shop
0

Touring

Motorlaarzen kopen

Op het eerste gezicht lijken motorlaarzen vaak op normale laarzen. Maar daarachter schuilen geavanceerde technieken die motorrijder beschermt tegen extreme situaties. Daardoor zijn motorlaarzen bestand tegen allerlei weersomstandigheden, bieden ze de voet, de enkel en meestal ook de scheen, bescherming tegen ongevallen en slijtage en kunnen motorlaarzen gebruikt worden om kleine correcties uit te voeren met de voet. En bij dat alles blijven motorlaarzen opvallend licht en comfortabel. Motorlaarzen kiezen kan op het eerste gezicht lastig lijken; maar gelukkig ben je bij de specialist terecht gekomen, want bij motozoom weten we alles over motor laarzen. 

Motorlaarzen met CE-keurmerk

Echte motorlaarzen en motorschoenen moeten voorzien zijn van het specifieke motorrijders CE-label. Dat is een CE logo met een motorijder-icoontje erbij. Alleen dan is de laars een echte gekeurde motor- laars of schoen. 

De keuze motorlaarzen is reuze én voordelig

Bij motozoom kun je motorlaarzen en motorschoenen kopen voor de gegarandeerd laagste prijs. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met motorlaarzen en hebben een perfecte collectie voor je samengesteld met alleen maar motorlaarzen -en schoenen waar we zelf ook mee zouden rijden. Je vindt bij ons een groot aanbod top merken in allerlei prijs-/kwaliteitverhouding en zoals Daytona, Alpinestars, IXS, Revit, Mohawk, FLM, Dainese, Firefox, Spirit Motors , Pharao, TCX, Drive, Road, Delroy en vele andere. 

Waterdichte motorlaarzen of niet?

Motorlaarzen zijn er voor elk weertype.  Waterdichte laarzen zijn de meest verkochte. Hiervoor worden verschillende merken membranen in de vorm van een binnenvoering gebruikt. Het meest bekende en tevens ook hoogst gewaardeerde is het GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. . Relatief nieuw is het unieke OutdryOutdry is een waterdicht maar ademend membraam dat aan de binnenzijde van het buitenmateriaal (leer of textiel) gelamineerd wordt.  De belangrijkste voordelen van Outdry:
- Bij het Outdry systeem is er geen lege ruimte tussen het bovenmateriaal en membraam. Het water blijft aan de buitenzijde van het kledingstuk en je blijft droog en warm. 
- Het Outdry membraam heeft een hoge waterdamp doorlaatbaarheid. De naden zijn niet afgesloten met tape waardoor het membraam oppervlak 100% ademt. Daardoor kan transpiratievocht afgevoerd worden
- Bij het Outdry systeem kan het water niet door het bovenmateriaal heen. Hierdoor blijft er geen water/vocht achter tussen het bovenmateriaal en de voering en wordt het kledingstuk niet onnodig zwaar. Daardoor droogt een kledingsuk met het Outdry membraan véél sneller. 
Outdry zit tegen het buitenmateriaal gelamineerd
laminaatEen technisch zeer hoogwaardige constructie waarbij het membraan aan de buitenstof gelamineerd wordt tot een enkele sterke laag die beschermt tegen alle weersinvloeden. Meestal is er sprake van een 3 laags laminaat, waarbij het ademende en waterproof membraan direct tegen de binnenzijde van de slijtvaste buitenstof gelamineerd wordt en een beschermende voering, die aan de binnenzijde tegen het membraan wordt gelamineerd, om beschadigingen te voorkomen. Gelamineerde kleding voelt door deze constructie steviger aan.
Gelamineerde stoffen absorberen bijna geen water in de buitenste laag stof en dat is voor motorrijders een groot voordeel. De kleding blijft in feite altijd droog en blijft zo zijn isolerende waarden behouden. Nadeel is de kostbare productiemethode van het laminaat en de vaak ingenieuze ventilatieconstructies. Alternatieven zijn de Z-liner en de G-Liner.
-membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. . Omdat dit aan de binnenkant van het buitenmateriaal vast zit, kan bij een OutdryOutdry is een waterdicht maar ademend membraam dat aan de binnenzijde van het buitenmateriaal (leer of textiel) gelamineerd wordt.  De belangrijkste voordelen van Outdry:
- Bij het Outdry systeem is er geen lege ruimte tussen het bovenmateriaal en membraam. Het water blijft aan de buitenzijde van het kledingstuk en je blijft droog en warm. 
- Het Outdry membraam heeft een hoge waterdamp doorlaatbaarheid. De naden zijn niet afgesloten met tape waardoor het membraam oppervlak 100% ademt. Daardoor kan transpiratievocht afgevoerd worden
- Bij het Outdry systeem kan het water niet door het bovenmateriaal heen. Hierdoor blijft er geen water/vocht achter tussen het bovenmateriaal en de voering en wordt het kledingstuk niet onnodig zwaar. Daardoor droogt een kledingsuk met het Outdry membraan véél sneller. 
Outdry zit tegen het buitenmateriaal gelamineerd
laars ook geen water tussen het buitenmateriaal en de binnenvoering in gaan zitten.
Ben je een mooi weer rijder? Kies dan voor een laars zonder membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  of met extra ventilatie-voorzieningen, want die ademen beter. Dat is op warme dagen veel prettiger.

Het buitenmateriaal van een motorlaars

Een motorlaars of schoen wordt meestal gemaakt van leer, CorduraTextiel van een speciaal type polyamidevezel dat ontwikkeld is door DuPont. Het materiaal is zeer resistent tegen abrasieve invloeden (schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. De extreme vezelsterkte, de levensduur en het aangename draagcomfort van Cordura® maken het daarom het perfecte materiaal voor motorkleding. Motorkleding van Cordura® is beduidend lichter, ademt beter, is aangenamer te dragen en makkelijker te onderhouden dan leren motorkleding.  of Lorica. Lorica is kunstleer van zeer hoge kwaliteit. Dit materiaal is flexibel, zacht, duurzaam, waterafstotend en heeft een zeer hoog ademend vermogen. Onderhoud is bijna niet nodig. Leer is zeer slijtvast, ademend, soepel en past zich goed aan de individuele vorm van een voet. CorduraTextiel van een speciaal type polyamidevezel dat ontwikkeld is door DuPont. Het materiaal is zeer resistent tegen abrasieve invloeden (schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. De extreme vezelsterkte, de levensduur en het aangename draagcomfort van Cordura® maken het daarom het perfecte materiaal voor motorkleding. Motorkleding van Cordura® is beduidend lichter, ademt beter, is aangenamer te dragen en makkelijker te onderhouden dan leren motorkleding.  is een zeer hoogwaardige en erg sterke textielvezel die goed ventileert.

Motorlaarzen of liever motorschoenen?

Motozoom heeft een ruime keus aan tour, sport, race, chopper  all-road en urban  motorlaarzen en schoenen. Niet elke laars biedt evenveel bescherming als de ander, een motorsneaker biedt natuurlijk minder bescherming dan een all road laars. Vaak zie je dat veel motorrijders voor meer dan één paar kiezen. Bijvoorbeeld een stevige tourlaars voor tourritten en een paar motorsneakers voor naar het werk of naar school.

Daytona Boots Spirit GoreTex XCR motorlaars

299,95
299,95
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Plusplunten

Waterafstotend koeienhuid/nubuck-leer gedeeltelijk met gaatjes voor verbeterde ventilatie
Binnenzool verstevigd met plastic en gegalvaniseerd staal: Stabiel, maar ook flexibel
Schachthoogte: ongeveer 30 cm
Gewatteerde scheen- en enkelbescherming
Anatomisch gevormde binnenzolen die temperatuurregulerend zijn

Video's:

Omschrijving

Daytona Boots Spirit GoreTex XCR motorlaars

Daytona Spirit XCR GoreTex zomerlaars


Lichtgewicht en luchtig, en toch 100% waterdicht: dé zomerlaars voor echte zomers met stortbuien! Met waterdicht en ademend GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding. XCR membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. .

Het GoreTex® XCR-membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , biedt het beste draagcomfort onder hete tot matig warme weersomstandigheden.Dat komt omdat het GoreTex® XCR-membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  in de Daytona Spirit nog beter ademt dan standaard GoreTex. Dat in combinatie met de ventilatie-perforatie van het leer, zorgt voor ongekende ventilatie bij een perfecte waterdichtheid.  

Het rundleder / nubuck leder is waterafstotend geimpregneerd om nog betere ventilatie-eigenschappen te garanderen. Dit omdat nat-doordrenkt leer zeer slecht ademt. Het verdient dan ook de aanbeveling om deze, maar ook andere lederen laarzen, na aankoop regelmatig te blijven impregneren, ook al is deze voorzien van een waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. . Dit zorgt ervoor dat het GoreTex membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.  zijn ademende eigenschappen optimaal kan benutten.

Features:

 • waterdicht en zéér ademend GORE-TEXGORE-TEX® is een ademend en toch waterdicht membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan. , waardoor je regenwater buiten kan houden zonder dat kleding gaat broeien. Daarom is het ideaal voor waterdichte en ademende kleding.® XCR membraanEen membraan is een dun, vlak en flexibel materiaal dat twee ruimtes van elkaar scheidt, meestal de binnenkant van de buitenkant, maar niet luchtdicht is. In motorkleding wordt zo water en wind van buiten geweerd terwijl waterdamp vanaf het lichaam wél naar buiten door het membraan weg kan.   
 • deels geperforeerd rundleder
 • ademende voering
 • scheenbeen en enkel protectoren 
 • verstevigde kunstof zool met een thermisch verzinkt staal inlay
 • rits met leren bekleding
 • slijtvaste versnellingspedaal versterking
 • comfortabele anatomisch gevormde klimatologische binnenzool
 • anti-slip en gemakkelijk loopbare rubberen zool 
 • 3M Scotchlite hiel reflector
 • hoogte van de schacht: ca. 30 cm

Materialen: Leer, voering: 80% polyamide, 20% polyester

 

LET OP: Speciaal artikel zonder verlengd retourrecht. Zie "retoursturen".

SKU: 630265

Anderen kochten ook

Daytona Boots Strive Gore-Tex sport-motorlaars

Plusplunten:

Rindleder
wasserdicht und atmungsaktiv
Elastikzone
Titan-Sohlenverschleißkanten
Schienbeinverstärkung

Minpunten:

36
37
38
39
40
41
43
45
46
Firefox Sport veter-motorschoen 1.0

Plusplunten:

as comfortable as trainers to walk in
oil- and petrol-resistant rubber sole
available in lots of sizes for the whole family!
padded hard-shell ankle guard
breathable lining

Minpunten:

33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
 

Daytona motorlaarzen en motorschoenen maattabel

A VOETLENGTE

Trek een rechte lijn op papier, langer dan je voet.

Leg je papier op een vlakke ondergrond. Zet je voet in het midden van de lijn, met de lengte mee.

Vraag iemand om een lijn te trekken in de breedte van je voet, langs je grote teen. Dit doe je ook voor je hiel. Doe dit bij beide voeten.

B SCHOENMAAT

Meet de afstand van de 2 lijnen en voeg daar 1 cm (0.39 inch) aan toe. Dit totaal is je schoenmaat.

⇄ inch
⇄ centimeter
EURO USA(man) USA (vrouw)
36 5 6
37 5.5 7
38 6.5 7.5
39 7.5 8
40 8.5  
41 9  
42 9.5  
43 10  
44 10.5  
45 11.5  
46 12.5  
47 13  
48 14  
49 14.5  

Gemiddelde beoordeling (3 Reviews)

Gemiddeld 4.7Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: Uitstekende keuze!

12-01-2019

Na jarenlang te hebben rondgereden met goedkopere boots heb ik nu gekozen voor een hogere kwaliteitslaars. Heb nu al een aantal toertjes gemaakt met de Spirits, ook in slecht weer en ik moet zeggen dat ik aangenaam ben verrast. Droge, comfortable voeten die eigenlijk licht aanvoelen in de laarzen. Mijn voeten kunnen precies meer ‘ademen’ in de laarzen en da’s écht wel een aangenaam gevoel. Ze zijn ook heel aangenaam naast de motor. Wat me vooral ook opviel is de grip die de zolen hebben op de grond. Een motor (R1200RT) achteruit een hellinkje opduwen vraagt nu eenmaal een stevige grip op de ondergrond, anders doe je het niet zo. Ook aan naftstations nog geen ‘slippertje’ gemaakt met deze boots. Ik ben dus zeer blij met mijn keuze!

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 5.0
Waar voor je geld 5.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
guy Heyns
Tour & sporttour
Reviews: 2
ik raad dit product aan!

REVIEW: Uitstekend!

31-12-2018

Vandaag de 'maiden' trip gemaakt met mijn nieuwe spirits. eerste keer dat ik Daytona draag na eerder goedkopere laarzen en eerlijk gezegd..... gimme more! Wat me vooral treft is de uitstekende pasvorm en souplesse van de laarzen, ook naast de motor. Het tweede dat mij bijzonder aangenaam verraste is de grip van de laarzen op de ondergrond. Mijn motor (R1200RT) achteruit naar boven duwen op een stijgende oprit gaat zonder problemen. Ook de grip op de natte rijweg bij een stoplicht/kruispunt valt reuze mee, geen schuivers meer! De laarzen kregen meteen een regenbuitje te verwerken op de maidentrip en verteerden dit zonder enig probleem. Droge voetjes all over the place, zelfs na een vochtige autostraderit. Gedurende de ganse rit had ik de indruk dat mijn voeten bovendien vrijuit konden 'ademen' en ook na de rit noteerde ik geen 'onaangename' geurtjes. Moet wel zeggen dat ik mijn oude lederen onderzooltjes in de laarzen had gelegd. Tevreden klant dus, absoluut!

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 5.0
Waar voor je geld 5.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Martijn de Bruijn
Reviews: 2
ik raad dit product aan!

REVIEW: Prima laars

10-05-2017

Heb de laarzen nu twee weken aan en ze bevallen prima. Stevige laars met een rits die gemakkelijk opent. Nog weinig in de regen gebruikt dus daar kan ik nog weinig over zeggen.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 4.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

guy Heyns
Tour & sporttour
Reviews: 2
ik raad dit product aan!

Excellent!

Vandaag de 'maiden' trip gemaakt met mijn nieuwe spirits. eerste keer dat ik Daytona draag na eerder goedkopere laarzen en eerlijk gezegd..... gimme more! Wat me vooral treft is de uitstekende pasvorm en souplesse van de laarzen, ook naast de motor. Het tweede dat mij bijzonder aangenaam verraste is de grip van de laarzen op de ondergrond. Mijn motor (R1200RT) achteruit naar boven duwen op een stijgende oprit gaat zonder problemen. Ook de grip op de natte rijweg bij een stoplicht/kruispunt valt reuze mee, geen schuivers meer! De laarzen kregen meteen een regenbuitje te verwerken op de maidentrip en verteerden dit zonder enig probleem. Droge voetjes all over the place, zelfs na een vochtige autostraderit. Gedurende de ganse rit had ik de indruk dat mijn voeten bovendien vrijuit konden 'ademen' en ook na de rit noteerde ik geen 'onaangename' geurtjes. Moet wel zeggen dat ik mijn oude lederen onderzooltjes in de laarzen had gelegd. Tevreden klant dus, absoluut!

Plaats een reactie
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Daytona Boots Spirit GoreTex XCR motorlaars?
Er zijn nog geen vragen gesteld
Maattabel
 

Daytona motorlaarzen en motorschoenen maattabel

A VOETLENGTE

Trek een rechte lijn op papier, langer dan je voet.

Leg je papier op een vlakke ondergrond. Zet je voet in het midden van de lijn, met de lengte mee.

Vraag iemand om een lijn te trekken in de breedte van je voet, langs je grote teen. Dit doe je ook voor je hiel. Doe dit bij beide voeten.

B SCHOENMAAT

Meet de afstand van de 2 lijnen en voeg daar 1 cm (0.39 inch) aan toe. Dit totaal is je schoenmaat.

⇄ inch
⇄ centimeter
EURO USA(man) USA (vrouw)
36 5 6
37 5.5 7
38 6.5 7.5
39 7.5 8
40 8.5  
41 9  
42 9.5  
43 10  
44 10.5  
45 11.5  
46 12.5  
47 13  
48 14  
49 14.5  
Reviews

Gemiddelde beoordeling (3 Reviews)

Gemiddeld 4.7Anonieme gebruiker
ik raad dit product aan!

REVIEW: Uitstekende keuze!

12-01-2019

Na jarenlang te hebben rondgereden met goedkopere boots heb ik nu gekozen voor een hogere kwaliteitslaars. Heb nu al een aantal toertjes gemaakt met de Spirits, ook in slecht weer en ik moet zeggen dat ik aangenaam ben verrast. Droge, comfortable voeten die eigenlijk licht aanvoelen in de laarzen. Mijn voeten kunnen precies meer ‘ademen’ in de laarzen en da’s écht wel een aangenaam gevoel. Ze zijn ook heel aangenaam naast de motor. Wat me vooral ook opviel is de grip die de zolen hebben op de grond. Een motor (R1200RT) achteruit een hellinkje opduwen vraagt nu eenmaal een stevige grip op de ondergrond, anders doe je het niet zo. Ook aan naftstations nog geen ‘slippertje’ gemaakt met deze boots. Ik ben dus zeer blij met mijn keuze!

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 5.0
Waar voor je geld 5.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
guy Heyns
Tour & sporttour
Reviews: 2
ik raad dit product aan!

REVIEW: Uitstekend!

31-12-2018

Vandaag de 'maiden' trip gemaakt met mijn nieuwe spirits. eerste keer dat ik Daytona draag na eerder goedkopere laarzen en eerlijk gezegd..... gimme more! Wat me vooral treft is de uitstekende pasvorm en souplesse van de laarzen, ook naast de motor. Het tweede dat mij bijzonder aangenaam verraste is de grip van de laarzen op de ondergrond. Mijn motor (R1200RT) achteruit naar boven duwen op een stijgende oprit gaat zonder problemen. Ook de grip op de natte rijweg bij een stoplicht/kruispunt valt reuze mee, geen schuivers meer! De laarzen kregen meteen een regenbuitje te verwerken op de maidentrip en verteerden dit zonder enig probleem. Droge voetjes all over the place, zelfs na een vochtige autostraderit. Gedurende de ganse rit had ik de indruk dat mijn voeten bovendien vrijuit konden 'ademen' en ook na de rit noteerde ik geen 'onaangename' geurtjes. Moet wel zeggen dat ik mijn oude lederen onderzooltjes in de laarzen had gelegd. Tevreden klant dus, absoluut!

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 5.0
Waar voor je geld 5.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 5.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 5.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Klik om in te loggen.

Plaats een reactie
Martijn de Bruijn
Reviews: 2
ik raad dit product aan!

REVIEW: Prima laars

10-05-2017

Heb de laarzen nu twee weken aan en ze bevallen prima. Stevige laars met een rits die gemakkelijk opent. Nog weinig in de regen gebruikt dus daar kan ik nog weinig over zeggen.

Gemiddelde beoordeling

Gemiddeld 4.0
Waar voor je geld 4.0/5
Weinig
Veel
Duurzaamheid (gaat lang mee) 4.0/5
Slecht
Uitstekend
Kwaliteit (afwerking, gebruikte materialen) 4.0/5
Slecht
Uitstekend

Reacties

guy Heyns
Tour & sporttour
Reviews: 2
ik raad dit product aan!

Excellent!

Vandaag de 'maiden' trip gemaakt met mijn nieuwe spirits. eerste keer dat ik Daytona draag na eerder goedkopere laarzen en eerlijk gezegd..... gimme more! Wat me vooral treft is de uitstekende pasvorm en souplesse van de laarzen, ook naast de motor. Het tweede dat mij bijzonder aangenaam verraste is de grip van de laarzen op de ondergrond. Mijn motor (R1200RT) achteruit naar boven duwen op een stijgende oprit gaat zonder problemen. Ook de grip op de natte rijweg bij een stoplicht/kruispunt valt reuze mee, geen schuivers meer! De laarzen kregen meteen een regenbuitje te verwerken op de maidentrip en verteerden dit zonder enig probleem. Droge voetjes all over the place, zelfs na een vochtige autostraderit. Gedurende de ganse rit had ik de indruk dat mijn voeten bovendien vrijuit konden 'ademen' en ook na de rit noteerde ik geen 'onaangename' geurtjes. Moet wel zeggen dat ik mijn oude lederen onderzooltjes in de laarzen had gelegd. Tevreden klant dus, absoluut!

Plaats een reactie
Vraag & Antwoord
1. Doorzoek de V&A:
2. Niet te vinden?

Heb je vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het dan hier aan de  Servicedesk

Of heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Daytona Boots Spirit GoreTex XCR motorlaars?
Er zijn nog geen vragen gesteld
299,95
299,95
Heb je dit artikel ergens goedkoper gezien?
Ophalen in één van onze winkels?

Hulp Nodig?

Stel een vraag

vragen & antwoorden

Heb je een vraag over de pasvorm, de eigenschappen of de mogelijkheden van de Daytona Boots Spirit GoreTex XCR motorlaars?

1. Doorzoek de V&A

2. Niet te vinden?Stel een vraag

en krijg antwoord van kopers van dit product of onze servicedesk

Vragen over leveringen, voorraden, garantie en zo? Vraag het de servicedesk

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen