV'IT! Jack Sand 3 + REV'IT! motorbroek Sand 3

  REV'IT! Jack Sand 3

  REV'IT! motorbroek Sand 3

  28,80
  extra combikorting 664,09
  REV'IT! Jack Sand 3 + REV'IT! motorbroek Sand 3 + REV'IT! Sand 3 adventure motorhandschoen

  REV'IT! Jack Sand 3

  REV'IT! motorbroek Sand 3

  REV'IT! Sand 3 adventure motorhandschoen

  38,80
  extra combikorting 754,08
  REV'IT! Jack Sand 3 + REV'IT! motorbroek Sand 3 + REV'IT! Sand 3 adventure motorhandschoen + REV'IT! Discovery Outdry motorlaarzen + Schuberth E1 Crossfire motorhelm

  REV'IT! Jack Sand 3

  REV'IT! motorbroek Sand 3

  REV'IT! Sand 3 adventure motorhandschoen

  REV'IT! Discovery Outdry motorlaarzen

  Schuberth E1 Crossfire motorhelm

  126,70
  extra combikorting 1.545,17
  REV'IT! Jack Sand 3 + REV'IT! motorbroek Sand 3 + REV'IT! Sand 3 adventure motorhandschoen + REV'IT! Discovery Outdry motorlaarzen

  REV'IT! Jack Sand 3

  REV'IT! motorbroek Sand 3

  REV'IT! Sand 3 adventure motorhandschoen

  REV'IT! Discovery Outdry motorlaarzen

  137,59
  extra combikorting 955,28

  Anderen kochten ook

  REV'IT! Motorjack Lucid
  sale
  129,99
  Beoordeling
  S
  M
  L
  XL
  XXL
  3XL
  4XL
   

  REV'IT! motorjas en motorpak maattabel

  A BORST

  Meet rond het breedste gedeelte van je borst, onder de oksels. Houd je meetlint horizontaal.

  B TAILLE

  Meet rond je middel, het smalste gedeelte van je taille. Houd je meetlint horizontaal.

  C HEUP

  Meet rond het breedste gedeelte van je heup, ongeveer 20cm onder je middel. Houd je meetlint horizontaal.

  D DIJ/BOVENBEEN

  Meet rond je dij/bovenbeen, net onder je kruis. Houd je meetlint horizontaal.

  E BINNENBEEN

  Sta rechtop tegen een muur en vraag iemand om je op te meten. Dit doe je vanaf je kruis tot je hiel.

  F ARMLENGTE

  Meet vanaf de schouder (opperarmbeen) tot de pols.

  ⇄ inch
  ⇄ centimeter
  MAAT (NUM) MAAT LENGTE (CM) BORST (cm) TAILLE (cm) HEUP (cm) BINNENBEEN (cm)
  46 XS 155-170 91-94 77-83 95-99 78
  48 S 160-175 95-98 84-87 99-101 79
  50 M 170-185 99-102 88-91 101-104 80
  52 L 170-185 103-106 92-96 104-107 81
  54 XL 175-190 107-110 94-102 107-112 82
  56 XL 175-190 111-114 103-107 112-115 83
  58 XXL 175-190 115-118 108-111 115-118 84
  60 3XL 175-200 119-122 112-117 118-122 85
  62 4XL 175-200 123-126 118-122 122-128 86
  • polyester ripstop ; PWR | shell 500D; polyester 600D; Lorica
  • uitneembare thermische binnenvoering
  • uitneembaar hydratex | 3L
  • SEEFLEX Level 2 CE bescherming; voorbereid voor SEESOFT CE-level 2 rugprotector insert type RV
  • gelamineerde reflectie; reflecterend logo
  • tour pasvorm; standaard
  • flexisnap; in hoogte verstelbare verstelbanden; verstelriempjes; verstelbandje; verstelkoord
  • VCS | zippers
  • voorbereid voor Challenger verkoelend vest; voorbereid voor Leatt and MOVEO nek brace; voorbereid Connector HV vest; lange en dubbele korte verbindingsrits
  • opbergzakken; membraan opbergzak; hand warmer zakken; binnenzakken
  • 61% Polyester, 24% Polyamide

  Gemiddelde beoordeling (4 Reviews)

  Gemiddeld 5.0  Anonieme gebruiker
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Goed passend en protectie

  12-06-2018

  Dit motorjack is perfect passend voor mij en mede dankzij de verstelbare taille banden biedt het letterlijk maatwerk. Voelt goed om je lichaam. Geschikt voor alle temperaturen en natte omstandigheden dankzij een warme laag en een regenmembraam, alles uitneembaar. Bij warmte veel ventilatie mogelijkheden met verticale lange ritsen over de borst en de armen. Twee handige ruime buitenzakken en een extra grote buitenzak onderaan de rug. Protectie rondom bij schouders en ellebogen en een veilige uitneembare rugprotector. De bescheiden witte reflectiestrips maken je goed zichtbaar. Heb het jack nu twee weken en het is precies wat ik zocht. Ik heb de lichtbruine versie. Het jack is ook verkrijgbaar in blauw en wit. De kwaliteit straalt er vanaf.

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  Anonieme gebruiker
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Heerlijke jas

  21-04-2018

  2 weken geleden heb ik deze jas gekocht in Utrecht. Sinds het begin zit deze jas heerlijk. Thermo aan de binnenkant kan je los halen en als het koud wordt zeer gemakkelijk weer vast maken. Ook heb ik een rug protector gemonteerd en dat zit zonder hinder. Wat ik bij deze jas ook erg waardeer is de vele zakken die de jas heeft, ook tijdens het rijden heb je hier geen last van. Ik zeg kopen!

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  Bram Stokman
  Allroad & Offroad
  Reviews: 5
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Adventurepak

  01-12-2017

  Volgens mij is dit 'het' allround motorpak voor de adventure rijder. Naast erg stijlvol zit het pak heerlijk comfortabel in alle weersomstandigheden. In de zomer kan de jas voldoende ventileren en wanneer het nat of koud is beschermt de jas je tegen kou en nattigheid. Oftewel precies wat je mag verwachten! Groot voordeel voor lange mensen. De broek is verkrijgbaar in verschillende lengte maten. Zo heb ik geen last meer van een te korte broek, of knieprotectie die op de verkeerde hoogte zit. En ook de jas is met de verschillende stelbanden goed af te stellen op je figuur.

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  Anonieme gebruiker
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Prachtige allround jas

  22-09-2017

  Mooi afgewerkte meer-seizoenen jas. Door de ventilatieritsen is de jas op alle weertypen aan te passen! Pasvorm was voor mij prima, jas zat gewoon lekker. Regenvoering en een aparte wintervoering, zo kan je kiezen welke je gebruikt! Waterdichtheid van de jas is prima, in een flinke bui gereden maar bleef kurkdroog. Buitenjas werd echter wel nat, maar binnenjasje hield mij droog.

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  1. Doorzoek de V&A:
  2. Niet te vinden?

  Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

  Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de REV'IT! Jack Sand 3?
  Er zijn nog geen vragen gesteld
  Maattabel
   

  REV'IT! motorjas en motorpak maattabel

  A BORST

  Meet rond het breedste gedeelte van je borst, onder de oksels. Houd je meetlint horizontaal.

  B TAILLE

  Meet rond je middel, het smalste gedeelte van je taille. Houd je meetlint horizontaal.

  C HEUP

  Meet rond het breedste gedeelte van je heup, ongeveer 20cm onder je middel. Houd je meetlint horizontaal.

  D DIJ/BOVENBEEN

  Meet rond je dij/bovenbeen, net onder je kruis. Houd je meetlint horizontaal.

  E BINNENBEEN

  Sta rechtop tegen een muur en vraag iemand om je op te meten. Dit doe je vanaf je kruis tot je hiel.

  F ARMLENGTE

  Meet vanaf de schouder (opperarmbeen) tot de pols.

  ⇄ inch
  ⇄ centimeter
  MAAT (NUM) MAAT LENGTE (CM) BORST (cm) TAILLE (cm) HEUP (cm) BINNENBEEN (cm)
  46 XS 155-170 91-94 77-83 95-99 78
  48 S 160-175 95-98 84-87 99-101 79
  50 M 170-185 99-102 88-91 101-104 80
  52 L 170-185 103-106 92-96 104-107 81
  54 XL 175-190 107-110 94-102 107-112 82
  56 XL 175-190 111-114 103-107 112-115 83
  58 XXL 175-190 115-118 108-111 115-118 84
  60 3XL 175-200 119-122 112-117 118-122 85
  62 4XL 175-200 123-126 118-122 122-128 86
  Technische specificaties
  • polyester ripstop ; PWR | shell 500D; polyester 600D; Lorica
  • uitneembare thermische binnenvoering
  • uitneembaar hydratex | 3L
  • SEEFLEX Level 2 CE bescherming; voorbereid voor SEESOFT CE-level 2 rugprotector insert type RV
  • gelamineerde reflectie; reflecterend logo
  • tour pasvorm; standaard
  • flexisnap; in hoogte verstelbare verstelbanden; verstelriempjes; verstelbandje; verstelkoord
  • VCS | zippers
  • voorbereid voor Challenger verkoelend vest; voorbereid voor Leatt and MOVEO nek brace; voorbereid Connector HV vest; lange en dubbele korte verbindingsrits
  • opbergzakken; membraan opbergzak; hand warmer zakken; binnenzakken
  • 61% Polyester, 24% Polyamide
  Reviews

  Gemiddelde beoordeling (4 Reviews)

  Gemiddeld 5.0  Anonieme gebruiker
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Goed passend en protectie

  12-06-2018

  Dit motorjack is perfect passend voor mij en mede dankzij de verstelbare taille banden biedt het letterlijk maatwerk. Voelt goed om je lichaam. Geschikt voor alle temperaturen en natte omstandigheden dankzij een warme laag en een regenmembraam, alles uitneembaar. Bij warmte veel ventilatie mogelijkheden met verticale lange ritsen over de borst en de armen. Twee handige ruime buitenzakken en een extra grote buitenzak onderaan de rug. Protectie rondom bij schouders en ellebogen en een veilige uitneembare rugprotector. De bescheiden witte reflectiestrips maken je goed zichtbaar. Heb het jack nu twee weken en het is precies wat ik zocht. Ik heb de lichtbruine versie. Het jack is ook verkrijgbaar in blauw en wit. De kwaliteit straalt er vanaf.

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  Anonieme gebruiker
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Heerlijke jas

  21-04-2018

  2 weken geleden heb ik deze jas gekocht in Utrecht. Sinds het begin zit deze jas heerlijk. Thermo aan de binnenkant kan je los halen en als het koud wordt zeer gemakkelijk weer vast maken. Ook heb ik een rug protector gemonteerd en dat zit zonder hinder. Wat ik bij deze jas ook erg waardeer is de vele zakken die de jas heeft, ook tijdens het rijden heb je hier geen last van. Ik zeg kopen!

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  Bram Stokman
  Allroad & Offroad
  Reviews: 5
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Adventurepak

  01-12-2017

  Volgens mij is dit 'het' allround motorpak voor de adventure rijder. Naast erg stijlvol zit het pak heerlijk comfortabel in alle weersomstandigheden. In de zomer kan de jas voldoende ventileren en wanneer het nat of koud is beschermt de jas je tegen kou en nattigheid. Oftewel precies wat je mag verwachten! Groot voordeel voor lange mensen. De broek is verkrijgbaar in verschillende lengte maten. Zo heb ik geen last meer van een te korte broek, of knieprotectie die op de verkeerde hoogte zit. En ook de jas is met de verschillende stelbanden goed af te stellen op je figuur.

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  Anonieme gebruiker
  ik raad dit product aan!

  REVIEW: Prachtige allround jas

  22-09-2017

  Mooi afgewerkte meer-seizoenen jas. Door de ventilatieritsen is de jas op alle weertypen aan te passen! Pasvorm was voor mij prima, jas zat gewoon lekker. Regenvoering en een aparte wintervoering, zo kan je kiezen welke je gebruikt! Waterdichtheid van de jas is prima, in een flinke bui gereden maar bleef kurkdroog. Buitenjas werd echter wel nat, maar binnenjasje hield mij droog.

  Gemiddelde beoordeling

  Gemiddeld 5.0
  Waar voor je geld 5.0/5
  Weinig
  Veel
  Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
  Slecht
  Uitstekend
  Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
  Slecht
  Uitstekend

  Reacties

  U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

  Klik om in te loggen.

  Plaats een reactie
  Vraag & Antwoord
  1. Doorzoek de V&A:
  2. Niet te vinden?

  Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

  Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de REV'IT! Jack Sand 3?
  Er zijn nog geen vragen gesteld
  sale
  499,99 404,90
  sale
  499,99 404,90
  Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
  Ophalen in één van onze winkels?

  Hulp Nodig?

  Stel een vraag

  vragen & antwoorden

  Heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de REV'IT! Jack Sand 3?

  1. Doorzoek de V&A

  2. Niet te vinden?Stel een vraag

  en krijg antwoord van kopers van dit product of onze servicedesk

  Vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het de servicedesk

  Laagste prijs garantie
  Snelle verzending
  Gratis verzendkosten
  Gratis betaalkosten
  Gratis 1 jaar retourneren
  Achteraf betalen