shop
0

Service

In deze sectie vind je antwoord op alle vragen die je hebt over onze producten, winkels, webshop en nog veel meer!
Een korte uitleg over hoe je kunt betalen bij motoZoom

Betalen

1. Betalen in de webshop

Bij motoZoom kun je op maar liefst 6 manieren betalen als je online bestelt. Alleen bij motoZoom is elke betaalmethode GRATIS, en betalen via iDeal levert zelfs een Euro korting op!

 

Al onze betalingen worden afgehandeld door de betaalprofessionals van MultiSafepay en Klarna. Dat heeft als groot voordeel dat jouw rekeningnummer, creditcardinformatie en andere gevoelige informatie alleen in de beveiligde en versleutelde kassa van MultiSafepay of Klarna gebruikt wordt - en dus nooit in onze database terecht komt. Daardoor kan deze gevoelige informatie dus nooit bij MotoZoom gehackt of gestolen kan worden. Lees meer op de pagina Veiligheid en Privacy over de beveiliging van je privacy bij MotoZoom.

Sommige betaalmethodes zijn al dan niet voor jou beschikbaar, afhankelijk van de locatie en het land waar je je bevindt. Na het invoeren van je adresgegevens kun je op de afrekenpagina zien welke voor jou beschikbaar zijn en welke betaalkosten ermee gemoeid zijn.


Hoe de verschillende betaalmethoden werken

Met een motoZoom cadeaubon betalen

Bij het afrekenen van de bestelling kun je bij de betaalmethodes aangeven dat je met een motoZoom cadeaubon wilt betalen (N.B: Voor nu alleen nog maar de digitale variant, maar binnenkort ook de Plastic variant). Vul in het afrekenscherm de cadeauboncode in en klik vervolgens op “GA VERDER >>”. 

Als de waarde van de cadeaubon hoger is dan het bestelbedrag, dan ben je klaar. Het restantbedrag blijft op je cadeaubon staan. Je kunt de cadeauboncode dus bij de volgende bestelling opnieuw gebruiken om het restantbedrag op te maken.

Als de waarde van de cadeaubon lager is dan het bestelbedrag, dan kom je daarna op een tweede betaalpagina waar je de betaalmethode kunt kiezen voor het restantbedrag

 • Snel: je bestelling wordt na het afrekenen meteen verwerkt
 • Je eigen feestje! 

Achteraf betalen

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je achteraf wilt betalen. Je wordt doorgeleid naar een beveiligde pagina van ons betalingssysteem Klarna. Het systeem checkt even of jij hiermee kunt betalen en na de check staat de betaalopdracht klaar. Het enige wat je hoeft te doen is deze goedkeuren en pas na 14 dagen betalen!

 • Snel: je bestelling wordt na het afrekenen meteen verwerkt
 • Vertrouwd, je hoeft pas na 14 dagen te betalen!

iDEAL (alleen Nederland)

Betalen met iDEAL isvoor ons voordelig, dus dat voordeel geven we natuurlijk aan je door: je krijgt een Euro korting als je betaalt via iDEAL. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat.

 • Snel: je bestelling wordt na het afrekenen meteen verwerkt
 • Gemakkelijk en veilig
 • EXTRA Voordelig: een Euro korting!

Bancontact/Mister cash (alleen België)

Als je wilt betalen via je Bancontact of MisterCash kaart dan moet je je kaart en je digipass bij de hand hebben. De beveiligde pagina die geopend wordt aan het eind van het afrekenproces vraagt om het kaartnummer, de vervaldatum en de naam van de kaarthouder en daaarna om een elektronische handtekening met jouw digipass (een cijfercode), waarmee je de betaling definitief bevestigd.

 • Snel: je bestelling wordt na het afrekenen meteen verwerkt
 • Vertrouwd en veilig

Creditcard: Visa, Mastercard en American Express

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met American Express, Visa of Mastercard wilt betalen. Je wordt doorgeleid naar een beveiligde pagina waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je betaalt hier gemakkelijk met je creditcard en je Secure code.

 • Snel: je bestelling wordt na het afrekenen meteen verwerkt
 • Gemakkelijk en veilig

Paypal

Betalen via PayPal is handig, omdat je PayPal kunt gebruiken als digitaal portemonee. Je kunt je creditcards en bankrekeningen erin opnemen en het enige dat je nog hoeft te onthouden is je e-mailadres en je PayPal wachtwoord. Als je bij het afrekenen gekozen hebt voor betalen via PayPal, wordt je aan het eind van het afrekenproces doorgeleid naar de beveiligde inlogpagina van PayPal.  Je logt in met het e-mailadres en wachtwoord van je PayPal rekening. 

 • Snel: je bestelling wordt na het afrekenen meteen verwerkt
 • Gemakkelijk en veilig

Handmatig overboeken

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je vooraf wilt betalen. Je ontvangt dan een e-mail van MultiSafePay met alle benodigde gegevens om de overboeking correct te laten plaatsvinden. Let op: af en toe komt deze mail in je SPAM map terecht. Neem contact met ons op als je de mail niet direct na je order ontvangt.

 • Veilig
 • Traag: je bestelling wordt pas verwerkt nadat de betaling binnen is en is verwerkt.

 

2. Betalen in de winkels

Bij de drie MotoZoomwinkels in Apeldoorn, Amsterdam en Utrecht kun je op 4 manieren betalen:

 
 • Contant
 • Pinnen
 • Creditcard: Mastercard,Visa of American Express
 • Met een motoZoom kadobon


Vragen over de betaling?

Heb je vragen over betalen, neem dan even contact op met onze servicedesk. Voor vragen over de veiligheid van elektronisch betalen, bekijk de pagina Veiligheid en Privacy.

Laagste prijs garantie
Snelle verzending
Gratis verzendkosten
Gratis betaalkosten
Gratis 1 jaar retourneren
Achteraf betalen