shop
0

Motor-Airbag Protectie vesten (APS)

De airbag voor motorijders

De airbag voor motorrijders is op dit moment nog een vrij kostbare aanschaf. Maar de extra veiligheid die een airbag biedt maakt het de prijs wel waard. De airbag die of in de jas verwerkt zit of als los vest over de jas heen gedragen kan worden, beschermt de hele romp PLUS de nek. En in tegenstelling tot gewone protectoren beschermt de airbag niet alleen tegen de impact tussen het lichaam en het voorwerp dat geraakt wordt. De nek en de rug worden ook stijf gehouden en gestabiliseerd. Zo worden ook verwondingen die te maken hebben met bijvoorbeeld torsiekrachten die op het lichaam worden uitgeoefend, deels voorkomen. Er zijn verschillende airbag systemen. De meest gebruikelijke en voordelige is die waar je via een koord aan de motor gekoppeld zit. Bij een crash wordt de airbag in milliseconden opgeblazen voordat je ook maar iets raakt. Per ongeluk afgaan van de airbag komt op de motor niet voor en ook tijdens het afstappen (koord vergeten los te koppelen) is het vrijwel onmogelijk de airbag te laten ontplooien (te weinig trekkracht). Deze airbags zijn mits niet beschadigd ook gewoon herbruikbaar door er een nieuwe gaspatroon in te doen.

Held Air Vest II APS-motor airbag protection Vest

sale
699,95 649,95
sale
699,95 649,95
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Plusplunten

Beschermt de rug vanaf het stuitje tot de nek, de bovenkant van de schouders, de borst, de buik van voren én zijdelings én fixeert de helm en dus de nek tegen hyperflexie en hyperextensie
Uitritsbare CE-level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
rugprotector waardoor het vest ook boven een motorpak met speed hump gedragen kan worden
de neon gele variant is extra goed zichtbaar
Kan voorzien worden van een apart verkrijgbare borstbescherming én ribbescherming
de zwarte variant biedt extra veiligheid door zijn reflectoren
Comfort en mooie pasvorm door zachte kraag en stretch stof
Is verkrijgbaar in zes maten

Minpunten

De rugprotector is inclusief, wat zonde is als je deze niet nodig hebt (bij een pak met een speedhump)

Video's:

Omschrijving

Held Air Vest II APS-motor airbag protection Vest

Held Air vest II Airbag protection systeem (APS)

Het Held Air vest II is ontwikkeld naar aanleiding van de ervaringen opgedaan met het Held Airbag vest. De goed dingen zijn natuurlijk gebleven en er zijn er nog een aantal features aan toegevoegd die echte het verschil maken:
 1. De SAS-TEC® level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  gekeurde rugprotector is nu afneembaar, zodat het Held Air vest II oor door sportieve rijders gebruikt kan worden die een speed-hump achter op hun pak hebben zitten en sowieso al een rugprotector onder hun pak dragen.
 2. Behalve optionele borstbescherming, is nu ook in een optionele ribbescherming voorzien.
 3. Het vest is voorzien van stretch waardoor de pasvorm veel beter aansluit op het lichaam.
 4. Rondom de nek is een zachte, huidvriendelijke kraag toegevoegd
 5. Het achterpand is korter zolang de airbag niet ontplooid is, waardoor het vest eleganter oogt en comfortabel draagt. 

Held® Air Vest II beschermt effectief

Het Held® Air Vest II is bewaart alle goede eigenschappen van zijn voorganger. Het is een Turtle Air-Bag vest met daarin het airbag protection systeem verwerkt plus een SAS-TEC® level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
rugprotector én een SAS-TEC® stuitbeen protector. Plus een klitsysteem om een los verkrijgbare borstprotector te bevestigen én de mogelijkheid om een ribprotector toe te voegen. Het is een van de zinvolste investeringen in je eigen veiligheid. Het Held® Air Vest II beschermt effectief je nek, rug, stuitje, sleutelbeen, ribben, buik en je borst. Door de speciale constructie fixeert hij je helm zodat deze niet meer naar de zijkant of naar achteren kan klappen waardoor je nek beschermt wordt tegen hyperflectie en hyperextensie. Het Held® Air Vest II is natuurlijk CE-gecertificeerd als airbagvest.

Mechanische ontplooiing 

Het Held® Air Vest II werkt via activeringskabel die aan de motor verbonden wordt. Deze activeert het gaspatroon die het airbagsysteem bliksemsnel in 100 ms opblaast. De kabel bevat ook een systeem dat onverwachte activering tegengaat. De Het Held® Air Vest II heeft geen batterijen en is eenvoudig te herladen. Het vest is in vier maten plus twee buikmaten en in twee kleuren verkrijgbaar: in zwart en in opvallend neon-geel, beide met 3M Scotchlite reflectie.

Alle eigenschappen op een rijtje

Veiligheid:

 • Blaast in één tiende deel van een seconde helemaal op
 • Beschermt bij een val de gehele rug, nek, stuitbeen, ribben, buik en borst
 • Rondom-sleutelbeenprotector biedt stabiliteit tussen de schouder en helm, waardoor de wervelkolom ontlast wordt en het risico op hyperflectie en hyperextensie van de nek drastisch verlaagd wordt
 • Geïntegreerde, afneembare SAS-TEC® level 2Producten die zijn voorzien van CE-gekeurde protectoren voldoen aan de CE level 1 of CE level 2 norm. Afhankelijk van het gebruiksdoel wordt CE-level 1 toegepast, of ‘premium’ CE-level 2. Dit level betekent dat de energie die doorgegeven wordt na een impacttest lager moet zijn dan 35 Kilo Newton (CE-level 1) of zelfs lager dan 20 Kilo Newton (CE-level 2). Hoe minder energie de protector doorgeeft, hoe minder impactenergie het lichaam hoeft te verwerken. 
  Rugprotectoren worden op dezelfde manier getest, waarbij 18 Kilo Newton restenergie de basis CE-level 1 certificering oplevert, en 9 Kilo Newton de premium CE-level 2.
  rugprotector (EN 1621-2 CE-goedgekeurd)
 • Geïntegreerde SAS-TEC® stuitbeen protector
 • Rib-protector voorbereiding voor optioneel art. 91000518
 • Borst-protector voorbereiding voor optioneel art. 91001094
 • Verkrijgbaar in zwart met reflecterende delen of opvallend neongeel met reflecterende delen

Het Held® Air Vest II is bovendien uitermate comfortabel draagbaar door:

 • Gemakkelijke ritssluiting
 • Royale stretchpartijen die voor een goed aansluitende pasvorm zorgen
 • Een zachte, huidvriendelijke kraag
 • Ventilerende 3D-Airmesh in het rugpand
 • Afneembare rugprotector voor motorpakken met een speed hump
 • Onbelemmerde bewegingsvrijheid door grote arm-openingen en
 • Zes verschillende maten: S, M, L, XL en buikmaten: B-L, B-XL
 • Buitenmateriaal van polyamide en polyester met PU koeling

Zo werkt het

 1. De afkoppelbare activeringslijn onder de buddy bevestigen
 2. Na het plaatsnemen op de motor de activeringslijn via een kliksluiting aan het vest bevestigen.
 3. Klaar!
Het vest is nu klaar voor elke noodsituatie. Bij een val wordt het in 0,1 seconde opgeblazen Let op: voor het afstappen dien je het vest weer los te koppelen. Maar maak je geen zorgen; het is niet mogelijk het vest per ongeluk te activeren als je het zou vergeten. Daar is namelijk een ruk van minimaal 30 kilo voor nodig. 

MotoZoom is officieel Premium Held dealer en Airbag Protect System specialist, met Held Power Stores in Amsterdam en Utrecht . Premium service en verstand van zaken.


 

 

SKU: 921599

Anderen kochten ook

Held Clip-in APS-Airbag Vest voor onder je jas

Plusplunten:

Is te dragen onder je textiele en veel leren motorjassen waardoor de airbag niet te zien is
Biedt uitgebreide bescherming rondom
Is gemaakt van luchtdoorlatend mesh waardoor het tijdens de zomer geen extra warmte toevoegt
Is verkrijgbaar in zes maten
Heeft geen batterijen nodig en is makkelijk opnieuw te herladen na een ontplooiing

Minpunten:

Past niet onder leren sportjacks/overalls
Kan geen extra veiligheid bieden qua neonkleur of reflectoren
S
M
L
XL
B-L
B-XL
 

Held motorjas en motorpak maattabel

A BORST

Meet rond het breedste gedeelte van je borst, onder de oksels. Houd je meetlint horizontaal.

B TAILLE

Meet rond je middel, het smalste gedeelte van je taille. Houd je meetlint horizontaal.

C HEUP

Meet rond het breedste gedeelte van je heup, ongeveer 20cm onder je middel. Houd je meetlint horizontaal.

D DIJ/BOVENBEEN

Meet rond je dij/bovenbeen, net onder je kruis. Houd je meetlint horizontaal.

E BINNENBEEN

Sta rechtop tegen een muur en vraag iemand om je op te meten. Dit doe je vanaf je kruis tot je hiel.

F ARMLENGTE

Meet vanaf de schouder (opperarmbeen) tot de pols.

⇄ inch
⇄ centimeter
MAAT (NUM) US INCH LENGTE (CM) BORST (cm) TAILLE (cm) HEUP (cm) BINNENBEEN (cm)
46 S 23 169 - 174 91 - 94 80 - 83 92 - 95 77.5 - 80
48 M 30 - 31 172 - 177 98 - 101 83 - 86 96 - 99 79 - 81.5
50 M 32 - 33 175 - 180 98 - 101 87 - 90 100 - 103 80.5 - 93
52 L 33 - 34 178 - 183 104 - 107 93 - 97 104 - 107 82 - 84.5
54 XL 36 - 38 180 - 185 110 - 113 99 - 103 108 - 111 83 - 85.5
56 XXL 38 182 - 187 116 - 119 105 - 109 112 - 115 84 - 86.5
58 XXL 40 - 42 184 - 189 116 - 119 105 - 109 166 - 119 85 - 87.5
60 3XL 42 186 - 191 120 - 123 113 - 117 120 - 123 86 - 88.5
62 3XL 44 188 - 193 124 - 127 188 - 122 124 - 127 87 - 89.5
64 4XL 46 190 - 195 128 - 131 123 - 127 128 - 131 88 - 90.5
66 4XL 48 192 - 197 132 - 135 128 - 133 132 - 135 89 - 91.5
68 5XL 50 194 - 199 136 - 139 126 - 129 136 - 139 90 - 92.5
70 5XL   196 - 201 140 - 143 130 - 133 140 - 143 91 - 93.5
72 6XL   198 - 203 144 - 147 134 - 137 144 - 147 92 - 94.5
74 7XL   198 - 203 148 - 151 138 - 141 148 - 151 93 - 95.5
76 8XL   198 - 203 149 - 152 142 - 145 149 - 152 93 - 95.5
78 9XL   198 - 203 150 - 153 146 - 149 150 - 153 93 - 95.5
80 10XL   198 - 203 151 - 154 150 - 153 151 - 154 93 - 95.5
 
94 L - S 29 180 - 185 93 - 96 79 - 82 92 - 95 82.5 - 85
98 L - M 30 - 31 182 - 187 97 - 100 83 - 89 96 - 99 83.5 - 86
102 L - L 32 - 33 184 - 189 101 - 103 90 - 94 100 - 103 85 - 87.5
106 L - XL 34 - 36 186 - 191 104 - 107 95 - 98 104 - 107 86 - 88.5
110 L - XXL 38 - 40 188 - 193 108 - 111 99 - 102 108 - 111 87 - 98.5
 
24 K - S 30 - 31 168 - 173 96 - 100 83 - 86 96 - 99 74.5 - 77
25 K - M 31 - 32 169 - 174 101 - 103 87 - 90 100 - 103 76 - 45.2
26 K - L 33 - 34 172 - 177 104 - 107 91 - 94 104 - 107 77.5 - 80
27 K - XL 34 - 36 174 - 179 108 - 111 95 - 98 108 - 111 79 - 81.4
28 K - XXL 38 176 - 181 112 - 115 99 - 102 112 - 115 80 - 82.5
29 K - 3XL 40 178 - 183 166 - 119 103 - 107 116 - 119 81 - 83.5
30 K - 4XL 42 - 44 180 - 185 120 - 123 108 - 112 120 - 123 82 - 84.5
 
275   36 - 38 169 - 174 108 - 111 98 - 101 112 - 115 74 - 76.5
285   38 171 - 176 112 - 115 102 - 105 114 - 118 75 - 77.5
295   40 - 42 173 - 178 116 - 119 106 - 109 119 - 123 76 - 78.5
305   42 175 - 180 120 - 123 110 - 114 124 - 127 77 - 79.5
315   44 177 - 182 124 - 127 115 - 118 128 - 131 78 - 80.5
325   46 - 48 179 - 184 128 - 131 119 - 123 132 - 135 79 - 81.5
335   48 - 50 181 - 186 132 - 135 124 - 127 136 - 139 80 - 82.5
345   50 183 - 188 136 - 139 128 - 131 140 - 143 81 - 93.5
355     185 - 190 140 - 143 132 - 135 144 - 147 82 - 84.5

Gemiddelde beoordeling (2 Reviews)

Gemiddeld 4.5Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: Life Saver?

16-01-2019

Ik heb het vest nu een klein half jaar en vlak voor de kerst ermee op m'n plaat gegaan. Dat was best een smak (eigen schuld) maar op een gekneusde enkel en een paar blauwe plekken op mijn arm na had ik niks. Je kunt duidelijk de impact plek zien op de achterkantwaarmee ik het asfalt raakte. Wat mij betreft dus een echte aanrader. Ik rij nooit meer zonder in ieder geval.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 5.0
Waar voor je geld 5.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
L. Spit
Sport & supersport
Reviews: 1
ik raad dit product aan!

REVIEW: Airbag als standaarduitrusting?

09-08-2018

Airbagvest nu een paar weken in gebruik, zowel op straat als op het circuit. Gelukkig heb ik de werking nog niet hoeven testen. Maat L valt mij iets ruim met 1m87 en 91 kg. De "ingebouwde" rugbeschermer heb ik eruit geritst aangezien ik liever een losse rugbeschermer onder m'n pak gebruik. Met de rugbeschermer erin geritst heb ik hem geprobeerd over een leren combi, maar dan schuurt de achterkant van mijn helm soms langs de kraag. Met een textielpak (en rechtop-zitpositie) heb je hier hoogstwaarschijnlijk geen last van. Ff proberen kan geen kwaad. Het systeem met het inklikken werkt verrassend makkelijk, op- en afstappen is geen enkel probleem. Ritssluiting en draagcomfort zijn prima. In warm weer is een extra laag natuurlijk niet ideaal, maar je draagt hem niet voor niets. Als laatste is het nog het vermelden waard dat ik geholpen ben door het personeel van de vestiging in Utrecht.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Held Air Vest II APS-motor airbag protection Vest?
Er zijn nog geen vragen gesteld
Maattabel
 

Held motorjas en motorpak maattabel

A BORST

Meet rond het breedste gedeelte van je borst, onder de oksels. Houd je meetlint horizontaal.

B TAILLE

Meet rond je middel, het smalste gedeelte van je taille. Houd je meetlint horizontaal.

C HEUP

Meet rond het breedste gedeelte van je heup, ongeveer 20cm onder je middel. Houd je meetlint horizontaal.

D DIJ/BOVENBEEN

Meet rond je dij/bovenbeen, net onder je kruis. Houd je meetlint horizontaal.

E BINNENBEEN

Sta rechtop tegen een muur en vraag iemand om je op te meten. Dit doe je vanaf je kruis tot je hiel.

F ARMLENGTE

Meet vanaf de schouder (opperarmbeen) tot de pols.

⇄ inch
⇄ centimeter
MAAT (NUM) US INCH LENGTE (CM) BORST (cm) TAILLE (cm) HEUP (cm) BINNENBEEN (cm)
46 S 23 169 - 174 91 - 94 80 - 83 92 - 95 77.5 - 80
48 M 30 - 31 172 - 177 98 - 101 83 - 86 96 - 99 79 - 81.5
50 M 32 - 33 175 - 180 98 - 101 87 - 90 100 - 103 80.5 - 93
52 L 33 - 34 178 - 183 104 - 107 93 - 97 104 - 107 82 - 84.5
54 XL 36 - 38 180 - 185 110 - 113 99 - 103 108 - 111 83 - 85.5
56 XXL 38 182 - 187 116 - 119 105 - 109 112 - 115 84 - 86.5
58 XXL 40 - 42 184 - 189 116 - 119 105 - 109 166 - 119 85 - 87.5
60 3XL 42 186 - 191 120 - 123 113 - 117 120 - 123 86 - 88.5
62 3XL 44 188 - 193 124 - 127 188 - 122 124 - 127 87 - 89.5
64 4XL 46 190 - 195 128 - 131 123 - 127 128 - 131 88 - 90.5
66 4XL 48 192 - 197 132 - 135 128 - 133 132 - 135 89 - 91.5
68 5XL 50 194 - 199 136 - 139 126 - 129 136 - 139 90 - 92.5
70 5XL   196 - 201 140 - 143 130 - 133 140 - 143 91 - 93.5
72 6XL   198 - 203 144 - 147 134 - 137 144 - 147 92 - 94.5
74 7XL   198 - 203 148 - 151 138 - 141 148 - 151 93 - 95.5
76 8XL   198 - 203 149 - 152 142 - 145 149 - 152 93 - 95.5
78 9XL   198 - 203 150 - 153 146 - 149 150 - 153 93 - 95.5
80 10XL   198 - 203 151 - 154 150 - 153 151 - 154 93 - 95.5
 
94 L - S 29 180 - 185 93 - 96 79 - 82 92 - 95 82.5 - 85
98 L - M 30 - 31 182 - 187 97 - 100 83 - 89 96 - 99 83.5 - 86
102 L - L 32 - 33 184 - 189 101 - 103 90 - 94 100 - 103 85 - 87.5
106 L - XL 34 - 36 186 - 191 104 - 107 95 - 98 104 - 107 86 - 88.5
110 L - XXL 38 - 40 188 - 193 108 - 111 99 - 102 108 - 111 87 - 98.5
 
24 K - S 30 - 31 168 - 173 96 - 100 83 - 86 96 - 99 74.5 - 77
25 K - M 31 - 32 169 - 174 101 - 103 87 - 90 100 - 103 76 - 45.2
26 K - L 33 - 34 172 - 177 104 - 107 91 - 94 104 - 107 77.5 - 80
27 K - XL 34 - 36 174 - 179 108 - 111 95 - 98 108 - 111 79 - 81.4
28 K - XXL 38 176 - 181 112 - 115 99 - 102 112 - 115 80 - 82.5
29 K - 3XL 40 178 - 183 166 - 119 103 - 107 116 - 119 81 - 83.5
30 K - 4XL 42 - 44 180 - 185 120 - 123 108 - 112 120 - 123 82 - 84.5
 
275   36 - 38 169 - 174 108 - 111 98 - 101 112 - 115 74 - 76.5
285   38 171 - 176 112 - 115 102 - 105 114 - 118 75 - 77.5
295   40 - 42 173 - 178 116 - 119 106 - 109 119 - 123 76 - 78.5
305   42 175 - 180 120 - 123 110 - 114 124 - 127 77 - 79.5
315   44 177 - 182 124 - 127 115 - 118 128 - 131 78 - 80.5
325   46 - 48 179 - 184 128 - 131 119 - 123 132 - 135 79 - 81.5
335   48 - 50 181 - 186 132 - 135 124 - 127 136 - 139 80 - 82.5
345   50 183 - 188 136 - 139 128 - 131 140 - 143 81 - 93.5
355     185 - 190 140 - 143 132 - 135 144 - 147 82 - 84.5
Reviews

Gemiddelde beoordeling (2 Reviews)

Gemiddeld 4.5Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: Life Saver?

16-01-2019

Ik heb het vest nu een klein half jaar en vlak voor de kerst ermee op m'n plaat gegaan. Dat was best een smak (eigen schuld) maar op een gekneusde enkel en een paar blauwe plekken op mijn arm na had ik niks. Je kunt duidelijk de impact plek zien op de achterkantwaarmee ik het asfalt raakte. Wat mij betreft dus een echte aanrader. Ik rij nooit meer zonder in ieder geval.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 5.0
Waar voor je geld 5.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
L. Spit
Sport & supersport
Reviews: 1
ik raad dit product aan!

REVIEW: Airbag als standaarduitrusting?

09-08-2018

Airbagvest nu een paar weken in gebruik, zowel op straat als op het circuit. Gelukkig heb ik de werking nog niet hoeven testen. Maat L valt mij iets ruim met 1m87 en 91 kg. De "ingebouwde" rugbeschermer heb ik eruit geritst aangezien ik liever een losse rugbeschermer onder m'n pak gebruik. Met de rugbeschermer erin geritst heb ik hem geprobeerd over een leren combi, maar dan schuurt de achterkant van mijn helm soms langs de kraag. Met een textielpak (en rechtop-zitpositie) heb je hier hoogstwaarschijnlijk geen last van. Ff proberen kan geen kwaad. Het systeem met het inklikken werkt verrassend makkelijk, op- en afstappen is geen enkel probleem. Ritssluiting en draagcomfort zijn prima. In warm weer is een extra laag natuurlijk niet ideaal, maar je draagt hem niet voor niets. Als laatste is het nog het vermelden waard dat ik geholpen ben door het personeel van de vestiging in Utrecht.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Vraag & Antwoord
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Held Air Vest II APS-motor airbag protection Vest?
Er zijn nog geen vragen gesteld
sale
699,95 649,95
sale
699,95 649,95
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Hulp Nodig?

Stel een vraag

vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Held Air Vest II APS-motor airbag protection Vest?

1. Doorzoek de V&A

2. Niet te vinden?Stel een vraag

en krijg antwoord van kopers van dit product of onze servicedesk

Vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het de servicedesk

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen